• 40 791 online
  • 1 202 658 medlemmar
  • 62 233 455 inlägg
2018-07-18, 01:44
  #265
Medlem
GenesisPs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Flytt-lasse
Känner ingen normal människa som uttryckt det, bara media och en jävla massa foliehattar/batikhäxor i diverse forum.
Punkt slut.

Lite så ligger det till.
Citera
2018-07-18, 06:20
  #266
Medlem
Herostratoss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Moentos
Det er muligt vi er på samme side, men truslen fra nazister mod demokratiet er totalt overdrevet når der er få hundrede af dem og ingen er indvalgt i rigsdagen.
Hvorimod der er hundrede tusindvis af muslimer i Sverige og de er indvalgt i rigsdagen hvor de kan påvirke landets politik og lovgivning, samt at muslimer er overrepræsenteret i kriminalstatistikken med sandsynligvis en faktor 10.000 : 1 i forhold til nazisters kriminalitet.

Nøgleordet er proportioner.
Helt riktigt. Ofta glöms kriminaliteten i invandringens spår bort. Jag skulle helst se ett stopp på all invandring från dessa länder. Kombinerat med återvandring. Därmed inte sagt att säkerhetspolisen bör låta bli att ha koll på nazister. Det borde vara en relativt lätt uppgift då de paraderar runt i kyparuniform, talar svenska och är få.
Citera
2018-07-18, 09:39
  #267
Medlem
Det är exakt samma diskussion som det här med att man ska vara livrädd för att ryssen står runt hörnet. Det är politisk taktik. Sverige är ett socialistiskt land, och självklart vill man få det att verka som att nazismen finns i varje hörn av vårt land och att det är det enskilt största hotet mot oss.

Vad gäller IS-biten så handlar det ju om muslimer. Och där blir det brutal mental meltdown för alla socialister som friskt blandar religion och "ras"/etnicitet och per automatik tror att man blir rasist om man kritiserar något som har med islam att göra (vilket IS har).

Blame social democracy!
Citera
2018-07-18, 14:17
  #268
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Mjäll
Du tror inte att "tidningskolumnister och samhällsdebattörer" speglar en efterfrågan, en allmän attityd? Du tror inte att de formar opinion alls?

Vilka personer du som enskild person råkar känna är fullständigt irrelevant. "Alla" i rubriken är inte bokstavligt menat.

Jo, "tidningskolumnister och samhällsdebattörer" speglar en efterfrågan, en allmän attityd. Det är min poäng.

Vilka avser du, eftersom ordet "alla" inte var vad du avsåg?
Citera
2018-07-21, 00:52
  #269
Medlem
Trasigatrosors avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Hundenmuhammed2
Jasså du tror polisen har resurser att spana på tusentals jihadister?

Nej. Men det var inte vad frågeställningen handlade om.

Lär dig att läsa ditt avskrap.
Citera
2018-07-27, 05:14
  #270
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av priamos2014
Ja islamisterna kan ju inte skada någon och islam kan aldrig få något politiskt inflytande.

Är du född igår, eller vad är ditt problem/handikapp?

Nej, i Sverige finns det inget giftigt Islamistiskt parti som är i riskzonen att bli invalda i riksdagen i dagsläget - denna idé existerar endast som en våt dröm hos alla högerextremister som gärna spenderar mer tid att fantisera scenarion där Islamister tar över än att faktiskt se vad som är framför en, nämligen ett lika radikalt högerextremistiskt, och delande parti som får mer inflytande i det faktiska valet i år.
Citera
2018-07-28, 10:07
  #271
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Sainsburys
Folket är mer rädda för nazisterna pga deras historia om du tänker tillbaks på andra världskriget. Värre slaktare får man leta efter.
Jo och efter lite letande hittade vi ISIS... Men de är så välkomna tillbaka i det Svenska samhället med skyddade identiteter så att de kan planera nästa terrordåd i lugn och ro.

Kommunisterna har väl dessutom dödat mer människor än Nazisterna med genom tiderna...
Citera
2018-07-28, 10:51
  #272
Medlem
Sainsburyss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Callebilte
Jo och efter lite letande hittade vi ISIS... Men de är så välkomna tillbaka i det Svenska samhället med skyddade identiteter så att de kan planera nästa terrordåd i lugn och ro.

Kommunisterna har väl dessutom dödat mer människor än Nazisterna med genom tiderna...

Ja, att ISIS mördare är välkomna tillbaka är under all kritik. Detta är något jag personligen skulle kunna ta till vapen för.
Jag blir så jävla förbannad på äckellandet Sverige som tar emot dessa personer som ingenting har hänt, speciellt med tanke på alla videoklipp man har sett från "ISIS".
Citera
2018-07-29, 20:23
  #273
Medlem
ThisIsTheZodiacs avatar
Det var ju en grupp i Almedalen som såg en grupp invandrarbarn leka på gatan och kände sig tvungna att beskydda barnen mot nazisterna.Inte för att nazisterna gått runt och misshandlat barn eller ens var i närheten av platsen. Efter 60 år av propaganda och indoktrinering har vi utvecklat en fobi för nazister och deras symboler oavsett ursprung eller betydelse.
Citera
2018-07-30, 11:30
  #274
Medlem
Mosbulles avatar
Ingen jag känner ar radda for nazzar däremot for ISIS idioterna och idioterna till politiker.
Citera
2018-08-26, 16:21
  #275
Avstängd
8711s avatar
Dessa borde fängslas för alltid/avrättas/aldrig släppas in i Sverige igen överhuvudtaget.

Hur i helvete kan man ens komma på tanken att frivilligt släppa in terrorister från IS? I Sverige är det knappt ens en diskussion sjukt nog, vi ska bara ha hem dessa gullegrisar som slaktat och våldtagit.

Citat:
Fler IS-terrorister till Sverige

En 22-årig terrordömd man som släppts ur grekiskt fängelse har rest till Göteborg. Ytterligare en terrordömd man väntas bli fri inom kort och avser också resa till Sverige.

Men trots dessa domar 22-åringen släppts och kunnat resa till anhöriga i Göteborg. UD kan inte lämna några uppgifter om varför han släppts på fri fot trots att det borde vara flera år kvar av fängelsestraffet. Även den andre mannen väntas bli försatt på fri fot inom kort, enligt uppgifter till P4 Göteborg.

https://samtiden.nu/2018/08/fler-is-...-till-sverige/
Citera
2018-08-26, 16:35
  #276
Medlem
Bogomils avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Nyfikenpaallt
Ständigt så läser jag denna hets ifrån alla men inget ifrån alla dessa pedofiler som har fått vapen och bombträning och som har dödat på riktigt.

Varför ska man vara rädda för 10 st nazister på Gotland. Dom få gånger jag har sett dom i verklighet så har dom bara delat ut reklam och försvarat sig ifrån attacker ifrån mångdubblat vänstermotståndare.

Deras största satsningar som innebär hela norden är ca 500 st och då har dom organiserat sig i ett år i förväg.
Jämför vi det med radikala islamister som är tusentals som har dödat på riktigt.

Var är logiken liksom???

Nu fungerar extremist-minoritetsgängen på båda vänster- och höger-ytterkanten som (det som i Danmark kallas) "Tordenskjolds soldater". D.v.s. att en liten grupp försöker låtsas vara större än den är.

Så det är egentligen inte extremist-gängen, som för tillfället är det största hot för svensk demokrati, det är gammalpolitikerna som är hotet ... men för dessa är extremist-stollerna ju otroligt bekväma att ha som rökridå eller omfokusering från dom verklige problem.
Citera