• 12 019 online
  • 1 193 480 medlemmar
  • 61 829 804 inlägg
Igår, 13:19
  #193
Medlem
FarbrorBerits avatar
Du vet vad v- och pösjeans är (fy fan vilka moden).
Citera
Igår, 17:09
  #194
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av JT63
Mycket rätt men dockfilmerna och en annan massa trams var Tjeckiska. Men same same, det gemensamma var att skiten var från ett kommunistland eller en massa vänster-idioter som gjorde skräpet.

Det värsta var nästan de animerade abstrakta filmerna producerade av The National Film Board of Canada. För det mesta ingen handling, utan mera sådant som geometriska figurer som dansade runt eller löv som virvlade runt i blåsten under fem minuter. De var knappast avsedda som barnprogram från början, förmodligen var det elevarbeten från animationsutbildningen som SR hade fått köpa för en spottstyver. Rent tekniskt sett var det ju tecknad film. Och så härligt okommersiell, sedan.
Citera
Igår, 17:31
  #195
Medlem
Chopmunken-Alvins avatar
Citat:
Ursprungligen postat av poxer
När du fått allt serverat från bostad till arbete som den bortskämda fjolla du är. Sen har du mage att klaga på "dagens ungdom" som kommer pissa på dig när du sitter och gaggar på hemmet.

Två tummar upp för det inlägget!
Citera
Igår, 18:30
  #196
Medlem
53280s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av KalleKofot
Nu var jag inte gammal men kommer ihåg det bara för ville se Gomorron Sverige och det vara bara nyheter på TV den dagen.

1986, det fanns inget vettig på tv. Om du var hemma och var sjuk fanns språka på serbokroatiska att titta på. Hade man tur kunde dom sända en åse nisse film på söndagarna.

Om jag kommer ihåg ställde man in alla tv program den och sände andakt, när Olof Palme blev drabbad av ryggskott på Sveavägen

Dom gjorde upphåll med tv serien rederiet när estinoia gick under.
__________________
Senast redigerad av 53280 Igår kl. 18:41.
Citera