• 40 686 online
  • 1 198 473 medlemmar
  • 62 095 119 inlägg
Idag, 14:51
  #107329
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av olmors
Har du eller någon annan lyckats identifiera Lennart.?

Lever Lennart idag.?
Nej, ingen framgång härvidlag.
Citera
Idag, 21:00
  #107330
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av knusslig
Jag tror inte KP gick ut direkt, utan snarare var det en journalist som direkt anföll honom.

Skulle Stocklassa vara helt rätt ute så tror jag han skulle uttalat sig precis likadant. Han kommer inte ge någon hint om att någon är nära lösningen. Att försöka tolka KP är nog rätt meningslöst med andra ord.

Nej man måste lära sig att läsa honom. Det tog ett bra tag innan han klart sa ut att CP var ur bilden helt. När det gällde Engström sa han bara att de skulle undersöka det.

KP vet mycket väl att de skulle få sådana här saker på halsen som störningsmoment. Det är ju inte heller okänt att sådana alternativa teorier är verk av de skyldiga själva. Snart sagt varenda gangster försöker det. Kretsen kring trippelmordet i Uddevalla gjorde det t ex. PU jobbar med sitt avsnitt som är lovande och det har inte att göra med långsökta teorier långt från mordplatsen.

Alla som gått den vägen från mordplatsen och utåt (utan att haverera i amatörmässiga övertolkningar och långsökta scenarion) har hamnat i liknande slutsatser. Linjen från Wt-personer och framåt leder inte mot det som relanseras med fantasi och ogrundade påståenden. KP vill dock inte avslöja vad det är de sitter på men vet kanske redan på förhand vissa saker som gör att det som presenteras dem ses som båg och fantasier. Alla förstår nog dock att förbereder man ett åtal så gäller det att täppa till för alternativa teorier och därför är man tvungen att "följa upp" både för att bygga åtalet och för att inte avslöja vad det är man har för GM som gör att man efter alla år ändå tror sig ha möjligheter att lösa det.

Innan man börjar tala om att man jobbar på att få till stånd ett åtal är man nog ganska klar över vilka man är efter.
Citera