2020-11-08, 12:29
  #29821
Medlem
wwrs avatar
Politikerna gör narr av sig själva. Trump sade att Giuliani skulle hålla presskonferens vid Four Seasons. Alla trodde att det var det stora hotellet i Philadelphia. Men presskonferensen skedde vid ett litet trädgårdsföretag med samma namn!

https://www.theguardian.com/us-news/...-garden-centre
2020-11-08, 12:29
  #29822
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Skallmeja-Zorro
Är du på riktigt?

Menar du på fullt allvar att demokraterna planerat valfusk för valet 2020, redan för 5 år sedan, alltså innan Trump hade blivit vald första gången? För fem år sedan när inte ens GOPs primärval hade genomförts, då Trump ganska chockartat för GOP utsågs till deras Presidentkandidat. Ytterst få kunde för fem år sedan förutspå att Trump skulle utses till Presidentkandidat, än mindre vinna valet. Då menar då att Demokraterna både förutsåg valet av Trump, och dessutom påbörjade planeringen, för ett valfusk 2020.

Vad kallar du farsen kring riksrätten?? Självklart att ett organiserat valfusk finns i detta val. Ett sätt för att bort Trump på ett olagligt sätt.
2020-11-08, 12:29
  #29823
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av mrmoonlights
Det finns absolut punkter där folket delar hans uppfattning. Invandringspolitiken och att outsoursa jobb till utlandet. Det finns andra punkter där han har agerat på ett väldigt problematiskt sätt.

Han tror inte på den globala uppvärmningen och har dragit sig ur Parisavtalet. Det råder en nästan fullständig konsensus inom forskarvärlden att det pågår en kraftig global uppvärmning som är orsakad av människan. Hundratals miljarder ton metangas står nu på randen till att börja frigöras i den Sibiriska tundran. Om det blir verklighet, vilket det kommer att bli, så kan man tala om ett existensiellt hot mot hela mänskligheten. Ingen kan förutspå exakt vilka effekter det kommer att få. Men i Donald Trumps universum finns det ingen global uppvärmning. Han stödjer fortsatt utvinning och brytning av fossila bränslen.

Han ställde in sitt statsbesök i Danmark. Anledningen var att Danmark vägrade sälja Grönland till honom. Det är ett diplomatiskt agerande som man associerar med Fillippinerna eller Nordkorea, inte USA.

Folket har fått nog av hans tokerier.
Kolla noga nu pf10. Detta inlägg visar en kritik mot Trump med substans! Det är uppenbart att skribenten tänker längre än näsan räcker och förstår vad problemet med Trump är UTAN att han nödvändigtvis lärt sig vad han ska tycka i media.

(Om du är kvinna så byt ut "han" mot "hon")
2020-11-08, 12:30
  #29824
Medlem
VAR är Trump? I källaren? Varför gör han inget uttalande?
2020-11-08, 12:31
  #29825
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av pf10
Det "andra hållet" är inte synonymt med det "politiskt korrekta hållet". Allt är inte svart eller vitt som sagt, även om många gärna vill förenkla världen så. Du har redan fått en lista med kritik i det första inlägget som jag postade, varför du väljer att endast isolera denna till en enda fråga får du ställa till dig själv.
Men snälla nån, det var du som hävdade att det politiskt korrekta var det andra hållet, inte jag.

Och din kritik du har mot Trump saknar totalt substans. Allt det du kan komma med är sånt du läst i median. Men okej, förklara nu för mig varför du är emot Trump (utan att sitta och påstå att han är omoralisk eller att du börjar blöda i öronen för att han är ful i munnen)
2020-11-08, 12:32
  #29826
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Politikerna gör narr av sig själva. Trump sade att Giuliani skulle hålla presskonferens vid Four Seasons. Alla trodde att det var det stora hotellet i Philadelphia. Men presskonferensen skedde vid ett litet trädgårdsföretag med samma namn!

https://www.theguardian.com/us-news/...-garden-centre

Och mellan en porrbutik och en begravningsbyrå! Stor humor!
2020-11-08, 12:32
  #29827
Medlem
af-Sintistolpes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av enough-is-enough
4,5 miljoner fler röster på Biden än Trump.

306 - 232 i elektorröster.

Storspö

I nuläget barkar det åt det hållet men valet är ännu inte avgjort, i formell mening. Amerikansk lag ger partierna rätt till juridiska åtgärder och även om det verkar osannolikt att resultatet ändras så kan den processen ta tid. Det är anmärkningsvärt att diverse ”världsledare” gratulerat innan man är över bäcken. Knappt fem dagar orkade man vänta.
2020-11-08, 12:32
  #29828
Medlem
Skallmeja-Zorros avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Inkommer
Haha all skiter i Bidén. Det är fortfarande Donald Trump alla pratar om. Det är fortfarande Donald Trump allt handlar om.

Ja förutom att Folket i USA i stort sätt i alla storstäder tog sig ut och firade hela natten. Det är du och dina Trumpister som fortsatt talar om Trump, vi andra, och framförallt för den amerikanska befolkningen så är Trump Yesterday news.
2020-11-08, 12:32
  #29829
Medlem
nbsps avatar
Som det verkar ett rekordstort valdeltagande för att vara USA. Bägge sidor verkar ha fått sin beskärda del.
2020-11-08, 12:33
  #29830
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av sirup
VAR är Trump? I källaren? Varför gör han inget uttalande?

"Basement-Donnie" håller sig undan!
2020-11-08, 12:33
  #29831
Medlem
catforwardpowers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av nbsp
Det är ett förbannat tjat om ett delat och splittrat USA, nu måste det ses till att alla tycker som ”oss”, som alltid vet bäst.
Varför ska hundratals miljoner ha samma åsikt om hur nationen ska skötas?
Hade det varit bättre om 90% röstat på Biden, typ som Vitryssland m.fl?
Det är odemokratiskt att inte tycka rätt, som vi tycker.

Du har självklart helt rätt. Den här logiken förstår inte vänsterfolk utan de förväntar sig att alla ska anamma deras synsätt eftersom "det är det rätta". Att ena nationen skulle aldrig för dem innebära att stödja Trump. Däremot betyder det att alla republikaner nu ska stödja Biden eftersom han har dem goda rätta åsikterna. Vänsterfolk har en annorlunda syn på vad demokrati är. De blir avslöjade gång på gång genom att de anser att bara en åsikt ska få regera
2020-11-08, 12:33
  #29832
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av nbsp
Så här långt har 31,5% av de röstberättigade röstat p Biden, 30% på Trump. jättestor skillnad?
Ja, om du frågar Trump. Han hävdade bestämt att det låg något lurt bakom att Clinton skulle ha fått nästan tre miljoner fler röster än honom. Det skulle förvåna mig om han inte anser samma sak nu.

https://mobile.twitter.com/realDonal...d-illegally%2F
https://www.washingtonpost.com/news/...ted-illegally/
__________________
Senast redigerad av Falhscbak 2020-11-08 kl. 12:35.

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback