2021-01-20, 10:32
  #469
Avstängd
TantRossins avatar
https://nypost.com/2021/01/15/bill-g...merica-report/

Det är förståeligt att den som har monopol
på matproduktion, har makten. Dette är inte något kommunistisk projekt, men fascistiskt. Massor av gifter mot ogräs och skadedjur, som förstör mikrobiologin i jorden.
Citera
2021-01-20, 10:39
  #470
Avstängd
TantRossins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Suecote
"Yttrandefrihet är bra, OM..." Så talar en sann kommunist! Nazdarovje, kamrat!

Före revolutionen levde ryssarna ungefär som vi gjorde i Sverige, på lantbruk och industri. Menar du att öst och väst var på samma utvecklingsnivå 1990? Någon kommunistdiktatur som någonsin hade alla friheter jag nämnde kan du inte komma på, märker jag.

Att dra upp George Orwell hjälper knappast din sida...

Men nu är det inte kommunismen i sig som ska diskuteras i den här tråden utan den nya skepnaden den antagit, så slut på OT!

Du får ha skolpeng tillbaka. Revolutioner utlösas bara när folk svälter ihjäl och mördas. De som ska vara rädda för TGR, är alla de som är de som äger något av större värde; hus, bil, ect. Inte jag, som intet äger.
Citera
2021-01-20, 10:44
  #471
Medlem
Suecotes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av TantRossin
Du får ha skolpeng tillbaka. Revolutioner utlösas bara när folk svälter ihjäl och mördas. De som ska vara rädda för TGR, är alla de som är de som äger något av större värde; hus, bil, ect. Inte jag, som intet äger.

Citat:
Karl Marx betecknade trasproletariatet som "samhällklassernas avskräde"

https://sv.wikipedia.org/wiki/Trasproletariat
Citera
2021-01-20, 12:19
  #472
Avstängd
TantRossins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Suecote
https://sv.wikipedia.org/wiki/Trasproletariat

ALLA ska göra något i samhället, jag håller med Karl Marx. Det är kapitalismen som förstör för människan, att en stor del kommer sitta på 'utskiftningsbänken' under en stor del av sitt liv. Jag själv inklusive. Har väl sammanlagt gott 4 års förvärvsarbete bakom mig. Därför har jag minimala möjligheter till och ta mig ur mitt sits.
Citera
2021-01-20, 12:26
  #473
Avstängd
TantRossins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Suecote
https://sv.wikipedia.org/wiki/Trasproletariat

QUOTE=TantRossin|74383551]ALLA ska göra något i samhället, jag håller med Karl Marx. Det är kapitalismen som förstör för människan, att en stor del kommer sitta på 'utskiftningsbänken' under en stor del av sitt liv. Jag själv inklusive. Har väl sammanlagt gott 4 års förvärvsarbete bakom mig. Därför har jag minimala möjligheter till och ta mig ur mitt sits.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ryska_revolutionen

'Ryssland var ett underutvecklat bondeland, med en mycket fattig befolkning i stor nöd, utan demokratiska rättigheter eller möjlighet till utbildning. Riket styrdes enväldigt av tsaren Nikolaj II'.
Citera
2021-01-22, 05:46
  #474
Medlem
wwrs avatar
Bidens invigning är naturligtvis mycket intressant. Nyligen var Hunger Games uppe i denna tråd. Nu slås man av att två etablerade medier noterar likheter mellan Lady Gagas framträdande och Hunger Games. Bl.a liknar den stora broschen hon bar, en brosch i böckerna/filmerna som också föreställer en gyllene fågel som givit upphov till namnet på en av böckerna - "Mockingjay". Dessutom heter elitens stad "Capitol" i böckerna. Det är inte tillfälligheter hur hon klär sig vid detta tillfälle. Den som designade kläderna avser att den kopplingen skall göras. Hennes roll var så framträdande att en del frågade om det var presidentinvigning eller Lady Gaga-konsert.

https://youtu.be/HezPdHTwdGA

Citat:
The mysterious case of the Lady Gaga inauguration bird and ‘The Hunger Games’
https://www.latimes.com/lifestyle/st...er-games-vibes

Citat:
The Internet Had Lots of Thoughts About Lady Gaga's 'Hunger Games'-Style Inaugural Outfit
https://www.billboard.com/articles/c...ance-reaction/

Det är naturligtvis bara en teori än så länge. Men hungersnöd kan vara en del av de framtida planerna.

Befolkningsexplosionen hejdas inte. EU fortsätter driva sin usla och extremt kostsamma jordbrukspolitik som inte ens EU:s förespråkare försvarar. Exilukrainier i Kanada började för bara cirka 10 år sedan, tillsammans med multikulturministern, högtidlighålla en minnesdag för den terrorsvält som EU:s förebild Sovjetunionen riktade mot Ukraina för nära 90 år sedan! Holodomór-statyn i Kiev restes så sent som 2015! Varför tas denna svält upp nu?

Gates har blivit USA:s störste markägare! Bonden Bills metoder känner vi redan. De lyckades slå ut Linux. Shuttleworth (stenrik sydafrikan med rymdintresse, liksom Musk) bidrog till det. Kanske vi i framtiden bara kommer att få köpa virus-kontrollerade limpor i Bills affärer och hårda nedslag på pirat-limpor görs.

Än så länge är detta bara spekulationer. Men efter Corona måste alla möjligheter beaktas, även missväxt, hungersnöd etc. som delar i att genomföra reset.

(FB) Vad är "The Great Reset"?
__________________
Senast redigerad av wwr 2021-01-22 kl. 05:51.
Citera
2021-01-25, 08:27
  #475
Medlem
wwrs avatar
När man talar om trollen ... The Guardian hade just en artikel om befolkningsökningen. Men tidningen menar att det blir befolknings-minskning! Man berättar att i Japan minskar befolkningen. Afrika nämmns inte en enda gång i artikeln. När The Guardian vill lugna läsaren infinner sig lätt en känsla av panik.
Citat:
Depopulation
As birth rates fall, animals prowl in our abandoned ‘ghost villages’
Human populations are set to decline in countries from Asia to Europe – and an unusual form of rewilding is taking place
https://amp.theguardian.com/world/20...ghost-villages

Man citerar Ehrlichs prognoser som kan ges en dålig klang eftersom de varit extrema.

Men även Attenborough:
Citat:
it’s not too late if we act now. Halt the growth in the world’s population.
https://www.theguardian.com/film/202...cy-documentary

Så det luktar mörkläggning av överbefolkningen.

När man sedan ser att Hans Rosling trodde att kvinnorna i Bangladesh bara skulle föda i genomsnitt 2.2 barn så förefaller det än mer möjligt att man försöker mörklägga en befolkningsexplosion.
Citat:
Expert estimates of the Earth’s future population vary by billions.

In a popular TED talk, the Swedish statistician Hans Rosling from the Karolinska Institutet surprised his audience by presenting the low birth rate in Bangladesh, 2.2 children per woman.
https://www.helsinki.fi/en/news/soci...plosion-or-not

Tidigare lät det så här.
Citat:
World faces population explosion in poor countries
Rich nations will downsize, but Britain will grow at the fastest rate in Europe
https://www.theguardian.com/society/...ociety.science (2004)

Man har även börjat med ett globalt initiativ mot matsvinn. Man skall inte kasta mat.
Citat:
Det franska parlamentet har som första i världen enhälligt beslutat att införa ett förbud för matbutiker att slänga livsmedel. Den osålda maten ska i stället ges till behövande, som nu kan räkna med att få upp till tio miljoner fler måltider per år.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/n...kasta-bort-mat

Självklart är dessa initiativ bra, liksom globalt samarbete. Sverige har alltid velat hjälpa till. Problemet är bara att så snart utvecklade länder vill assistera så dyker globaldiktatorerna upp och attackerar de utvecklade länderna. Förra året blev Sverige skyldigt EU runt 400 miljarder när vi "hjälpte södra Europa att komma över Corona" (i själva verket lappade EU på eurokrisen).

Alla vet att Gates var tidig att investera i läkemedel.

Citat:
Bill Gates, Big Pharma, Bogus Philanthropy

... none of these investments match those he made in the pharmaceutical industry. Indeed, one of his first actions after withdrawing his shares from Microsoft when stepping down was to invest in the British Pharmaceutical giant GlaxoSmithKline (GSK). On September 9, 2002, Gates sold almost half a billion dollars of Microsoft stock. Around the same period, in the second half of 2002, he bought 2.5 million shares of Eli Lilly, manufacturer of Prozac, and made other major investments in Merck and Pfizer. On May 17, 2002 the Bill & Melinda Gates Foundation (B&MGF) purchased shares of nine Big Pharma companies, valued at nearly
$205 million.
https://static.mediapart.fr/files/20...ilanthropy.pdf

Gates investerade i pharma och vi fick de överdrivna Coronaåtgärderna. Nu har han blivit USA:s störste markägare. Det är ytterligare något som talar för en framtida livsmedelskris.

Slutmålet är att isolera människor och länder för att ostört kunna styra dem som spelpjäser på det globala brädet. Coronareglerna är ett exempel på isolering. Konflikt är annat vanligt sätt att isolera människor från varandra. Massinvandring, extrem feminism och aggressiv Internettrollning kan användas för att försöka skapa konflikter.

Befolkningen måste inte vara fattig men fattigdom bidrar naturligtvis till konflikt. Kan regimen dessutom få in hunger i bilden skapas definitivt panik och konflikt om födan.

Att skapa falska kriser är centralt i den globala diktaturen. EU har nästan oavbrutet kris: flyktingkris, eurokris sedan 10 år, Coronakris, post Corona ekonomisk kris, Brexit kris, klimatkris, 2020 budgetkris ("rule of law") etc

Viss risk för framtida Hunger Games. Ännu dock bara en teori.
__________________
Senast redigerad av wwr 2021-01-25 kl. 09:15.
Citera
2021-01-26, 13:31
  #476
Medlem
Popademoss avatar
Intressanta teorier, arbetsläger finns ju redan i Kina.
Trump verkar man ha använt som en marionette docka för att vidare dela och splittra på folket.
Om man följer geopolitiken i det olika länderna, så är de emot ett starkare diktatorskap hela världen går emot. Ingen politiker följer ju restriktionerna man tvingar folk att leva efter.

Vart har C-19 tagit vägen i Wuhan, som det ursprungligen kom ifrån.
Meanwhile in Wuhan, where C-19 is said to have started.
https://www.youtube.com/watch?v=3dwtsoOjh-E

Norges korona-kommision vill ha 100års tystnadsplikt på handteringen av C-19. "Om 100år er allting glemt"
https://www.dagsavisen.no/debatt/hun...hold-1.1744782

Ny version av Corona viruset, och nya försök att sätta skräck i samhället.
https://www.forbes.com/sites/davidni...trikes-norway/

Stefan Löfven Julbesöker Gallerian trots restriktioner.
https://www.expressen.se/nyheter/cor...en-gallerian1/

Dan Eliasson får avgå efter Gran Canariatur
https://canariavisen.no/sveriges-ber...-gran-canaria/

Dan Eliasson får nytt jobb. Generaldirektör på Regeringskansliet med en lön på 162.500:-/månad
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/d...-krisberedskap

Steve Adler reser till Cabo, trots hårda restriktioner och uppmaningar till folk att hålla sig hemma i Texas.
https://www.texasmonthly.com/news/st...n-coronavirus/

Gavin Newson festar på vingård trots månader av hårda restriktioner i California.
https://apnews.com/article/birthdays...309dd71a04aa97

Boris Johnson tar en cykeltur, trots hårda restriktioner i England.
https://www.bloomberg.com/news/artic...n-u-k-lockdown

Musevini has in Uganda ruled for 35 years, but refuses to back down and leave the throne to the younger Bobi Wine
https://edition.cnn.com/2021/01/13/a...ntl/index.html
__________________
Senast redigerad av Popademos 2021-01-26 kl. 13:36.
Citera
2021-01-26, 16:22
  #477
Avstängd
gå in o kolla dislikes och kommentarer på world economic forum de kommer inte lyckas folk kommer göra motstånd
Citera
2021-01-27, 09:10
  #478
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Barachiel
Håller med! Mod!! Flytta denna tråd omedelbart till politik tråden eller något snarlikt. Detta är ej en konspiration längre. Detta är ett officiellt uttalande från en väl etablerad ekonomisk organisation. Nu börjar kampen om rättvisans lag. Detta måste diskuteras bland alla människor. Helst igår!


"It's not a conspiracy theory, but a conspiracy fact". Den största konspirationen någonsin mot mänskligheten, som drivits helt öppet, dock i förtäckta ordalag under rubrikerna Agenda 21 och Agenda 2030.
Citera
2021-01-27, 13:43
  #479
Medlem
wwrs avatar
Bill Gates TED talk 2015
Citat:
We’re not ready for the next epidemic

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...Ms91w&usqp=CAU

Citat:
The Ebola outbreak in West Africa is a tragedy—as I write this, more than 10,000 people have died. ...

What I’ve learned is very sobering. As awful as this epidemic has been, the next one could be much worse. The world is simply not prepared to deal with a disease—an especially virulent flu, for example—that infects large numbers of people very quickly. Of all the things that could kill 10 million people or more, by far the most likely is an epidemic.

But I believe we can prevent such a catastrophe by building a global warning and response system for epidemics. It would apply the kind of planning that goes into national defense—systems for recruiting, training, and equipping health workers; investments in new tools; etc.—to the effort to prevent and contain outbreaks.
https://www.gatesnotes.com/health/we...-next-epidemic

Gates intresse för virus är naturligtvis inte en tillfällighet. Det överdrivna svaret på Corona är en del i reset.
Citera
2021-01-27, 20:23
  #480
Medlem
Helge.Palmcrantzs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Barachiel
Det har nu gått nästan 24 timmar sedan jag bad om att denna tråd behöver flyttas då det uppenbarligen inte är en konspiration längre. Lite som att hitta en tråd om katt mat i konspirations forumet. Se till och gör ert jävla jobb mod!!!! NU

Det är fortfarande en teori. Och väldigt flummig. Så nog passar delforumet.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback