• 41 064 online
  • 1 188 521 medlemmar
  • 61 496 941 inlägg
2018-08-02, 21:26
  #1
Medlem
Txakolis avatar
Så igår började det med att Twitch inte laddade videos. Nu när jag kom hem från jobbet så är det flertalet sidor som inte laddar. YT, Flashback, lolcounter. Netflix laddar bara text, FB och Reddit laddar som vanligt fast vissa filmer spelar inte. Ikoner i Chromes settings är 101 och jag får den på flera sidor. Jag kommer åt allt som vanligt via WIFI på mobilen, chromecast likaså. Media på datorn spelar som vanligt men det är en annan GPU.

Cookies/chache osv rensat. Flash clean. CCleaner, NOD32 scan. Och tydligen har jag ingen system restore point..

https://www.asus.com/ROG-Republic-Of...pecifications/
Citera
2018-08-02, 23:55
  #2
Medlem
Har du provat med en annan webbläsare? Internet explorer, Firefox?

Att återställa Chrome webbläsare: https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=sv

Innan du återställer, prova byta profil på Chrome: https://support.google.com/chrome/an...DDesktop&hl=sv

Annars prova om du kan starta webbläsaren utan tillägg:
https://techdows.com/2013/05/how-to-...e-browser.html
Citera
2018-08-03, 00:14
  #3
Medlem
Txakolis avatar
Citat:
Ursprungligen postat av ragnar11
Har du provat med en annan webbläsare? Internet explorer, Firefox?

Sorry glömde nämna det, samma skit i Opera.
Citera
2018-08-03, 00:19
  #4
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Txakoli
Sorry glömde nämna det, samma skit i Opera.

Chrome och Opera har samma motor. Prova Internet explorer.
Citera
2018-08-03, 05:57
  #5
Medlem
CyrusGNetWorks avatar
Nyfiken fråga, vad har detta med Windows att göra? Missvissande rubrik då det handlar om en webbläsare.
Citera
2018-08-03, 18:33
  #6
Moderator
W.Irvings avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Txakoli
Sorry glömde nämna det, samma skit i Opera.

Lutar ju åt att det är något strul med Windows i så fall, om du inte har något tillägg i båda webbläsare som ställer till det.
Som sagt; testa Edge/IE.

Låter nästan också som att hostsfilen innehåller skumma saker som gör att du kanske inte kommer åt vissa domäner.
Jag föreslår även att du i Chrome besöker https://www.google.com/, öppnar webbutvecklarverktygen (F12), laddar om sidan, och kikar på Network-fliken för att se om det är en massa anrop du inte får svar på (rödmarkerade).
Citera
2018-08-03, 23:56
  #7
Medlem
Txakolis avatar
Citat:
Ursprungligen postat av CyrusGNetWork
Nyfiken fråga, vad har detta med Windows att göra? Missvissande rubrik då det handlar om en webbläsare.

Ja du har rätt jag kanske inte borde haft W10 med i titeln.

Citat:
Ursprungligen postat av W.Irving
Som sagt; testa Edge/IE.

Samma skit.

Citat:
Ursprungligen postat av W.Irving
Jag föreslår även att du i Chrome öppnar webbutvecklarverktygen (F12), laddar om sidan, och kikar på Network-fliken för att se om det är en massa anrop du inte får svar på (rödmarkerade).

Får en jävla massa Error connection reset och Socket not connected på YT+Twitch, not so much på google. Proxy?
Citera
2018-08-04, 09:58
  #8
Moderator
W.Irvings avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Txakoli
Ja du har rätt jag kanske inte borde haft W10 med i titeln.



Samma skit.



Får en jävla massa Error connection reset och Socket not connected på YT+Twitch, not so much på google. Proxy?

Låter som ett solklart problem med Windows om samtliga webbläsare har samma problem, men övriga enheter på samma nätverk inte är drabbade.

Använder du en proxy eller VPN är det så klart en punkt att titta på, och kanske stänga av för en stund.

Kika på dina IPv4-DNS:er för nätverksgränssnittet (under Status) eller testa att sätta dem manuellt (Egenskaper -> IPv4 -> Egenskaper), använd 8.8.8.8 och 8.8.4.4 och försök med YouTube igen.

I värsta fall, avinstallera nätverksenheten (Enhetshanteraren) och lägg till den igen (omstart eller Skanna efter nätverksförändringar-knappen), så borde du få standardinställningar på allt.
Citera
2018-08-07, 08:20
  #9
Medlem
/Nisse_Hults avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Txakoli
Ja du har rätt jag kanske inte borde haft W10 med i titeln.



Samma skit.



Får en jävla massa Error connection reset och Socket not connected på YT+Twitch, not so much på google. Proxy?

Då siterna du nämner använder HttpS så skulle jag kolla datorns klocka, så den visar 1: rätt tid, 2: rätt tidszon...
Citera