Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 7
  • 8
2018-09-09, 15:28
  #85
Medlem
AlwaysAllIns avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Sillastrypar-rens
Med bara några dagar kvar meddelade nyheterna att var tredje väljare inte hade bestämt sig vad de ska rösta på.

Ali Khalils erbjudande om 3000 röster måste vara det grövsta övertrampet och valfusk som avslöjats inför ett val.

Tror ni detta kommer vara utslagsgivande hos de osäkra väljarna som ännu inte bestämt sig?

Var detta dolkstöten för miljöpartiet? Eller är de som en katt och har nio liv och reser sig igen?

Om Gud är god så har Ali räddat Sverige och kastat ut detta islamistiska Miljöparti ur riksdagen.

Vill du ha en bön också för detta Gud?
Citera
2018-09-09, 15:34
  #86
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av AlwaysAllIn
Om Gud är god så har Ali räddat Sverige och kastat ut detta islamistiska Miljöparti ur riksdagen.

Vill du ha en bön också för detta Gud?

Ja tack.
Citera
2018-09-09, 19:44
  #87
Medlem
Witkos avatar
MP kommer inte ramla ur riksdagen, en alldeles för stor del av befolkningen röstar av någon anledning på haschtomtarnas parti oavsett hur falska och motsägelsefulla de är i det partiet.
Citera
2018-09-10, 17:23
  #88
Medlem
SMKs avatar
Dra åt helvete vad jag vad underskattade folkets dumhet!! Jag var helt övertygad om att vi skulle slippa miljökommunisterna efter detta val..men tydligen så är inte svenska folket klara med detta lilla pissparti än.
Citera
2018-09-14, 16:53
  #89
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av SMK
Dra åt helvete vad jag vad underskattade folkets dumhet!! Jag var helt övertygad om att vi skulle slippa miljökommunisterna efter detta val..men tydligen så är inte svenska folket klara med detta lilla pissparti än.
Tycker alla behöver få kännedom att Ali Khalil i Alby gör nya ekobrott tillsammans med Raja Arlevin.
(FB) Varning för RAJA Brahma ArleSvin - eller Faraz Syed innan namnbyte
Raja är lika speciell som Ali Khalil http://blog.zaramis.se/2012/03/01/na...-raja-arlevin/

Raja Arlevin (tidigare Farez Syed) är en av de personer som startade tidningen Skurk. Ett passande namn med tanke på att Raja Arlevin är just det. En skurk. Han kanske inte förblir det utan slår in på en annan bana, men för närvarande avtjänar han ett 5-årigt fängelsestraff för att ha lurat och bedragit en rad företag, kommuner och institutioner med hjälp av falska fakturor och värdelösa kataloger:

Ja vi kan utläsa att det finns en tydlig personkoppling mellan företrädare för Nettoinkasso i Sverige AB och Raja Arlevin och Rajas bolag RARA Realmedia (bolaget bakom tidningen SKURK) som jag bla skrivit om här http://www.internetsweden.se/skurk-k...igen-smaklost/
Raja avtjänar fn ett 5-årigt fängelsestraff för att ha skickat ut bluffakturor för 102 miljoner för…kan ni gissa? påhittade skräpkataloger vid namn:

– Kommunguiden
– Svenska Företagssidorna
– Din Företagsdel
– Din kommundel
– Din LokalDel
– Kommunens företagsdel
– Kommundelen
– Företagsdelen i ditt län
– Näringslivets företagsdel
– Delen
– Näringslivets kommundel

Peter Forsman på Internet Sweden som skrivit det ovan citerade kopplar dessutom Raja Arlevin till en grupp av blufföretag som är verksamma inom exakt samma område idag, falska fakturor och värdelösa företagskataloger:

För att sammanfatta det hela, så kan vi säga att inlägget av de TOTALT VÄRDELÖSA INTERNETKATALOGERNA

kommunsök.se
infosidorna.se
naringslivssok.se
svenskforetagare.se
svenskföretagare.se

..har en nära relation till varandra:

Se bland annat:
http://www.forenadebolag.se/2011/10/...pientia-media/
http://svenskforetagsforening.se/wp-...nfosidorna.jpg
http://www.cristian-herrera.se/webbe...infosidorna-se

Intressant med flera av inläggen ovan är att inkasso genomförs av ”Auktoritet Inkasso”.
Förenade Bolags varning är från 2011-10-19..

Men sen ska ni se att något händer:

* Ett bolag med namn ”Likvidus AB” registreras 2011-09-01

* Bolaget ansöker om namnbyte redan 5 dagar senare; 2011-09-06
Inlämnade namnförslag:
– Nettoinkasso i Europa AB
– Nettoinkasso i Norden AB
– Nettoinkasso i Sverige AB

* [nettoinkasso.se] registreras 2011-09-08

* Bolaget namnbyter till Nettoinkasso i Sverige AB 2011-09-22

* Blir beviljade inkassotillstånd 2011-10-01

* Och 2011-12-21 varnas det för att de numera är inkassopartner för ”Sapientia Media”
http://www.mahlstein.se/nettoinkasso...per-bedragare/

Dock verkar det som kopplingarna mellan Raja Arlevin och de företagre som skapar och stratar så kallde lagerbolag som sedan används för ekonomisk brottslighet inte finns på det sätt som Insider och Peter Forsman tidigare uppgett utan Arlevin (Syed) har helt enkelt anlitat den tjänst dessa personer levererar:

De kopplingar Raja ville förtydliga var bla kopplingarna till Sundbyberg och han berättade att han köpt ett lagerbolag av killarna jag dragit kopplingar till och där tog kopplingen till dem slut.

Och med risk för att jag varit otydlig i det jag tidigare skrivit, så har jag inte sett någonting annat än att just bolaget kommer därifrån.

Däremot är det just dessa bolagsbildare som nästan uteslutande grundat alla de lagerbolag som sedan används för denna typ av bedräglig bluffverksamhet – så är det, men i övrigt vill jag inte påstå några kopplingar.

Raja var även mån om att poängtera att han bytt sitt namn redan 1 år innan det hela spelades upp och även avdramatisera kopplingarna till sin bror, som han har mycket knapphändig kontakt med och även här har jag inte sett några uppenbara kopplingar, mer än att de företrätt verksamheter som påminner en aning om varandra:
Brodern – Magasinet: MENT, Månadens Entrepenör
Raja – Magasinet: SKURK

För att summera mitt möte med Raja, så upplevde jag honom som en öppen och sympatisk person, medveten om gamla synder.
Men med en iver och glöd för att genom SKURK kunna ge en ”second opinion” eller berättelser från ”andra sidan av stängslet”

Arlevin har startat tidningen Skurk tillsammans med ex-gangstern Liam Norberg och kriminalreportern Dick Sundevall. Ett samarbete som inte direkt känns förtroendeingivande om man säger så. Kanske inte helt förvånande har man dessutom råkat i trubbel för en del skriverier. Tidningen är numera också nedlagd. Kanske inte helt förvånande då den verkar ha skött sina kundkontakter rejält dåligt. Jag tycker nog också tidningens försäljningsmetoder påminner en del om katalogtjänsternas mycket tveksamma metoder.

Raja Arlevins bror är Meraj Syed som varit inblandad i en rad andra mindre framgångsrika eller eventuellt skumma bolag som Månadens Entrepreneur och Newzglobe. Bland annat tycks man ha ägnat sig åt jobbiga spam-kampanjer och en del annat som sannolikt inte är helt lagligt:

Newzglobes förre ägare Meraj Syed är misstänkt för avancerat skattefiffel i katalogföretaget Liberate, tidigare Ment. 10 miljoner försvannn. Han sålde verksamheten och flyttade till Dubai.

Företagsgruppen runt sajten Newzglobe misstänks för skattefusk i 10-miljonersklassen, fifflar med moms, lämnar inte bokslut i tid och har stora skulder. Den bestod tidigare av fyra bolag, alla ägda av Meraj Syed och medStefan Lidzell till och från i styrelserna:
•?Digital Advertising Sweden AB
•?Ment Månadens Entrepreneur AB
•?Media & News Stockholm AB
•?Jobbnova Sweden AB

Den väsentliga verksam*heten bedrevs i Ment som hade sajten ment.se, senare omdöpt till newzglobe.com, sålde annonser med tvivelaktiga metoder och gav ut en ”cd-tidning till företag”.

Meraj Syeds verksamhet med tvivelaktig annonsförsäljning påminner i alla fall i mina ögon en hel del om broderns verksamhet med värdelösa kataloger och falska fakturor. Med värdelösa kataloger och allt. Newzglobe såldes av Meraj Syed och har nu gått i konkurs. Meraj Syed har enligt Skattverket plundrat bolaget på 10 miljoner med hjälp av fyra inblandade företag och obefintliga underleverantörer i Liberia:

Nyligen tog Skatteverket ett omprövningsbeslut av Liberate Teknisk Utveckling AB. Beslutet innebär att Liberate blir skyldigt mångmiljonbelopp till Skatteverket. Bland annat framgår att Skatteverket för taxeringsåren 2009 och 2010 nekar avdrag för underentreprenörskostnader på *totalt 7,7 miljoner kronor.

Liberate hävdar att man har använt fyra företag: Mentor Real Estate, Druvans Inredning, CN Kompetens och FFF Entreprenad för att sköta drift och underhåll av www.foretagskatalogen.com, vilket bland annat innebär att lägga upp nya annonsörer och fylla data*baserna med nya företag. Enligt Liberate sker arbetet dagligen och fakturering *månadsvis. Det finns bara ett problem. Inget arbete har utförts:
–?Det här är ett klassiskt *arbetskraftsärende med osanna* fakturor och målvakter. Allt som kännetecknar en seriös* verksamhet har man plötsligt svårt att svara på, säger Pia Bergman, rikssamordnare och projektledare för svart arbetskraft och organiserad brottslighet vid Skatteverket.

Vid granskningen har Skatte*verket funnit att de fyra påstådda underleverantörerna till Liberate inte har haft någon verksamhet. Trots detta har Liberate exempelvis bokfört fem fakturor från den 23 januari 2008 till den 21 maj 2008 från Mentor Real Estate på nära 2 miljoner kronor. Därutöver kommer ytterligare insättningar till Mentor Real Estates Nordeakonto på nära 2,6 miljoner kronor från Druvans Inredning, cirka 600?000 kronor från två identifierade insättare och ytterligare cirka 600?000 kronor från okända insättare. Totalt rör det sig om insättningar* runt 6 miljoner kronor.

I härvan har målvakter såväl som falska fakturor använts för att föra ut pengar från Sverige.

Förutom de skumma ekonomiska förhållanden kring Newzglobe tycks tidningen också ägna sig åt tveksam journalistik. Inte heller tycks man ha varit nån bra arbetsgivare.

Intressant?
Ja absolut! Raja Arlevin och Ali Khalil = dubbelkonkurs för Sverige och alla som berövar dessa arabers bedrägliga framfart.
Citera
2018-09-14, 17:05
  #90
Medlem
SMKs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Payeport
Tycker alla behöver få kännedom att Ali Khalil i Alby gör nya ekobrott tillsammans med Raja Arlevin.
(FB) Varning för RAJA Brahma ArleSvin - eller Faraz Syed innan namnbyte
WOW..tack för utförlig info om denna figur..
Citera
2020-06-04, 11:49
  #91
Medlem
Funkyflashmans avatar
Ali har hittat en ny förening att infiltrera efter konyayspor https://www.svenskalag.se/konyakuf/kontakt

https://uvell.se/2016/05/03/utan-upp...ng-i-botkyrka/
Citera
2020-06-10, 22:08
  #92
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av SMK
[/spoiler] WOW..tack för utförlig info om denna figur..

Citat:
Ursprungligen postat av Funkyflashman
Ali har hittat en ny förening att infiltrera efter konyayspor https://www.svenskalag.se/konyakuf/kontakt

https://uvell.se/2016/05/03/utan-upp...ng-i-botkyrka/
Detta är sinnessjukt!
Jag måste krypa till det kristna korset och erkänna att jag jobbade ihop med George Sc¤tt på den tiden han var Med Arj@ @rlevin. Då var R@ja tillsammans med en tjej som heter Cecil!@ H@ggberg.
På mötet jag gick på nyligen som jag ibland följde Georg Sc¤tt till sitter samma tjej som var tillsammans med R@ja @rlevin för några årsedan och hon är helt sjukt störd. Det är Cecili@ H@ggberg som inte känner igen mig och kommer fram för att plocka telefonnummer av mig.

Det var så Raja och Cecilia jobbade ihop där Raja lurade Cecilia att plocka andra personer på informationtion där Cecilias syskon i familjen Häggberg skulle skinna dem på pengar. Två systrar i familjen Häggberg, Carolyn tror jag hon heter och Cecilia Häggberg och dessa två tillsammans är det värsta. En av dem var med i Robert Ashbergs inslag och min andra vän lyckdes få in dold kamera mot den ena systern efter att R@jas tjej Cecilia hade berättat allt mot lite "kola" för att slippa betala. Kan ni fatta att samma människa vill få mitt telefonnummer????????

Jag menar, kan jag inte få lösa mina beroenden utan att hamna i samma sällskap som Rajas "pundluder"? Urk vad äckligt det är!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citera
2020-06-10, 23:41
  #93
Moderator
Tinuviels avatar
Politik: inrikes --> Politiker
/Moderator
Citera
2020-06-22, 17:38
  #94
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Illustrerad
Detta är sinnessjukt!
Jag måste krypa till det kristna korset och erkänna att jag jobbade ihop med George Sc¤tt på den tiden han var Med Arj@ @rlevin. Då var R@ja tillsammans med en tjej som heter Cecil!@ H@ggberg.
På mötet jag gick på nyligen som jag ibland följde Georg Sc¤tt till sitter samma tjej som var tillsammans med R@ja @rlevin för några årsedan och hon är helt sjukt störd. Det är Cecili@ H@ggberg som inte känner igen mig och kommer fram för att plocka telefonnummer av mig.

Det var så Raja och Cecilia jobbade ihop där Raja lurade Cecilia att plocka andra personer på informationtion där Cecilias syskon i familjen Häggberg skulle skinna dem på pengar. Två systrar i familjen Häggberg, Carolyn tror jag hon heter och Cecilia Häggberg och dessa två tillsammans är det värsta. En av dem var med i Robert Ashbergs inslag och min andra vän lyckdes få in dold kamera mot den ena systern efter att R@jas tjej Cecilia hade berättat allt mot lite "kola" för att slippa betala. Kan ni fatta att samma människa vill få mitt telefonnummer????????

Jag menar, kan jag inte få lösa mina beroenden utan att hamna i samma sällskap som Rajas "pundluder"? Urk vad äckligt det är!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...g-100-miljoner
I domen B3006-06 förkommer många skumma typer och flera hör ihop än idag.
Rajas "tjej" från den tiden hade följande story i Domstolen.
Från B3006-06 "Bolag för bolag, företrädare och anställda
Clever Marketing CA AB – Connie Ahlberg och Tobias Karlsson. Bolaget hade sammanlagt 22 anställda varav Cecilia Häggberg och Sandra Karlsson ska höras som vittnen."
Undrar hur lyckade liv de har idag. Kommer en av dem inte ihåg hur en såg ut från den tiden så är nog både hjärnkontoret och pengarna slut.
Citera
  • 7
  • 8

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback