Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2019-11-01, 10:33
  #421
Medlem
EliasAlucards avatar
Citat:
Ursprungligen postat av MrFrisse
Vad fan är det med muslimska fundamentalister och namn? Vad är det för fel på Förnamn Efternamn! Tror nästan dom kommer på så krångliga namn som möjligt bara för att skratta åt journalisterna när dom vrickar tungan åt Abi Ibrahim al-Hashimi al-Qurashi.
Nej det har inte med det att göra; muhammedanerna försöker inte skratta åt journalister med dessa kalle anka namn. Orsaken till att islamoterrorister använder superlånga namn beror på ett missförstånd: muslimer tror att om de kallar deras senaste kalif, Abu Bakr al Baghdadi osv, så kommer denna symbolik, alltså att döpa honom efter någon sandneger på 600-talet som kände Muhammed, eller efter Muhammed's klan osv, att öka muslimers chanser att erövra världen.

Om muslimer hade haft tresiffrig IQ, så hade de förstått att för att bli stora och mäktiga så måste de använda hjärnan, inte gå runt och nostalgisera det förflutna. Men det är klart att det är lättare att kalla deras senaste ledare, Abu Bakr al-Baghdadi osv, istället för att födas med 160+ IQ.

Poängen hur som helst är att islam är en produkt av, och muslimer verkligen har, fel mentalitet, även känt som iGnorans och låg IQ. Detta gäller inte bara muslimernas skrattretande namnval (kom igen, hur efterbliven måste man inte vara som förälder, om man döper sin son, Abdullah, Mustafa och Muhammed?), utan rent allmänt. Därför är alla muslimska länder, shithole countries, som en vis man en gång sa

Citat:
Ursprungligen postat av panther1
https://theync.com/us-carried-out-a-...l-baghdadi.htm

Film från attacken mot IS ledaren. Inte en jättebra film på något sätt, men åtminstone något.
Visar ju inget från Bögdaddy? Jag vill se och höra honom gråta som en fegis och dö som en hund!
__________________
Senast redigerad av EliasAlucard 2019-11-01 kl. 10:56.
Citera
2019-11-01, 13:16
  #422
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av EliasAlucard
Jag kan ge dig medhåll att "jag kommer därifrån och därför vet jag bättre än dig", inte är ett jättebra argument, men faktum är att jag har ett större intresse än dig hur regionen och folken där nere fungerar osv.

Jag skrev inte att alawiter dödar apostater (inte konvertiter din korkade åsna, lol), utan självklart hade det varit så att om Assad hade officiellt lämnat islam, så hade någon efterbliven sunnimuslim dödat honom, 100%.

Den så kallade pan-arabismen utvecklades för övrigt av kristna blattar i syfte att göra muslimska pseudo-araber mer toleranta mot kristna i regionen.

Sedan räknar jag personligen inte alawiter som muslimer. För att vara muslim så måste man vara sunnimuslim och vilja folkmörda precis alla icke-muslimer, och Assad uppfyller inte dessa två obligatoriska krav. Shiamuslimer rent allmänt kan som bäst räknas som kvasimuslimer.

Vad har du själv för etnisk bakgrund? Säg inte att du är en äcklig kurd? lol

Ja, jag har varit skeptisk till att Trump blir omvald eftersom han faktiskt har varit en besvikelse på många punkter, men efter det framgångsrika mordet på ökenråttan Baghdadi, så både kan och förtjänar han att bli omvald.

Men det beror på hur Trump sköter sig framöver. Trump har hållt många av hans löften, många bra och en del dåliga också. Det vore bra om Trump kunde bygga muren också så att det blir svårare för våldsamma bruna "latinos" att ta sig in i USA.

Hur som helst, får vi några DNA-bevis på Baghdadi snart? Som genetikexpert hade jag gärna studerat hans genetiska profil, och jämfört hans genetik med referenspopulationerna i HGDP.

Du är ju för skön... eller inte... Ett jävla raljerande hit och dit... Grejen med FB är att man är anonym. Hur kan du då säga att du har ett större intresse än någon annan när du inte vet vem denne är? Du ger ett intryck av att vara lite gymnasial i din analys. Du vet allt, överförenklar och avfärdar miljoner människor åt höger och vänster. Världen liksom MÖ är komplex. Gott och ont är komplicerade begrepp. Du verkar intresserad av världen, så läs samtala och begrunda. Med en ödmjuk inställning kanske du kan nå fram till åsikter baserade på en nyanserad analys. Lycka till.
Citera
2019-11-01, 13:48
  #423
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av EliasAlucard
Självklart ännu en "ättling till Muhammed", vad annars:

https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ib...mi_al-Qurayshi

De här muslimerna är helt efterblivna, tror att Muhammed's blodslinje innehåller någon magisk visdom osv. Varenda muslimsk diktator (inte bara ISIS alltså; Saddam påstod också detta, bland många andra), påstår att de härstammar från Muhammed, i syfte att öka deras auktoritet. Som om de här sandnegroida arabåsnorna har någon koll på genealogi och populationsgenetik för att kunna dra sådana slutsatser.

Hur som helst vore det bra om.vi kunde få en bild på denna nya untermenschen. Baghdadi var inte snygg eller så, men han var inte så där asful som muslimer brukar vara. Den där Abdullah Qardash som det gick rykten om häromdagen skulle vara Baghdadi's ersättare, hade en skrattretande stor näsa, riktigt bred näsa alltså; måste bero på hans negroida admixture:

https://www.thesun.co.uk/wp-content/...0515254355.jpg

Islam är människokarikatyrernas och undermänniskornas rasliga kampideologi.

De flesta irakiska araber liksom Abu Baqr Al- Baghdadi (coolt namn ändå) är ättlingar till de arabstammar som migrerade fr Saudi under den Islamiska expansion, så kopplingen till Muhammed är absolut möjlig. Saddam Hussein var väl mestadels arab med en dutta mongoliskt blod, då många i hans familj hade tydligt asiatiska drag. Han påstod sig dock också härstamma från den arabiserade kurden Salahuddin. Qardash låter turkiskt.

Islam är människokarikatyrernas och undermänniskornas rasliga kampideologi.

Nja. Vår egen Mehdi Ghezali hade ändå ett väldigt fördelaktigt utseende, var väl därför han vann så mkt sympati jämfört med tex norrmannen Mullah krekar!
__________________
Senast redigerad av Duck-Lips 2019-11-01 kl. 13:51.
Citera
2019-11-02, 04:27
  #424
Medlem
6 IS-medlemmar, varav 4 kvinnor och 2 män (varav Al-Baghdadi en av dem) samt två barn dödade / avlidna i samband med operationen. Enligt marinkår-generalen Kenneth McKenzie.
Citera
2019-11-02, 04:30
  #425
Medlem
"Baghdadi's remains were buried at sea" (Gen. McKenzie)

Samma som med Osama bin Laden, således.
Citera
2019-11-02, 04:50
  #426
Medlem
Efter de egna gubbarna avlägsnat sig, spränges hela skiten från luften. JDAM? Från vilken plattform?
Citera
2019-11-02, 15:27
  #427
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Kinuski
"Baghdadi's remains were buried at sea" (Gen. McKenzie)

Samma som med Osama bin Laden, således.


Jag det var ju slående likheter mellan dessa två avrättningar:

https://youtu.be/OsBOWSjOLsE
Citera
2019-11-03, 12:03
  #428
Medlem
Citat:
Ryssland har inte kunnat verifiera USA:s uppgifter om att IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi är död. Det uppger utrikesminister Sergej Lavrov, som anklagar USA för att ha bidragit till att skapa IS från första början.

I en intervju med Rossiya 24 säger Lavrov att IS-ledaren, oavsett om han är död eller inte, "är eller var en skapelse av USA".

– IS uppstod som en följd av USA:s illegala invasion av Irak, den irakiska statens kollaps och frisläppandet av extremister som amerikanerna tidigare hade hållit fängslade där, säger Lavrov enligt RT.

Lavrov uppger också att den ryska militären fortfarande inte har tillräckligt med information för att bekräfta att den självutnämnde "kalifen" al-Baghdadi verkligen är död. För det krävs ytterligare information, enligt utrikesministern.

– Det tillkännagavs med pompa och ståt. Men vår militär undersöker fortfarande frågan och kan hittills inte bekräfta många av de uttalanden som USA gjort.

https://www.friatider.se/starka-tviv...-baghdadis-d-d
Citera
2019-11-05, 06:55
  #429
Medlem
wwrs avatar
Turkiet säger sig ha gripit al-Baghdadis syster!
https://m.timesofindia.com/world/mid...w/71915163.cms
Citera
2019-11-08, 08:16
  #430
Medlem
wwrs avatar
Turkiet säger sig ha haft en av al-Baghdadis fruar samt diverse övriga familjemedlemmar i fängelse sedan förra sommaren.
Liksom Lavrov verkar Erdogan anse att USA gör för mycket väsen av detta.
https://www.timesofisrael.com/baghda...after-capture/
https://www.aljazeera.com/news/2019/...131224581.html
__________________
Senast redigerad av wwr 2019-11-08 kl. 08:35.
Citera
2019-12-02, 17:40
  #431
Medlem
Intressant dokumentär från Vice. https://www.youtube.com/watch?v=Fz_B4SvS48o
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback