Flashback bygger pepparkakshus!
2020-10-30, 15:31
  #37
Medlem
DoktorTengeles avatar
Citat:
Ursprungligen postat av imola01
De kanske vill att konflikterna ska upphöra? Finns andra sätt att dö på än genom konflikter...
Nu var det där bara spekulation men kommunisterna vill radera alla skulder, beslagta all egendom och få kontrollera en i förmån för att allt blir gratis. Redan nästa år borde vi se nya terrordåd, gissar på att bilismen får ett abrupt slut likt flyget och att banker börja falla.

Men jag är ganska säker på att vaccinets delvisa syfte är att förändra DNA utöver gps, hälsostatus osv. Skulle de förändra DNA så får går alla en kommunistisk uniform och hela kommunismen blir permanent.

Dimmig och deppig jävla dag. Fy fan om det finns liv efter döden. Hoppas döden är en utväg.

Jag kan trösta dig med att en bit in i revolutionen så byter polis och militär sida. Visst kommer det att finnas undantag på sina håll, men i grova mått är det så det kommer att se ut i världen. Den totalitära och globala kommuniststaten upprättas först när säkerhetsstyrkorna består av robotar, inte före. Vi är långt ifrån där, och det här tafatta amatörförsöket skjuter väl säkert upp det också med ett par hundra år. Vi gör därmed en insats för de fria själar som ännu inte fötts. För det kommer vi att bli belönade, på olika sätt.

Låt socialismen kollapsa, och låt oss jaga dem luciferianer som försökte införa kommunism i dess ställe till världens ände.

Vi kommer att få upprättelse, människan vill inte ha kommunism/luciferianism.
Citera
2020-10-30, 15:40
  #38
Medlem
SanktPeters avatar
Summan av alla skulder i världen är vida större än summan av pengar i existens. Alla guld-reserver, kassor och konton på banker, alla vautor och kontanter inräknade.

Hidden secrets of money del 4

Systemet är fejk. Men vi kan inte tillåta att en nollställning av ekonomin. Detta vore en enorm förmögenhetsförskjutning till de mest skuldsatta nationerna och multinationella företagen.

Nollställningspropagandan kommer från den lilla grupp (((internationella))) penga-mästare som konstruerat detta system. De vill styra nästa paradigm också.

Ungefär var 50e år implementeras ett nytt ekonomiskt system eftersom lånen börjar torna alltför högt så att det blir genant för världens globala
Vi är nu inne i US Dollar(ej backad av guld) -paradigmet. Som rådit sedan 70-talet.
Dessförinnan rådde US Dollar (backad av guld).

Nästa är e-dollar, e-krona osv. Backas inte av någonting och är helt centraliserad och övervakad. Den ultimata slav-ekonomin. Tänk 1984 eller Brave new world
__________________
Senast redigerad av SanktPeter 2020-10-30 kl. 15:45.
Citera
2020-10-30, 16:01
  #39
Medlem
wwrs avatar
Internet förefaller ha bidragit starkt till att Corona-förtrycket med mötesförbud, reseförbud, tilltänkta grundlagsförändringar.

Internet har ökat möjligheterna att se genom makthavarnas väv av lögner. Vi kan bilda oss en egen uppfattning om främmande länder och samband. Vi förstår att ryssarna inte är onda. Vi får rapporter hur EU skinnar oss på pengar. Vi kan se hur Musk skickar upp 900 Internet-satelliter som, konstigt nog, inte fungerar alls (dvs är spionsatelliter).

Så nu måste nätverken ta fram stöveln. Det är en kombinerad defensiv och offensiv åtgärd. Defensiv eftersom Internet hotar. Offensiv eftersom nätverken alltid satsar på attack och förstörelse, aldrig på uppbyggnad.
Citera
2020-10-30, 16:55
  #40
Medlem
hjaelploskilles avatar
Citat:
Ursprungligen postat av imola01
Så låter det i text ja, i verkligheten kommer det aldrig att fungera. Man försökte i Kina och Ryssland och det gick åt helvete. Vad sånt här brukar leda till är att kommunismens ledare själv bor i ett gigantiskt slott med badrum i guld, tusentals bilar och smuskigt överflöd av allt tills folket revolterar och störtar hela systemet.
Kommunism funkar kanske på papper.

I 1984 säger han visserligen "I love big brother" i slutet av boken.

Grejen är ju dock att Kina och Ryssland aldrig har varit kommunistiska, det har varit diktaturer där proletariatet inte har fått styra. Går inte att kalla det kommunism när kärnan i kommunismen, proletariatet, inte har något att säga till om. Kommunism funkar absolut på papper ja, och det kommer funka när det provas på allvar också då det förr eller senare kommer behövas ett system för att reparera de skador som kapitalismen har åsamkat
Citera
2020-10-30, 18:41
  #41
Medlem
Det skulle också kunna tolkas som vilddjurets tecken, som beskrivs i uppenbarelseboken. Detta tecken förutspås tas i bruk under väldens sista tid och kommer krävas för att få köpa och sälja något. Så jag antar att världens kristna i alla fall kommer att vägra sådana här chip och liknande.
Citat:
Ursprungligen postat av LilaViola74
Så länge man accepterar passet/chippet och lever enligt "reglerna" så kan man ha det mysigt i den nya världen? man kan resa, ha skoj och sånt...
Citera
2020-10-30, 19:43
  #42
Medlem
fittas avatar
Är det inte så enkelt att The Great Reset är själva polskiftet som sker helt naturligt?

Och i och med det dör i princip hela jorden... kanske att folk i flygplan kan överleva, alltså om man är i luften under tiden.

Jag är relativt övertygad om att själva undergången som beskrivs i olika religioner egentligen handlar om en naturlig cykel, som borde vara polskifte.
Citera
2020-10-30, 20:17
  #43
Medlem
DrunkenZealots avatar
Citat:
Ursprungligen postat av LilaViola74
Halloj!

Det snackas ofta om "The Great Reset"...

Det verkar vara någon form av "erkänd" New World Order intåg...

Alltså... istället för att säga... nu inför vi New World Order så folket slår tillbaka så säger man "The Great Reset" så folket istället välkomnar New World Order...

Vad är "the basics"? vad handlar det hela om... mer eller mindre? vad kommer att göras?

Corona är en pusselbit...

hihi
Det första jag tänker på är väl Karl Marx. Skrev han inte något om detta?
Citera
2020-10-30, 20:24
  #44
Medlem
fittas avatar
Detta är från uppenbarelseboken, men jag har hittat översättningen på internet så kan inte garantera att den är korrekt översatt. Någon får gärna rätta mig.

Lägg märke till det fetmarkerade.

Och jordens kungar, som har levt med henne i otukt och lyx, skall gråta över henne och klaga när de ser röken från bålet och själva står på avstånd, skrämda av hennes plåga. De skall säga: ’Ve, ve, du stora stad, Babylon, du starka stad, på en enda timme har domen kommit över dig.’ Och jordens köpmän gråter över henne och sörjer över henne eftersom ingen längre köper deras skeppslaster, deras laster av guld och silver, ädelstenar och pärlor, linnetyger och purpur, siden och scharlakan, deras tujaträ, saker av elfenben och dyrbaraste träslag, av koppar, järn och marmor, eller kryddor, parfymer och salvor och olika slag av rökelse, eller vin och olja, mjöl och spannmål, eller nötkreatur och får, hästar och vagnar och slavar och människoliv. De frukter som du längtade efter gick dig ur handen. Allt som glänser och skiner har du förlorat, och aldrig mer kommer någon att finna det. De som handlar med sådana varor, de som har blivit rika genom henne, skall stanna på avstånd, skrämda av hennes plåga, och gråta och klaga: ’Ve, ve, denna stora stad, som var klädd i fint linne och purpur och scharlakan och lyste av guld och ädelstenar och pärlor. På en enda timme har all denna rikedom ödelagts.’ Alla skeppare och alla som seglar med sina varor och sjömännen och alla som lever på sjöfart stannade på avstånd och ropade när de såg röken från bålet: ’Var fanns maken till denna stora stad?’ Och de strödde jord på huvudet och ropade, gråtande och klagande: ’Ve, ve, denna stora stad, som gjorde alla som har skepp på haven rika med sitt överflöd. På en enda timme har den ödelagts.’ Jubla över detta, du himmel och ni heliga och apostlar och profeter! Gud har dömt henne och gett er upprättelse.” Upp 18:9-20

Den enda förklaringen jag som icke-troende kan komma på är att det man beskriver är ett polskifte där hela jorden i princip blir till en gyttjevälling då yttersta jordskorpan lossnar. En gigantisk jordbävning/tsunami typ, som ödelägger i princip hela jorden.

Notera att man talar om att sjömännen eventuellt kan klara sig, guppandes på haven med nu värdelösa rikedomar eftersom Babylon (staden) inte längre finns kvar och kan köpa något av det man kom med.

Vid en tsunami eller där vattnet sveper fram över jorden så är enda platsen på jorden där man klarar sig just haven. Båtarna som lämnade hamnen vid tsunamin i Thailand klarade sig galant, dom bara red på vattnet där ute. På land begravs du av en lerblandning, men ute på haven kommer lera och sten hinna sjunka så det kommer vara mest vatten som man flyter runt på. Även Noaks Ark bygger väl på denna teori, att när allt bara sköljer fram, så är det i en båt du har störst chans att överleva.

När detta skrevs fanns det inte flygplan, så i en modern version kan man lägga till att personer som är luftburna under denna timme också bör klara sig, så länge man kan landa.
__________________
Senast redigerad av fitta 2020-10-30 kl. 20:27.
Citera
2020-10-30, 20:27
  #45
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av fitta
Detta är från uppenbarelseboken, men jag har hittat översättningen på internet så kan inte garantera att den är korrekt översatt. Någon får gärna rätta mig.

Lägg märke till det fetmarkerade.

Och jordens kungar, som har levt med henne i otukt och lyx, skall gråta över henne och klaga när de ser röken från bålet och själva står på avstånd, skrämda av hennes plåga. De skall säga: ’Ve, ve, du stora stad, Babylon, du starka stad, på en enda timme har domen kommit över dig.’ Och jordens köpmän gråter över henne och sörjer över henne eftersom ingen längre köper deras skeppslaster, deras laster av guld och silver, ädelstenar och pärlor, linnetyger och purpur, siden och scharlakan, deras tujaträ, saker av elfenben och dyrbaraste träslag, av koppar, järn och marmor, eller kryddor, parfymer och salvor och olika slag av rökelse, eller vin och olja, mjöl och spannmål, eller nötkreatur och får, hästar och vagnar och slavar och människoliv. De frukter som du längtade efter gick dig ur handen. Allt som glänser och skiner har du förlorat, och aldrig mer kommer någon att finna det. De som handlar med sådana varor, de som har blivit rika genom henne, skall stanna på avstånd, skrämda av hennes plåga, och gråta och klaga: ’Ve, ve, denna stora stad, som var klädd i fint linne och purpur och scharlakan och lyste av guld och ädelstenar och pärlor. På en enda timme har all denna rikedom ödelagts.’ Alla skeppare och alla som seglar med sina varor och sjömännen och alla som lever på sjöfart stannade på avstånd och ropade när de såg röken från bålet: ’Var fanns maken till denna stora stad?’ Och de strödde jord på huvudet och ropade, gråtande och klagande: ’Ve, ve, denna stora stad, som gjorde alla som har skepp på haven rika med sitt överflöd. På en enda timme har den ödelagts.’ Jubla över detta, du himmel och ni heliga och apostlar och profeter! Gud har dömt henne och gett er upprättelse.” Upp 18:9-20

Den enda förklaringen jag som icke-troende kan komma på är att det man beskriver är ett polskifte där hela jorden i princip blir till en gyttjevälling då yttersta jordskorpan lossnar. En gigantisk jordbävning/tsunami typ, som ödelägger i princip hela jorden.

Notera att man talar om att sjömännen eventuellt kan klara sig, guppandes på haven med nu värdelösa rikedomar eftersom Babylon (staden) inte längre finns kvar och kan köpa något av det man kom med.

Vid en tsunami eller där vattnet sveper fram över jorden så är enda platsen på jorden där man klarar sig just haven. Båtarna som lämnade hamnen vid tsunamin i Thailand klarade sig galant, dom bara red på vattnet där ute. Även Noaks Ark bygger väl på denna teori, att när allt bara sköljer fram, så är det i en båt du har störst chans att överleva.

När detta skrevs fanns det inte flygplan, så i en modern version kan man lägga till att personer som är luftburna under denna timme också bör klara sig, så länge man kan landa.

Är det ett polskifte som äger rum nu?
Citera
2020-10-30, 20:38
  #46
Medlem
fittas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 5GLSDTOWER
Är det ett polskifte som äger rum nu?

Polskiftet sker med jämna intervaller helt naturligt, minns inte exakt hur många år det är emellan, men vi har gått över tiden för när det skulle ha hänt. Det ska hända "nu" om man ser till polskiftets intervaller.

Man räknar dock ur universums perspektiv, så det kan fortfarande skilja flera tusen år hit eller dit men ändå anses vara ganska exakt.

Men tidsmässigt så har vi gått över tiden för när det ska hända eller ligger i slutet för när det ska hända. Men det kan ändå betyda att det är först om 1000 år det händer. Eller om ett år.

Många menar att polskiftet redan har börjat och att det är därför vi drabbas av virus då magnetfältet blir försvagat under ett polskifte (mer kosmisk strålning = högre mutationstakt, försvagade celler osv), och att det även är därför vi ser jordbävningar, vulkaner och liknande. Har dock ingen aning om det är mer seismisk aktivitet nu än tidigare. Men åter igen, vi skulle behöva jämföra seismisk aktivitet tusentals år tillbaka för att veta om det är mer seismisk aktivitet nu... går inte att jämföra med 50-100 år tillbaka.

Det som händer vid ett polskifte är att den magnetiska polen börjar röra på sig (vilket den redan gör) och när den når en viss gräns, så "flippar" den över.

Tänk dig att du tar en magnet, + och - och sakta för mot varandra. När du når en viss punkt kommer dessa smacka ihop av kraften. Så även om polerna redan har börjat vandra, så krävs det att dom når en viss punkt, och då SMACK vips bom så sker ett polskifte och jordskorpan bryts loss och THE GREAT RESET tar sin form på mindre än en timme.
Citera
2020-10-30, 20:48
  #47
Medlem
fittas avatar
Här är ett träd som man hittat från en gång när polerna var nära att skifta.

Det begravdes då i lervälling och blev bevarat. Det är ett ytterst ovanligt fynd.

The tree, which had been buried in 26 feet of soil, measures eight feet in diameter and 65 feet in length. Carbon dating revealed it lived for 1,500 years, between 41,000 and 42,500 years ago.

"There's nothing like this anywhere in the world,"

When the magnetic field reverses—or attempts to—it gets weaker, leading to more radiation from the Sun getting through. Previously, scientists have linked extinction events to magnetic field reversals.


https://www.newsweek.com/ancient-tre...-field-1447570
Citera
2020-10-30, 20:53
  #48
Medlem
fittas avatar
Jag är inte fullt påläst om polskiften så vet inte exakt hur det fungerar, men den informationen jag lyckats snappa upp under åren är väldigt oroväckande. För den som lever när det händer.

Det som däremot är betryggande är att även om polskiftet ska ske nu eller är på gång att ske, så kan det ändå ligga tusentals år bort.

Chansen att vi får uppleva det är alltså minimal. Det är nog större chans att du får en stjärna i huvudet. Så man behöver inte vara orolig direkt
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback