Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2021-02-05, 02:14
  #32665
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Haha. Den lilla revolutionären kom undan polisen på en teknikalitet

https://www.dawn.com/news/1605453/de...greta-thunberg

Hon är en verklig vattenmelon. Grön på utsidan och röd inuti.Visst är det globalister som sprider kaos.

Här är en bra bild på Modi tillsammans med några kompisar som jag sparade undan för ganska länge sedan. Jag tror han kan spela båda sidor.

http://imgur.com/a/OE5HQ1F

Jag är inte helt insatt. Indisk politik är komplicerad. Men nu handlar det om att skapa kaos och revolution, oberoende av vad Modi säger sig stå för.

Jag tror sikherna kan vara inblandade. När de ockuperade det gyllene templet dödades minst 500, Rajiv G har sagt upp till ett tusen. (Innan tjejen med bombbältet sprängde honom i atomer. Och mamma Indira tömde hennes sikhiske livvakt ett helt magasin i.) Greta har nog hittat passande miljö. Lite annorlunda än Kungsholmen.

Mycket speciellt folkslag. Trevliga, tystlåtna, ler ofta, ganska långa. Väldigt tillmötesgående när man rör sig i deras områden. Men man vill inte ha problem med dem.
Som du säger, Indien är inte som andra länder, och Gretas handlers borde hålla sig därifrån. Finns enklare mål, tex i Afrika.
2021-02-05, 05:24
  #32666
Medlem
Sonnenwendes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Giant Squid
Kan du utveckla vad det anmärkningsvärda är?
En internationell konspiration för att baktala landet Indien?
Att vanligt folk, bönder som slåss för sina rättigheter mot eliten, globalister, multinationella företag får support utifrån.
Ibland blir det snurrigt vem man supporterar.
Var pappa Svante på fyllan när han stödde sänkt dieselpris i Indien 😂
__________________
Senast redigerad av Sonnenwende 2021-02-05 kl. 05:30.
2021-02-05, 09:41
  #32667
Medlem
Har Greta™ uttalat sig om att det oljedrivna kraftverket i Karlshamn har startats för att kompensera bortfallet från Ringhals 1? Greta™ menar att el kan produceras med vindkraft och solceller, men har hon någonsin förklarat hur de fungerar när det är vindstilla och natt? (Ja, jag vet. Greta™ säger att vi skall lyssna på "forskarna". Men jag vet inte vilka "forskare" hon avser.) Och när kommer Greta™ att kräva halverat pris på diesel i Sverige? Det skulle ju göra driften av Karlshamnsverket avsevärt billigare.
2021-02-05, 12:24
  #32668
Medlem
Giant Squids avatar
När Greta twittrar står blixten stilla.

Reaktionerna från Indien är helt bonkers, men ack så typiskt indiska. Ingen utomstående ska minsann få påpeka hur dom och multinationella företagsjättar plågar och förslavar sina fattiga.

Förut lät det att, varför säger inte Greta nåt om Kina eller Indien hon pratar bara om EU som vill ta alla dina pengar m,m sen när hon gör det då duger inte det heller. Det tyder på att det finns en förutfattad agenda i Gretakritiken. En Gretahatare kommer hata Greta oavsett vad hon gör. Patetiskt.


Support the Indian farmers.
2021-02-05, 13:08
  #32669
Medlem
Trollmias avatar
För att uppdatera vilken tweet som gäller när det handlar om Indiens bonde-uppror: https://twitter.com/GretaThunberg/st...94884615340037

Många som svarar henne är kritiska mot hennes förhållning.

För er som säger att inte statsmedia skrivit något om saken så måste jag få rätta er lite för SVT Utrikes har skrivit om saken: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/d...greta-thunberg

Citat:
Regeringsvänliga aktivister i Indien har bränt bilder på Greta Thunberg. Anledningen är att den svenska klimataktivisten engagerat sig i den konflikt mellan regeringen och stora grupper bönder om en jordbruksreform som pågår för fullt i landet.
....
Thunberg har vid upprepade tillfällen gett sitt stöd till bönderna på Twitter, där hon också har länkat till en ”verktygslåda” med förslag på hur den som befinner sig på plats i Indien kan visa sitt missnöje mot lagarna på ett fredligt sätt. Regeringspartiet BJP ser detta som ett bevis för att det finns ”internationella planer” på en attack mot Indien.
...
Aktivister i Indiens huvudstad New Delhi samlades på torsdagen och brände bilder på svenska Greta Thunberg och flera andra kända personer, däribland Rihanna, rapporterar internationella medier. Ilskan beror på att Thunberg och Rihanna båda två har tagit ställning för de hundratusentals indiska bönder som protesterar mot regeringens jordbruksreformer.

Jag själv är inte insatt i Indiens grej här - jag bara skickar länkar om vad som hänt.
2021-02-05, 13:24
  #32670
Medlem
wwrs avatar
Greta försöker tvätta av sig stämpeln som etablissemangets lilla flicka genom att stödja bondeuppror i Indien. Bönderna vill tydligen bl.a ha sänkt dieselpris, vilket går rakt mot Gretas åsikter. Skulle hon vara konsekvent skulle hon attackera den indiska regeringens klimatpolitik. Men lite revolution kan hon alltid sprida.

Framförallt borde hon gå på stora olje- och flygbolag här i Europa där hon är mest känd. Men det vågar hon inte. Greta jobbar främst för EU som styrs av storföretagen.
2021-02-05, 14:45
  #32671
Medlem
Klanledarens avatar
Haha, perfekt respons ifrån Indien. Greta är snart en erkänd konspiratör och terrorist emot den fria världen.
2021-02-05, 15:39
  #32672
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Tobbex73
Som du säger, Indien är inte som andra länder, och Gretas handlers borde hålla sig därifrån. Finns enklare mål, tex i Afrika.

Hon bör hålla sig borta från Indien.

https://www.youtube.com/watch?v=vPTCYxAP0NQ

Citat:
Protest Erupts In UP's Kanpur Against Greta Thunberg's 'Toolkit' Tweet

https://www.youtube.com/watch?v=-aiG1RErbfQ

Citat:
Greta Thunberg Deleted This Document From Her Twitter After Republic Exposed Her

Nyhetskanalen Republic World har ett par dussin andra klipp angående hennes "Toolkit".

https://www.youtube.com/channel/UCwq...TDeJHzw/videos
2021-02-05, 15:58
  #32673
Medlem
Giant Squids avatar
Greta får support från det andra största partiet Congress såklart. Indus Foundation och internationella HowdyFarmers + Amnesty kommer backa Greta om det blir några juridiska processer. Indiska bondeförbundet med 100 miljoner medlemmar (smaka på den siffran) vet inte vem Greta är men backar henne.

Support the Indian farmers
What is happening in India?
2021-02-05, 16:07
  #32674
Medlem
satanschannels avatar
Intressanta händelser kopplade till Greta!

Hörde någon indisk nyhetsmedia prata om hennes autism. Vet inte om det var något dåligt eller bra.
2021-02-05, 21:02
  #32675
Medlem
Hbdunkars avatar
Varför vill Greta att diselpriset ska sänkas för de Indiska bönderna? Tar hon någon hänsyn till miljön?


Citat:
6. Slash diesel price for agricultural use by 50%.

https://www.freepressjournal.in/indi...u-need-to-know
2021-02-05, 23:22
  #32676
Medlem
MartinDahlinsMammas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av satanschannel
Intressanta händelser kopplade till Greta!

Hörde någon indisk nyhetsmedia prata om hennes autism. Vet inte om det var något dåligt eller bra.

Dåligt såklart. Det är bara i Sverige autism och andra diagnoser räknas som något positivt.

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback