2020-08-13, 23:31
  #121
Medlem
fladdermusvirusets avatar
Citat:
Soros: Sverige är mycket själviskt

Och när blev den gamle korrupte finanshajen Soros världens samvete?

Spekulerar först sönder Europas alla ekonomier på 1990-talet, så att miljoner blir arbetslösa och inte får mat för dagen i Östeuropa, och försöker sedan låtsas vara Moder Theresa på ålderns höst?

När fan blir gammal, så blir han religiös. Det stämmer in perfekt på Soros.
Citera
2020-08-14, 00:52
  #122
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Kvillebacken1
Han är skicklig och populär bland politiker och näringslivsfolk. Låt han få säga vad han vill. Tror inte folk bryr sig så mycket.

Tyvärr är politikerna livrädda för att arbeta emot Soros, folket är många gånger klokare än våra radikala politiker. Något lär hända när Soros uttalar sig så här, frågan är vad hans nästa drag blir mot Sverige.
Citera
2020-08-14, 01:26
  #123
Medlem
Ankan-mannens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Manskahahusvagn
Vill soros krossa Sverige gör han det.
Ingen risk, han är gammal och dör snart. Frågan är vem som tar vid.
Citera
2020-08-14, 01:31
  #124
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Fear2be
Tyvärr så har han donerat en stor del av sina pengar till "Open Society" som använder pengarna till propaganda och politiska aktioner långt efter att han har gått bort.

https://www.opensocietyfoundations.org/george-soros

Jo, men det är alltid en liten tröst att få vara vid lev när dessa avskum inte längre är det, men som du säger är det som med alla dessa ideologiskt drivna dynastier [Rothschild, Rockefeller, Astor, Wallenberg, Schwarz m.fl.] att deras agenda fortlöper efter de gått bort - i vissas fall genom stiftelser och på den egna livstiden tagna initiativ, i andras fall genom arvingar som fortsätter deras arbete.
Citera
2020-08-14, 01:39
  #125
Medlem
Ankan-mannens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av LiberalDemokrati
Ligger faktiskt mycket i detta. Sverige är ett av de rikaste länderna i världen. Vi ha råd att vara generösa och borde kunna bidra betydligt mer! Men då krävs det en ny regering!
Men då får de rika bidra, jag är inte rik så dra inte in mig. Är det det du menar regeringen ska göra, höja skatterna för de rika, det är dags nu. Vill dock inte att jag eller andra rika svenskar ska betala syds mafia.
__________________
Senast redigerad av Ankan-mannen 2020-08-14 kl. 01:41.
Citera
2020-08-14, 02:03
  #126
Medlem
Han har spridit kulturmarxism och annat gift i många år över stora delar av världen och nu upplever han motvind för att EU's corona stimulans paket inte var många miljarder mer så att maffia organisationen EU står på mer stabil grund efter corona. Han är rädd att EU kommer att falla, något jag själv välkomnar med öppna armar. EU lol den största maffia organisationen i världen och dom alla springer Soros ärende. Han är ingen ledare, politiker eller minister men trots det så väger hans lag tyngre.

Vad säger det om dom faktiska politikerna, jo dom är alla köpta och borde buras in på livstid.
Citera
2020-08-14, 02:39
  #127
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Zaedrews
Jo ganska ironiskt hur han ska klaga på andra! Han som snott pengar från både individer som hela länder.

Soros är väldigt ful när han kallar Sverige själviskt.

Hans spekulationer mot Sverige 1992 gjorde att Sverige förlorade hela sin valutareserv. Hushållen förlorade köpkraft i 10 år framåt.
Citat:
Den 19 november [1992] tvingades dåvarande statsminister Carl Bildt konstatera att regeringen misslyckats.

– Det är självklart att beslutet att överge den fasta kronkursen och låta kronan flyta, är ett misslyckande ... sa Carl Bildt.

Riksbanken gav upp kronförsvaret och valutan föll ungefär 25 procent direkt. Tre tuffa krispaket genomfördes. Huvudpersonerna var finansminister Ann Wibble och statsminister Carl Bildt och oppositionsledaren Ingvar Carlsson.

Då gick det rykten om att kronförsvaret hade kostat nästan hela den svenska valutareserven, men senare beräknades kostnaden till minst 150 miljarder. Det kanske var samma sak.

För svensk ekonomi inleddes nu en utveckling som ledde till tio förlorade år. Så lång tid tog det innan hushållens köpkraft var tillbaka till tiden före krisen.
https://sverigesradio.se/artikel/5271318

Citat:
Finansmannen George Soros, till höger, sänkte den svenska kronan 1992. Nu har hans miljoner bidragit till Edvard Sjevardnadzes fall vid "sammetsrevolutionen" i Georgien.

Precis som han en gång knäckte svenska kronan knäckte han nu Sjevardnadze.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...s-bakom-kuppen

När han själv gör affärer struntar han i de sociala konsekvenserna.

*** Missa inte videon ***
Citat:
WATCH | "I am basically there to make money. I cannot and do not look at the social consequences of what I do." George Soros really is as vile as they come.

Ensure to watch the whole clip and prepare to be appalled. https://t.co/TzJccSiJ4W
https://twitter.com/LeaveEUOfficial/...186754562?s=19

Soros och gänget använder nu EU. De struntar helt i om man sänker koldioxid ("klimatinvesteringar") eller höjer koldioxid ("Corona recovery"). Bara våra pengar går åt.

EU har inga pengar. Det fanns små katastroffonder. Men dessa brände man bara det blev tal om att Storbritannien skulle lämna EU! Alla utgifter över budget måste man låna till. Det senaste paketet kostar fem hela årsbudgetar. Vi blir skuldsatta till 2058.

Soros och nätverken tar över Europa och vi hamnar i skuld till dem.

Vi måste ur EU. Men politikerna är köpta av t.ex styrelseuppdrag efter karriären. Massmedia ingår i samma nätverk. Löfven och de andra bara skickar våra pengar till EU som gör av med pengarna och Soros lånar ut till EU för att kontrollera Europa.

Systemet har kraschat helt men pirayor som Soros säger att Sverige är själviska för att de skall kunna tjäna mer och styra Europa.
__________________
Senast redigerad av wwr 2020-08-14 kl. 02:59.
Citera
2020-08-14, 03:48
  #128
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av KABUN
Han är alltså rädd för att EU skall spricka och därför skall alla länderna offra sig så om EU går till botten så gör vi det solidariskt allihopa. Nej, våra politiska ledare är så intresserade av det. Inte svenska folket heller. Just det: ”den som är i skuld är icke fri”.

Han verkar vilja kontrollera EU genom skuldsättning. En intressant detalj är att han även tycks vilja ha satsningar på försvaret.

Som det är nu har ju EU, självt inte några skulder. Nu vill han skuldsätta EU, permanent.
Citera
2020-08-14, 03:56
  #129
Medlem
A.Ericssons avatar
Ärkeskuren tillika juden Soros är en av de ondaste personerna på planeten. Han har en agenda med allt han säger och gör, ett finger med i alla spel. Om han säger något så ska man göra precis tvärtom.

Citat:
Ursprungligen postat av Darwin
Vi kanske skulle haft bättre råd om gubbfan personligen inte gjort sitt bästa för att sabotera Sveriges ekonomi under krisen i början på 90-talet...

Det är långt ifrån det värsta han gjort.
Citera
2020-08-14, 04:07
  #130
Medlem
MAX-HIMs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av trickydick
Så skriver SvD i en låst artikel. https://www.svd.se/soros-pekar-ut-sv...cket-sjalviskt

Tyvärr kan jag bara läsa ingressen och början på texten, men som jag förstår så prioriterar Sverige pandemin före klimatet..

Ingressen:

Europa har inte nog med pengar för att klara både pandemin och klimatkrisen. Och en av bovarna bakom det är Sverige. Det anser mångmiljardären och filantropen George Soros.

Har han rätt?
Bör Sverige dra ned på åtgärder som korttidpermiteringar osv för att ha råd att satsa på klimatet.

Mr. Soros är ingen filantrop, lika lite som jag är Kalle Anka, så nej nej och åter nej, det är bara svammel från hans sida i syfte att försöka lura världens folk.
Vem som helst kan självutnämna sig till vad som helst, om man vill, men det betyder inte att dem är det utan vidare, speciellt inte utan belägg för påståendet.

I verkligheten är Mr. Soros en satanisk skitstövel av grövsta kalibern, helt likgiltig inför människors öde, speciellt inför vita människor.

Så om han har rätt när han tycker att Sverige är egoistisk när vi inte vill finansiera hans astronomiskt stora svindel av svenska skattemedel (via bland annat klimatbluffen och monstret EU)? Nej naturligtvis inte, det är som att lyssna på djävulen själv, skulle någon i sina sinnens fulla bruk lita på fan själv? Så klart inte.
__________________
Senast redigerad av MAX-HIM 2020-08-14 kl. 04:10.
Citera
2020-08-14, 05:48
  #131
Avstängd
bjornhagbergs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av trickydick
Så skriver SvD i en låst artikel. https://www.svd.se/soros-pekar-ut-sv...cket-sjalviskt

Tyvärr kan jag bara läsa ingressen och början på texten, men som jag förstår så prioriterar Sverige pandemin före klimatet..

Ingressen:

Europa har inte nog med pengar för att klara både pandemin och klimatkrisen. Och en av bovarna bakom det är Sverige. Det anser mångmiljardären och filantropen George Soros.

Har han rätt?
Bör Sverige dra ned på åtgärder som korttidpermiteringar osv för att ha råd att satsa på klimatet.

Så pass själviskt är Sverige att han måste än en gång göra oss bankrutta samtidigt som Expressen och Aftonbladet hyllar hans insatser.
Citera
2020-08-14, 09:50
  #132
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av AbortRetryIgnore
Men du bryr dig tillräckligt för att bemöda dig att kommentera något han tydligen tycker.


Här ser vi hur lite du bryr dig. Du skrattar åt det han säger. Du har en känslomässig reaktion som utmynnar i ett skratt.


Din totala obryddhet om hans yttranden och tyckanden är ännu mindre tydlig när du kallar honom ond.


Du bryr dig så lite om honom att du bara råkar ha snubblat över information om vad man tycker om honom i Thailand? Att du sedan skriver det här är vidare tecken på hur obrydd du är. Kanske gillar Soros inte Thailands militärregim och vill att den ska bort och dess propagandister demoniserar därmed Soros för att behålla folkets stöd för sin diktatur.


Men ändå bryr du dig inte om vad han tycker?

Personligen har jag bara läst en massa raljerande om "juden Soros" (ja, han är jude - men det är inget som kännetecknar honom) och hur han är globalistisk kommunist, var nazikollaboratör och hur han springer Rothschilds ärenden. Före nazistiska nationalsocialister började orera om Soros så visste jag inte ens att han fanns. Så om någon inte bryr sig om Soros så är det nog jag, i alla fall jämfört med dig och din obryddhet.
Det är väl klart att jag bryr mig om vad han gör. Jag menade att jag inte bryr mig om att han anser att Sverige är själviskt. Att du ens orkade skriva ett helt inlägg om att jag "tydligen" bryr mig om Soros. Herregud.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback