Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-10-30, 01:30
  #13
Medlem
RudyardKiplings avatar
Citat:
Ursprungligen postat av KahlanAmnell
Tveksamt om du måste bo i ghettot. Det känns ju nästan omöjligt att kontrollera hela världens yta. Så om du drar lång in i ingenstans kanske det går att få till det. Dock kommer ju himlen vara fullproppad av satelliter som kommer att hitta dig till slut. Om du får leva i ditt fria eller inte har jag ingen aning om.
Men det känns inte önskvärt av eliten i mitt scenario. Dom vill nog inte ha miljontals camps här och där som efter ett tag kan samla ihop sig och skapa någon slags motståndsrörelse till den nya världen.
Himlen kommer ju vara full av satelliter som har koll i realtid. Så det kommer ju inte gå att gömma sig. Vill dom så skickar dom ju bara iväg en drönare som fäller en välplacerad bomb eller så kanske dom har proppat "vildmarken" full av Black mirror-robothundar som patrullerar.

Men ja, dra ut i ingenstans när skiten träffat fläkten känns som det bästa alternativet, även om det kommer gå åt helvete. Men när folk verkligen börjar dö runt om i världen så är det dags att packa väskan och hoppas på det bästa.

Edit: En nice grotta kanske vore något. Bara röra sig ute när det är absolut nödvändigt. Kul liv.

Ingen rolig bild du målar upp. Jag vet varken in eller ut. Västvärldens reaktion på corona verkar allt annat än balanserad. Det är väl många som känner så och jag vill minnas att det är en tysk advokat som tillsammans med ett nätverk stämmer WHO och/eller västs ledare. Jag tror att väldigt mycket av vår framtid mer eller mindre avgörs tisdagen 3:e november, dvs om fyra dagar.
Citera
2020-10-30, 03:18
  #14
Medlem
Vet inte riktigt varför tråden är i konspirationsforum, men visst, om användare börjar prata om att ödlor ska ta över ekonomin så kan det ju passa. Men annars är Great Reset ngt World Economic Forum beskriver tydligt och berättar att de försöker pusha just nu.

World Economic forum beskriver det med massor med floskler. De får det att låta väldig fint och bra, men man bör fundera på vad det kommer innebära praktiskt. Man kan få lite vägledning också av vad deras contributors skriver. I grunden vill de krascha nuvarande systemet helt, och bygga ett helt nytt system över ruinerna.

Deras contributors skriver bland annat artiklar, tex att business ska byggas på Intersektionalitet, och att Covid slår hårdast mot LGBTQI+, färgade och kvinnor osv, mycket prat om social justice och grönska.

De försöker pusha för att tvinga fram denna reset nu med hjälp av Covid19 och dess katastrofala effekt på ekonomin.

https://www.weforum.org/great-reset/

https://www.weforum.org/agenda/2020/...a-great-reset/
Citera
2020-10-30, 05:38
  #15
Avstängd
Det är en skuldsanering på världslig nivå där ingen ska äga nåt.
Schwab säger "you will own nothing, and you will be happy about it".
Det är global övervakad kommunism.
Det är befolkningsreduktion med över 1 miljard människor.
Massvaccination (föra samman raserna genom DNA-modifiering, begrepp som svarta och vita är borta = total kommunism alltså)
Världsregering, världsbank, världsvaluta.
INGET fossilt.
Inget kött.
Totalitär green world order.
__________________
Senast redigerad av imola01 2020-10-30 kl. 05:58.
Citera
2020-10-30, 05:40
  #16
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Dompan75
att Covid slår hårdast mot LGBTQI+, färgade och kvinnor osv,
Vad är LGBTQI?
Citera
2020-10-30, 06:13
  #17
Avstängd
TantRossins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av imola01
Det är en skuldsanering på världslig nivå där ingen ska äga nåt.
Schwab säger "you will own nothing, and you will be happy about it".
Det är global övervakad kommunism.
Det är befolkningsreduktion med över 1 miljard människor.
Massvaccination (föra samman raserna genom DNA-modifiering, begrepp som svarta och vita är borta = total kommunism alltså)
Världsregering, världsbank, världsvaluta.
INGET fossilt.
Inget kött.
Totalitär green world order.

Bra, om det gäller ALLA, också 'the One %'..
Citera
2020-10-30, 07:16
  #18
Medlem
Marcens avatar
Riktigt otäcka dystopier som målas upp här.

Men jag tänker att det idag finns flera oberäkneliga världsledare som hellre atombombar världen än ger upp sin totalitära makt frivilligt, såsom föreslås.

Det kanske blir en Mad Max-värld istället trots allt.
Citera
2020-10-30, 07:47
  #19
Medlem
Bob-Dylans avatar
Och det lustigaste av allt är att the Great Reset och Agenda 2021 har legat öppet för den som googlat runt och varit konspiratoriskt lagd.
Nu händer allting.

Det är väl det här med att ett virus skulle användas som trigger som inte varit lika lätt att förutspå.

Som flera skrivit ;
Depopulering
Smarta städer - vaccinintyg, mikrochip
En världsregering, en världsvaluta
Skulle tro att AI kommer verka inom hela rättssystemet.

Först kommer givetvis Allt kraschas så att det blir enkelt att införa den nya ordningen och det är där vi är just nu.
Vi kommer högst troligen se ett deflationsscenario där allt rasar i värde.
Glöm guld och bitcoin, det kommer rasa också...
Vad ligger till grund nu är också att samhället inte kan fortsätta i nuvarande spår eftersom hela systemet är totalt skuldmättat och bara överlever med gigantiska stimulanser från centralbankerna.
Varför systemet fortfarande hålls vid liv är väl för att de inte är helt klara med förutsättningarna för det nya, skulle tro att 5G spelar en stor roll här liksom AI.

Var fan är nödutgången frågar jag?
I mina värsta konspiratoriska tankar när jag läste mycket förr om åren var det just detta scenario... om än inte pga ett virus..
Senaste rekommendationerna från FHM säger i princip ”undvik all mänsklig kontakt”. Helt sjukt är allting.
Citera
2020-10-30, 07:55
  #20
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av TantRossin
Bra, om det gäller ALLA, också 'the One %'..
Men de kommer inte lyckas. Karl Marx dödade över 100 miljoner men Schwab kommer döda 1 miljard. Siffran kommer vara så stor för att makthavare vet om att om de öppet skulle införa agendan så skulle alla protestera. Ingen vill ha deras agenda och kommunism har alltid försökt kontrollera mänskligt beteende. De är redo att avrätta alla oliktänkare för att sprida vidare generna hos dem som är medgörliga och mottagliga för kommunism. Det finns ingen frisk människa som vill ha kommunism på totalitär nivå. Ingen, förutom ledaren som inte lever under kommunismens regler. Kommunism ska ju alltid gälla andra.

Enda hoppet vi har som svenska trollfabriker talat illa om i decennier är Kina och Ryssland. Varför? För att dessa två länder inte är med på Gate's och Schwab's agenda. De tror inte på miljötramset och vill absolut inte vara med på en global kommuniststat eftersom de redan haft kommunism och vet vilket helvete det är.

Europa har aldrig haft det men vi upplever och ser kommunismens desperation och förfall varje dag. Vi lever mitt i det. Enda hoppet är som sagt Ryssland och Kina eller att vår egen polis och militär ställer sig på folkets sida. När en ideologi blir så skadlig att människor dör som flugor, först då inser man att nåt är fel. Tills dess vill folk ha källor för att de har för lågt ram-minne i deras skallar för att kunna processa infon själv.
Citera
2020-10-30, 08:07
  #21
Medlem
lone stars avatar
Men men.. har ni glömt Islam?
Det är tveksamt att de accepterar digitalisering i sin version av new world order!
Citera
2020-10-30, 08:19
  #22
Medlem
Låter som det hånade Amishfolket kommer bli framtidens vinnare.
Citera
2020-10-30, 08:19
  #23
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av lone star
Men men.. har ni glömt Islam?
Det är tveksamt att de accepterar digitalisering i sin version av new world order!
Står i Schwab's bok att bara en lite strimma av religion, den absolut mest extrema formen av specifikt islamism kommer att överleva från den gamla världen. Alltså de som är hopplöst hjärntvättade bortom all räddning.
Alla andra religioner ska enligt honom avskaffas (han pratar om dogmer som slås sönder).
Citera
2020-10-30, 12:32
  #24
Medlem
det är inte "new world order" som är problemet, det är "the old world", kings,queens, priest,warlooks and so on.. ruling as gods reincarnated.

the great reset är slutmålet på "the persian model" bromsa mänskliga utvecklingen tills den kollapsar och det är här det onda kommer in. det här är sista spurten för dem, vi kan inte behålla en växande befolkning utan avancerad teknologi (thorium, space exploration and so on.)


så när dem säger the great reset är när hela korthuset kollapsar,vilket kommer starta krig och hunger världen över, vilket kommer resultera i att upp till 80 procent av mänskligheten kommer dö inom 2-3 generation. lägg därtill att dem här kommer bunkra upp sig och kommer ta med sig all avancerad teknologi, då snackar vi om förlänga livslängden osv.

så om 2-3 generationer, så kommer vi ha en befolkning på 2 miljarder,dumma apor som inte kan läsa eller skriva, som inte kommer ihåg något från förr och dem kan styra som gudar igen.

om det får som dem vill.

Plato vs Aristoteles
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback