• 19 744 online
  • 1 213 061 medlemmar
  • 62 574 258 inlägg
2019-01-15, 21:22
  #289
Medlem
aFvRenOndskAs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 0.999...
Det du beskriver är en polisstat vilket många tycker är en gansk ofräsch idé. Staten bestämmer angånende våldsmonopolet och i slutänden är det en politisk fråga. Därav man lägger energi på att klämma dit pensionärer för HMF på facebook men skiter i våldtäkter och annat mindre viktigt. Ordningsansvaret för folkutbytet innebär att man gör sig till folkets fiende. Tro inget annan.

Polisföraktet har ökat något oerhört bland vanliga medborgare på säg senaste 10 åren och det med all rätt. Har man inte märkt av detta antingen ljuger man eller så är man bra korkad. Man får alltmer svårt att hitta folk som vill ställa upp och får nu börja ta in andrasorteringen då dom normalbegåvade inser vad som är på gång att hända.

Resultatet har man i form av total oförmåga att lösa brott samt avrättningar på allmän plats av människor med downs osv. . Har man inte fått in något av ovanstående i huvudet ännu har man knappast tänkt till.

Nej, att upprätthålla lag och ordning inskränker inte dom demokratiska rättigheterna.

Politikers verklighetsfrånvända beslut är vad som styr polisens utveckling, och lever man i tron att saft och bulle kan lösa alla problem så blir det som det blir, något som också återspeglas på vilka man rekryterar till poliser. Där bondsonen Arne, "med händer som dasslock" får stå tillbaka för Lisa 22( som läst en kurs i sociologietnolig på 5 p ) i allt för hög utsträckning( läs kvotering).

Som sagt, vill man att polisen skall kunna leverera då måste polisen också ha rätt att göra det, då måste politikerna vässa lagarna så dom kan användas på rätt sätt och omfattning. Här har vi ett grannland i öster att lära utav( Finland)

Detaljstyrningen av verksamheten skall skötas av dom som vet hur det fungerar, polischefer med lång erfarenhet av arbete i yttre tjänst.

Ut med batikhäxorna och HR sprättarna

Att förståndshandikappade springer omkring vind för våg är återigen politikers ansvar, där föräldrarna inte klarar utav att se efter sin förståndshandikappade son. Förr fanns det sk " dårhus" där man kunde se efter psykiskt otillräckliga, funkade alldeles utmärkt. Men att något sådant skall återinföras är väl att hoppas på för mycket.
__________________
Senast redigerad av aFvRenOndskA 2019-01-15 kl. 21:27.
Citera