• 46 556 online
  • 1 202 838 medlemmar
  • 62 244 830 inlägg
2018-12-06, 20:02
  #385
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Tebeer
Seriöst, patetiskt. Sitter inne hela dagen framför en dator och spelar era löjliga Heroes of vettefan och WoW. Till svars får man att JAG är osocial för att jag inte kommunicerar över nätet med kompisar som spelar. Tydligen är det okej att sitta 5 timmar om dagen och spela, det "stimulerar" hjärncellerna och det är lika socialt som att vara med andra människor ute.

Usch, säkert 70% av min klass sitter dagarna ut och spelar, tunna som satan och enda snacket man hör är om spel HELA JÄVLA tiden, väx upp! Skaffa er ett liv, ni är 18 år, något annat kan ni väll göra. Nej, istället ska ni ordna LAN kvällar med era löjliga spel. Jag är tydligen en "ute" människa och vi "ute" människor är falska och att vara med polarna på fritiden är barnsligt, ursäkta?

Lycka till med era liv!

Med tanke på din profilbild så spenderar du säkerligen din fritid med att runka till posters i hopp om att någon dag bli av med svennisen. Poängen är sålänge personerna sköter sitt adnra så får de spendera sin fritid hur de vill och bitterfittor som dig kan spendera sin tid på annat än att runka och skapa bittra trådar.
Citera