Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-11-23, 19:30
  #109
Medlem
chiliislifes avatar
Löfven gör bara det andra säger att han ska göra.
Citera
2020-11-23, 19:43
  #110
Medlem
M Nordströms avatar
Citat:
Ursprungligen postat av chiliislife
Löfven gör bara det andra säger att han ska göra.

Så är det, en mupp helt enkelt
Citera
2020-11-23, 19:49
  #111
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Fyllefyllot
Jag tycker det är märkligt att man har ett tal till nationen där man inte säger något, dessutom i det här läget när ett vaccin nu bokstavligt talat verkar vara ett par veckor bort?


Korrekt....om han inte fått i uppdrag att markera distans till folkh'lsomyndigheten. Betänk att såväl liberalerna som miljöpartiet ligger pyrt på det......det är inte en oändlighet till nästa val-
Citera
2020-11-23, 19:57
  #112
Moderator
Meijis avatar
Politik: inrikes --> Alternativa teorier om covid-19
/Moderator
Citera
2020-11-24, 19:13
  #113
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av oshin.cantwell
Ansiktsigenkänningskameror överallt. Och alla kommer tvingas bära mask.

Finns kameror som kan läsa av ditt ansikte trots mask, dom används redan flitigt i Kina.
Citera
2020-11-24, 20:47
  #114
Medlem
oshin.cantwells avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Silenthorror
Finns kameror som kan läsa av ditt ansikte trots mask, dom används redan flitigt i Kina.

Vad går de på för slags parametrar då? Det kan väl inte vara så pass hög upplöstning att de läser av iris. I så fall har man ju fortfarande problemet med solglasögon.

Nej, jag tror regeringar världen över inte hade något annat val än att lägga FR på hyllan. Det är ju inte direkt så att västerländska regeringar var überentusiastiska till masker initialt. Nu tror jag räddningsplankan för polisstatstokstollarna är att skapa ett falskt narrativ där masker blir synonymt med ofrihet. Anti-lockdown-protesterna är sannolikt orkestrerade av underrättelsetjänsterna. Sannolikt börjar Kina med att förbjuda ansiktsmasker när pandemin officiellt är över. Nordkorea har ju inte haft något masktvång vad jag känner till...
Citera
2020-11-26, 02:33
  #115
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Marcen
Om det ska bli någon ”reset” med medborgarlön osv, måste det göras tillräckligt attraktivt och bekvämt för att majoriteten ska acceptera det.

Annars finns det inget som hindrar folket från att göra revolution, ”storma slottet och halshugga kungen”, eller något i den stilen.

Inte nödvändigtvis. Vi är mitt i en pandemi som just nu utnyttjas för att skapa en idealisk miljö för att konstruera nya sociala normer(Socialisering). Det kan man märka på hur debatten angående munskydd, lockdowns och andra covid19 relaterade diskussioner går.

Vi blir nämligen konstant matade av "Covid19" det är överallt och det dödar din mormor osv. Folk lever just nu(om man bortser från vissa) i en konstant loop av oro, i en dalande ekonomi, folk har ångest och mår i regel dåligt. Nog för att vi i Sverige har besparats mycket av detta lidande p.g.a. ett till mestadels fungerande socialt skyddsnät och begränsade åtgärder.

Vi uppmanar att testa oss för covid19, distansera oss, tvätta händerna, stanna hemma... och dom flesta gör det utan att ifrågasätta. Mycket p.g.a. oro men också en hel del grad inlärt beteende. Nog för att Sveriges befolkning aldrig vart mycket för att göra uppror, demonstrera eller slåss för våra rättigheter... men...

Vi gav just upp demonstrationsrätten med tanke på 8 personers lagen, ingen klagade på det utom folk krävde det. Med tanke på hur debatten förs i samhället, så skulle ingen annan demonstrera mot att folk sattes i fängelse för att bryta mot detta. Det är faktiskt extremt läskigt...

Speciellt när det kommer till ett virus med extremt låg dödlighet, anledningen till varför våra döda sticker ut så hårt är p.g.a. palliativ vård i livets slutskede. Sen så kör dom ett covid-test på det, dvs. ett PCR-test, som har använts som diagnos... men ett PCR-test visar inte om du har eller har haft en aktiv infektion, bara att dom hittat partiklar(RNA).
Mike Yeadon förklarar det bättre

Om dina T-celler fungerar normalt, så hanterar dom viruset väldigt bra då viruset inte skiljer sig mycket från andra vanliga coronavirus... men vi utvecklar ändå T-cell immunitet mot SARS-Cov2. Anledningen till varför vi hittar så många covid19 fall är simpelt; Vi testar fler och har du stött på viruset tidigare men har en vanlig förkylning eller influensa så kan dom svabba upp döda NRA och diagnostisera folk att dom har Sars-Cov2 om vi stött på viruset tidigare, upp till flera veckor innan provet.

På så sätt får man en Case-epidemic. Vi ser mycket siffror, nya dödsfall, massa nya smittade etc. vilket skrämmer folk som in i en trans. Så nu sitter folk dag efter dag och gnäller efter mer lockdowns, Löfven går ut i TV etc. fortsätter det så här kan vi sitta med lockdowns I evigheter. Nu ska vi ha en massa vaccin, vaccin-pass är också uppe på agendan etc. Experimentella vaccin på det...

Så hela världen sitter just nu under en mind-control som utplånar småföretagen och skiftar mycket av folks tillgångar till storföretagen, skapar en massa psykosociala problem, förskjuter många behandlingar och operationer osv. Detta leder till en slutpunkt... dom rika blir rikare och dom fattiga svälter. Vilket lägger grunden för "The great reset", de flesta kommer be om den när vi väl är ute ur den här konstruerade case-epidemin. Våra världsledare har sagt att luften är giftig och de flesta lyssnar... gör dom inte det så låser man in dom någon annanstans.
__________________
Senast redigerad av Edirtrm 2020-11-26 kl. 02:49.
Citera
2020-11-26, 07:59
  #116
Avstängd
De pratar om att You will own nothing and be happy och pratar om att beslagta bostäder. Hur kan de göra det?

Visserligen är globalistjudarnas uppfinningsrikedom med problem reaktion lösning väldigt kreativ men hur i helvete kan de göra det?

Om de skulle beslagta bostaden så är det mördande av politiker och alla som är i ledande befattningar åt kommunismen.
Citera
2020-11-26, 08:36
  #117
Medlem
magpests avatar
Förtäckt kommunism med inslag av tyranni och övervakning. Det är det framgångsrika och "kommunistiska" Kina man suktat efter. Det är vad man vill införa.
Citera
2020-11-26, 08:46
  #118
Medlem
magpests avatar
Endast staten (EU) ska äga världen. Du som privatperson ska vara helt utan ägande. Allt ska vara på lån. Din köpkraft avgör vad du får bruka på förläning av staten. Man vill även ha Kinas sociala kreditsystem som avgör din människovärdighet. Ett högt kreditvärde ger dig förmåner, ett lågt kreditvärde gör dig till kackerlacka. Du får leva som utslagen tattare (eller bli satt i Gulag). Lydnad är allt.
Citera
2020-11-26, 23:47
  #119
Moderator
Popesizes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ghjghjghj
De pratar om att You will own nothing and be happy och pratar om att beslagta bostäder. Hur kan de göra det?

Visserligen är globalistjudarnas uppfinningsrikedom med problem reaktion lösning väldigt kreativ men hur i helvete kan de göra det?

Om de skulle beslagta bostaden så är det mördande av politiker och alla som är i ledande befattningar åt kommunismen.
Dave Cullen pratade lite om det i ett videoinlägg i dag. (LÄNK)
Nu till julen så lättar England på restriktionerna, så att folk kan fira jul tillsammans, under fem dagar. Men det är fortfarande restriktioner. De får inte komma och gå som de vill till familj och vänner. Utan de träffas och sen så får de hålla sig i sin "bubbla" De sätter alltså upp regler för hur folk får föra sig i sina egna hem. Folk lyder, sen så i framtiden så blir reglerna lite tajtare för varje gång. Alltså kokande grodan-effekten. Till slut så måste du fråga om lov innan du bjuder in vänner till någon tillställning. De tar ifrån dig känslan av att det är ditt hem och din borg.

Samtidigt som folk kanske inte har råd att bo kvar i sina hus, de överlånar sig för att få råd med kostnaderna som blir högre och högre.
Det är i detta skede som staten in och "hjälper" dig ur den ekonomiska krisen. De befriar dig från dina lån, nollställer dina skulder. Men samtidigt så tar de därmed över ansvaret för din bostad. Men det tänker du inte på i den stunden, du är bara tacksam att inte ha blivit utslängd på gatan. Övriga personliga ägodelar får du slita ut. Men du kommer inte att kunna köpa något nytt, En eller två generationer senare, så äger ingen någonting. Och eftersom de inte känner till något annat, så är de glada över det.
Citera
2020-11-27, 12:40
  #120
Medlem
TupolevTu-144s avatar
Australien styrs av world deep state. Australien vill inte "visa världen" något, utan är helt enkelt bara testpilot för vad som snart ska implementeras world wide, aka The Great Reset

Jag vet att det låter fånigt att prata om en neokommunistisk världskonspiration i syfte att ta över, kontrollera och äga hela jorden och dess befolkning. Men det är vad det handlar om, tyvärr..

Vi brukar kalla det globalism idag. Men det är samma krafter som vi en gång kallade för kommunism och bolsjevism. Och som ofta benämns NWO eller 4:th industrial revolution i våra dagar. Och nu senast pratas det förstås om: The Great Reset.

Alla namn och benämningar syftar i princip till samma globala destruktiva system som hotar mänskligheten.

Benämningarna NWO, TGR, 4th-IR, etc, är bara olika "läppstift" på samma fula gamla globaliatiska gris, som med jämna mellanrum sminkas upp av eliten med nya begrepp.

De som mastermindar denna utveckling hatar vanligt folk, speciellt vita.

De hatar oss på en nivå att det inte räcker för dem att döda oss, de vill förstöra allt och vill att vi ska lida. Vi ska slavas ihjäl och torteras ihjäl. Deras drivkraft är total kontroll och vårt lidande(psykiskt & fysiskt) innan vi plågsamt dödas.

I Ryssland dödade de 70 miljoner medlst tortyr, summariska avrättningar, slaveri och svält. I Ukraina begick de gigantiskt svält-folkmord på 10+ miljoner människor(Holodomor). Mastermindat av bl.a Yagoda.

5G, ID2020, brain chip och DNA-manipulerande tvångsvacciner kommer stänga in oss i en digital "tortyrkammare". De vill äga och kontrollera ALLT, tom våra tankar, känslor och vårt självaste DNA. De vill stjäla vår identitet för att sedan modifiera och manipulera den.

Detta är ondska bortom vad som är möjligt att förstå för en vanlig människa.

Välkommen till NWO.
__________________
Senast redigerad av TupolevTu-144 2020-11-27 kl. 13:12.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback