• 14 279 online
  • 1 198 638 medlemmar
  • 62 097 234 inlägg
Svara
  • 3
  • 4
2017-12-17, 12:40
  #37
Medlem
Dadelmannens avatar
Så festlig rapport, påminner om en lightversion av Alprazolams gamla trådar och som tidigare nämndes Hunter S.

Antar dock att det inte är lika roligt om man råkar ut för er.
Citera
2017-12-17, 21:11
  #38
Medlem
Framtidsatlets avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Ziver
Vi var övertaggade och det blev lite för många öl i kombination med en efterbliven busschaufför. Vad tycker du jag skulle ha gjort? Trollat bort kissblåsan?

Jag förstår hur du menar och instämmer. En sådan sak kan förstöra min kväll också. Är inte en sådan person som hotar folk och håller på. Du bör vara medveten om att meth inte är som weed, kola eller sprit. Man är fan som en robot och hjärnan fungerar inte alls som den ska. Jag fortsätter till 100% att skylla på meth för de 3 dagarna. Kolla gärna upp substansen innan du ger pekpinnar.

Tack!

Jag tycker att du överdriver metamfetaminets påverkan faktiskt, även om det antagligen är den värsta drogen på jorden.

Jag har också av misstag råkat få i mig mig eländet utomlands i tron att det var extremt rent amfetamin (jo tjena) eftersom man blev väldigt euforisk och inte alls speedad, tvärtom nästan däckad i början av ruset, med MDMA-liknande känslor.

Men så borta som du beskriver det håller jag inte med om att man blir, man tappar det inte mer än vad man gör om man är riktigt fjuttad på amfetamin eller kola (vilket på intet vis betyder att man inte kan bli riktigt jävla väck och hitta på lustiga saker förstås), men det låter lite som en dålig bortförklaring från din sida. Kan du springa runt och hota folk på meth kan du nog göra det på vanligt tjack också.

Väldigt rolig rapport förövrigt! Vill gärna läsa mer om dina tidigare upptåg, du låter som någon som antagligen har en del spännande alster på lager.

Och jag instämmer helt om att AT:n är horribelt fruktansvärd, jag förstår inte hur man kan bli fast på meth, hellre självmord än AT på det eländet igen. Man mår löjligt dåligt. Jag var i princip vaken i 2 dygn på kanske totalt en 0.5a och andra natten kände jag, som annars brukar vara ganska stabil på dom flesta knarkotiska preparat, hur små psykostendenser knackade mig på axeln. Jag visste att jag var vaken men hade ändå känslan av att jag drömde och närsomhelst skulle vakna upp. Mycket, mycket otrevligt, då var man inte kaxig.
__________________
Senast redigerad av Framtidsatlet 2017-12-17 kl. 21:14.
Citera
2017-12-24, 16:12
  #39
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Dadelmannen
Så festlig rapport, påminner om en lightversion av Alprazolams gamla trådar och som tidigare nämndes Hunter S.

Antar dock att det inte är lika roligt om man råkar ut för er.

Roligt att höra och jag tackar ödmjukast för att bli jämförd med sådana legendarer 😊

Haha, jag tror inte det heller. Har en hel del fler lika sjuka historier som jag kanske tar mig tid att skriva några rader om.
Citera
2018-01-10, 00:01
  #40
Medlem
Kardan...s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Ziver
Hahah tack, kul att du gillade den! Hade förmodligen bara blivit förhör och problem men i ett sånt där land vet man aldrig hur saker slutar... Hade nog kunnat bli enorma problem om man haft det kvar i pisset också. Ingen aning hur länge det är spårbart...

Landet har du på PM 😊

Läste bara några meningar innan jag börja skratta som fan! Lät som att allt blev fullständigt kaos, men vilket land var det?
Citera
2018-01-15, 22:40
  #41
Medlem
Grym rapport. Drog för första gången på några dagar rejält på smile banden (varit lite down) så tusen tack för det ☺.

Förövrigt tycker jag inte Meth AT är värre än vanligt tjack.
Men sen har jag alltid laddat rejält med benz i skafferiet sista åren innan jag tar vaket så jag upplever det nog annorlunda.
Men man blir ju mer fjuttad på Meth än vanligt tjack, helt klart.

Dags för dig att skriva en liten biografi kanske?
Du har ju anlag för att skriva 👍
Citera
2018-06-13, 12:16
  #42
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av SpaceBase
Grym rapport. Drog för första gången på några dagar rejält på smile banden (varit lite down) så tusen tack för det ☺.

Förövrigt tycker jag inte Meth AT är värre än vanligt tjack.
Men sen har jag alltid laddat rejält med benz i skafferiet sista åren innan jag tar vaket så jag upplever det nog annorlunda.
Men man blir ju mer fjuttad på Meth än vanligt tjack, helt klart.

Dags för dig att skriva en liten biografi kanske?
Du har ju anlag för att skriva 👍

Tackar så mycket, det glädjer mig att höra!

Jag tycker AT på vanligt tjack är som ett dåligt skämt om vatten samtidgt som man törstar ihjäl i Sahara i jämförelse med meth. Skulle hellre ha AT 3 månader i sträck på tjack än 2 dagar på meth. Fy fan alltså!

Haha, jag tackar! Den biografin hade blivit fler sidor än bibeln med tanke på hur jävla många dumma saker jag gjort. 🤟

Kanske startar en ny tråd med någon till rapport om intresset finns.

Har dock städat till mig och är nykter från allt nu för tiden. Väldigt bra jobb, boende bil och fru. De flesta trodde nog jag skulle vara död vid 30. Det trodde nog jag själv också.

Ha det gott!
Citera
2018-06-22, 17:30
  #43
Medlem
antilifes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Ziver
Prolog
Jag och min bästa vän ska till ett korrupt land söderut och har semester. Han kommer till mig kvällen före resan och vi skulle ta något glas vin, naturligtvis blir vi svinpackade. Kommer på att jag har lite imovane hemma och vi slänger i oss några var. Helt svart efter men vaknar iallafall upp av att den som ska skjutsa oss till flygplatsen ringer och har ringt 10 gånger. Lägenheten ser verkligen ut som skit och är helt ommöblerad. Jag var bara glad med tanke på hur det kan gå på den blandningen. Vi har bråttom som fan och skjutsen kör i ilfart. Jag och min vän tar några öl till frukost och beger oss ut till flygplatsen. Väl där dricker vi vidare tills våra namn ropas ut i högtalaren och vi får gå före alla i alla köer för att hinna. Vi blir dyngfulla på planet. Jag hamnar brevid 2 tjejer, ingen aning om vad vi pratar om men vid landningen höll jag i deras händer då jag tyckte det var obehagligt. Fick också någon obskyr bok av dem. Måste haft trevligt ihop.
Framme och kliver på transferbussen. Hinkat öl som en säl i Sahara och efter någon timme börjar jag tjata på busschauffören som vägrar stanna och låta mig kissa. "I will piss in the bus if you don't stop" fungerade inte heller. Sitter och verkligen kämpar och så händer det som inte får hända. Han kör på ett stort gupp och min kropp tycker det var en bra idé att lätta på trycket. Jag pissar ner mig. Talar om detta för min vän och frågar vad fan jag ska göra. Istället för att ge tips tyckte han det var den enda lösningen och även han pissar ner sig.
Vi kliver in på hotellet och jag reagerar på att receptionisten behandlar oss lite illa. Förstår i efterhand att det beror på att vi klev in nerpissade och dyngfulla.

Ut på stan
Vi har fått i oss mer dricka och kommer på den eminenta idén att gå på strippklubb, fortfarande i våra nerpissade byxor. Sagt och gjort. Väl inne är det en rakad snubbe som tjatar om att han har weed. Är alldeles för full och gillar inte att röka offentligt så avböjer. Han börjar då att tjata om kola men avböjer det med. Min polare börjar övertala mig men jag står på mig. Min polare försvinner iväg en stund och kommer tillbaka och säger att han har kola. Whatever tänker jag, är ju helt plakat nu ändå så kan vara en bra idé. Han vet en bra plats att dra det och jag följer efter. Vi går in i någon skum gränd och in i en extremt äcklig olåst lägenhet där de tydligen gjorde upp dealen. Drar det och känner direkt hur jävla mycket det svider. Påtalar att det måste vara bankat med tvättmedel eller något men kort därefter kommer det som en käftsmäll. WOW! Vilken jävla kola! Euforin och piggheten är helt jävla total och omgivningen känns helt annorlunda. Känns som jag lever i någon form av dröm och allt bara går på automatik.
Vi rusar runt i HELA jävla stan och pratar med allt och alla. Minns att vi hotade några stackare.
Vi pratar om hur balla alla tycker vi är som bara går fram och pratar med folk. Att det syns i deras ögon hur balla dom tycker vi är. Kvällen flyter på och i nästa sekund är klockan 08:00 och vi sitter på en bar långt åt helvete med några dyngraka pensionärer och spelar gitarr och sjunger. Inser att vi borde hem och sova.
Väl hemma upptäcker min vän att hans telefon är borta efter att ha letat som en tok. Några minuter senare är ävens hans väska borta vilket han inser efter att ha vänt upp och ner på hela rummet. Ringer till resebolaget och jiddrar och det visar sig att den hittats på bussen. Var vid detta laget måttligt road av att leta grejer och min glömska vän. Minns att jag tyckte han var helt dum i huvudet. Vi lägger oss i sängen men ingen av oss kan sova. Går ut på balkongen och tar en bärs i soluppgången och drar ner på stranden. Vid det här laget inser jag att det varken är amfetamin eller kola vi fått. Det är något helt annat, jag har dock ingen aning om vad. Vi solar och badar. Minns att det kändes som att jag på något sätt var "ett" med vattnet. Svårt att förklara. Vattnet kändes så tryggt och fruktansvärt skönt mot min kropp. Börjar inse att detta inte är varken amfetamin eller kola.
Dagen går och vi ska ut och festa igen. Blir rätt aggressiva när vi dricker och bestämmer oss för att döda han som sålde skiten till oss men vi var helt överens om att han skulle få en chans att förklara sig. Sagt och gjort rör vi oss dit igen och hittar honom. Sliter iväg honom och börjar hota honom varpå han erkänner att det är meth. Vi blir ännu mer ilskna men han nämner att han vet en horklubb. Vår ilska är som borta med vinden då vi är så fruktansvärt kåta. Vi drar dit. Min polare köper ett luder och jag sitter nöjt i en soffa och tittar på de dansande tjejerna. Efter några minuter står min vän brevid igen och jag kollar ditt och rycker till. Fan vad du skräms! Är du färdig? Min polare bara glor på mig med tom blick. Vad fan har hänt? Ska vi dra eller? Han tittar fortfarande med helt tom blick på mig och svarar inte. Nästan lite retsam blick. Säger till honom att han är helt jävla sjuk i huvudet och tar en klunk av ölen. Tittar tillbaka och han är borta. Vad FAN gör idioten? Efter några minuter står han brevid igen och samma sak händer 3 gånger till och jag säger till slut till honom att han kan dra åt helvete och att jag inte kommer prata med honom mer. Beställer en drink och så kommer han gående från andra sidan och säger hej med ett smile. Säger till honom att jag inte orkar med honom då han är sjuk i huvudet varpå han är mycket frågande. Förklarar och det visar sig att han inte stått där de andra gångerna. Det var en staty. Vi partar på hela natten och tar lite poppers. Kunde inte sova den natten heller. Dagen efter var jag bara normalt speedad som man blir på vanligt tjack. Somnade inte den natten heller utan var istället helt paranoid. Bygger en anordning så de som var ute efter mig inte skulle kunna ta sig in. Står och glor i den där grejen i dörren som man ser ut i med en sax i handen hela natten och vankar fram och tillbaka. Är helt övertygad om att det nu gäller att försvara sig. Ser folk springa förbi då och då med vapen utanför.
Morgonen efter börjar det gå ur och en extrem trötthet sprider sig. Hela kroppen bara kryper och jag mår så jävla illa. Har fullständig panik i kroppen och kan inte ta mig från rummet på flera dagar. Extremt jävla vidrig substans som jag aldrig någonsin igen vill se. ATn var det värsta jag varit med om, lätt 5 gånger värre än benso-AT. Den var så vidrig att jag inte ens kommer försöka ge mig på att förklara den.

Tack för mig!

Är också sugen på att veta vilket land du var i TS. PM:a om du vill
Citera
2018-08-19, 22:29
  #44
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Framtidsatlet
Jag tycker att du överdriver metamfetaminets påverkan faktiskt, även om det antagligen är den värsta drogen på jorden.

Jag har också av misstag råkat få i mig mig eländet utomlands i tron att det var extremt rent amfetamin (jo tjena) eftersom man blev väldigt euforisk och inte alls speedad, tvärtom nästan däckad i början av ruset, med MDMA-liknande känslor.

Men så borta som du beskriver det håller jag inte med om att man blir, man tappar det inte mer än vad man gör om man är riktigt fjuttad på amfetamin eller kola (vilket på intet vis betyder att man inte kan bli riktigt jävla väck och hitta på lustiga saker förstås), men det låter lite som en dålig bortförklaring från din sida. Kan du springa runt och hota folk på meth kan du nog göra det på vanligt tjack också.

Väldigt rolig rapport förövrigt! Vill gärna läsa mer om dina tidigare upptåg, du låter som någon som antagligen har en del spännande alster på lager.

Och jag instämmer helt om att AT:n är horribelt fruktansvärd, jag förstår inte hur man kan bli fast på meth, hellre självmord än AT på det eländet igen. Man mår löjligt dåligt. Jag var i princip vaken i 2 dygn på kanske totalt en 0.5a och andra natten kände jag, som annars brukar vara ganska stabil på dom flesta knarkotiska preparat, hur små psykostendenser knackade mig på axeln. Jag visste att jag var vaken men hade ändå känslan av att jag drömde och närsomhelst skulle vakna upp. Mycket, mycket otrevligt, då var man inte kaxig.


Haha tro vad du vill! Är inte den som backar när det gäller men skulle aldrig hota någon oskyldig stackare. Aldrig.

Tack som fan! Kanske blir att skriva en rapport till snart. Skulle kunna fylla hela forumet med tanke på hur mycket dumheter man gjort förr i tiden. Finns en hel del på lager.

Instämmer helt i atn. Hade både gränsen till psykos och panikångest ett tag efter. Fuckade upp min skalle duktigt och jag är då ingen novis direkt.
Citera
2018-10-05, 15:20
  #45
Medlem
å herrejävlar vad jag känner igen mig drog metha för många år sen glömmer aldrig det ruset asså..
Citera
  • 3
  • 4