Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2019-11-13, 04:58
  #385
Medlem
wwrs avatar
En killle som ser ut som en hemvändande IS-krigare flyttar till Staffanstorp och går på rakstugan.

Det har Staffanstorpsborna fått betala nästan 100 papp av kommunalskatten för att visa. Stackare!

(TS triggervarning befogad)
__________________
Senast redigerad av wwr 2019-11-13 kl. 05:10.
Citera
2019-11-13, 05:51
  #386
Avstängd
Spenatkungens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Virek
Moderaten var saklig och logisk och hade svar på allt, speciellt slutklämmen "Vi kan inte anpassa oss för det aldrig är lugnt i Malmö" var extra rolig


Han höll lugnet och lät sig inte provoceras, och som sagt, sköna avslutningsord.

Helt sanslöst att det här blir en sådan jättefråga i Sverige, det säger ganska mycket om hur vrickat det här landet har blivit.

"Bara vita skådespelare".. Aj aj aj!
Citera
2019-11-13, 06:33
  #387
Medlem
DragonOnWall8s avatar
Fan vad hon skämde ut sig, jösses.
Haha.
Citera
2019-11-13, 08:10
  #388
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Addhoc
Var ska man jobba? I frisörsalongen (?) som visades upp när berättarrösten samtidigt pratade om näringsliv.

Du får jobba med precis vad du vill i Staffanstorp. Starta egen firma/bolag som andra driftiga människor om du inte är nöjd med det som finns idag.
Citera
2019-11-13, 08:11
  #389
Medlem
[quote=Addhoc|69281173]
Citat:
Ursprungligen postat av torstenejag

Hmm ja okej..men då fattar jag inte riktigt vad som ska locka med Staffanstorp. Alltså jag menar VAD är det då som knyter samman invånarna med själva orten? Alla jobbar i andra städer anyhow 🤷‍♀️

Ungefär samma som lockar att bo på södernalm.lomma.bjärred. skanör.höllviken.
Östermalm. Båstad etc. Lugna ordentliga sovområden dit man kommer efter jobb.
Citera
2019-11-13, 08:18
  #390
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Nergus
Det mest skrämmande och som visar hur vänster Sverige är, är det faktum att denna Moa Berglöf alltså var högt uppsatt inom Sveriges största högerparti tills helt nyligen. I stort sett alla andra länder hade hon setts som en vänsterextremist som är för öppna gränser, men eftersom Sverige är så vänsterstyrt så platsade till och med denna vänsterextremist som en toppledare inom svensk ''höger''. Moa Berglöf hade like gärna kunnat styra i MP, men hon var i M istället. Skrämmande.
Ja, fast hon har ju under högljudda protester lämnat M för C för några år sedan, och numera befinner sig C och M på varsin sida i politiken. Ingen av de två sakerna hade hänt om M fortfarande hade haft Reinfeldts hållning i invandringsfrågan som ledstjärna. Positionsförflyttningen är på riktigt. Sonesson är den nya moderaten. Berglöfs nya moderater är de gamla.

Berglöf är motbjudande på ett nästan overkligt sätt, hon får vidrighetsmätaren att överhettas och fatta eld, MEN: Samtidigt har hon varit en nyckelperson i SD:s framgångar och att svensk politik tog en ny vändning i invandringsfrågan. Det finns ett före och efter ”öppna era hjärtan”-talet som hon skrev (och är stolt över än idag). Smaka på den arrogansen – att ställa sig i det land i hela västvärlden som haft den mest generösa asylpolitiken jämfört med övriga Europa att vår stapel aldrig får plats i diagrammen, år 2014 när det redan barkat långt åt helvete i många kommuner, och säga – ”öppna era hjärtan”, fritt översatt ”jaså, ni trodde ni varit generösa? Fuck you. Ni har inte gjort nånting. Ni har haft stängda hjärtan i er trygga lilla svenska gated community. Nu är det er tur att göra nåt för omväxlings skull. Nu är det er tur att öppna era hjärtan. Det är nu massinvandringen BÖRJAR. Allt före var uppvärmning.”

Denna hutlösa fräckhet fick folk att KOKA. Och det blev rusning från M till SD. När instituten gjorde eftervalsanalyser för att ta reda på var de där 13% för SD kommit från, visade det sig att i princip alla som tillkommit sedan 2010 var allmänborgerliga väljare från M. Vilket ju bekräftas av det enkla faktum att SD ökade med 7 procentenheter i valet 2014, medan M minskade med 7 procentenheter.

SD borde därför skicka blommor till Berglöf varje dag som tack för hennes unikt generösa bidrag till den svenska helomvändningen i invandringsfrågan. Är det inte fantastiskt ändå att karma fungerar? Som kosmisk payback för sin ondska kommer Berglöf nu att få åldras i ett land som varje dag tar ett nytt steg bort från det eviga riktmärke hon satte genom att foga samman de tre orden ”öppna era hjärtan”. En utveckling som ger henne fel och Sonesson rätt – varje minut, timme, dag, vecka, månad, år, decennium.
Citera
2019-11-13, 08:34
  #391
Medlem
Incendios avatar
Det enda som borde reta upp med filmen var att gänget i början såg svenskt ut...
Citera
2019-11-13, 08:47
  #392
Moderator
Tinuviels avatar
När jag första gången såg filmen på Youtube hade den under 1 000 visningar. Nu har den över 120 000.
Citera
2019-11-13, 08:53
  #393
Medlem
JBernards avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ReiseReise
Underhållande. Artikeln sa absolut ingenting, och man undrar nästan om det inte bara var någon oskyldig raketskjutning som "flera poliser" fick rycka ut till för att det är praxis (Slår vad om att det var en polisbil, med två poliser) för att sedan direkt avfärda något brott.
Fan vad jag misstror svensk media. Riktigt smutsiga, försöker skapa någon sorts False Flag.

Man får dock lov att berömma kommunen för att det finns polis tillgänglig t o m när någon tänder en fyrverkeripjäs. Måste kännas tryggt för kommuninvånarna.

Komiskt att Kvällsposten kände sig manade att skriva en artikel om detta och att de råkade sammanfalla med "Staffanstorp-debatten".
Citera
2019-11-13, 08:59
  #394
Medlem
PingPongZongs avatar
För ett år sedan så körde Joakim Lamotte ett livereportage från just Staffanstorp. Verkar ju inte vara så lugnt där ändå.

Citera
2019-11-13, 09:08
  #395
Medlem
Condottieris avatar
Citat:
Ursprungligen postat av torstenejag
Ungefär samma som lockar att bo på södernalm.lomma.bjärred. skanör.höllviken.
Östermalm. Båstad etc. Lugna ordentliga sovområden dit man kommer efter jobb.
Men även dessa ganska trista områden borde väl i princip gå att förändra i kulturell riktning?
Citera
2019-11-13, 09:09
  #396
Medlem
truthwillouts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PingPongZong
För ett år sedan så körde Joakim Lamotte ett livereportage från just Staffanstorp. Verkar ju inte vara så lugnt där ändå.


Krossa inte fasaden
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback