• 46 303 online
  • 1 198 930 medlemmar
  • 62 119 943 inlägg
  • 2
  • 3
2018-07-19, 20:00
  #25
Medlem
Kulturmarxists avatar
Jag tycker att det är både modigt och handlingskraftigt av försvarsministern och hans följe med beväpnade livvakter och journalister att våga besöka ICA butiken mitt i skogen för att markera å regeringens vägnar på ett fint sätt ett ställningstagande mot det befarade nazistiska maktövertagandet i landet.

Ni som anser att regeringen bara lovar och utreder saker men aldrig får något annat gjort än arabamnestier. - Här fick ni allt.
Citera
2018-07-19, 21:21
  #26
Medlem
Landet står bokstavligen i lågor med de största skogsbränderna i mannaminne och försvarsministern tar ledigt för att åka till en icabutik där en laglig flygbladsutdelning ägt rum, istället för att kalla in försvarsmakten till släckningsarbetena. Dags att få tummen ur röven och rädda vår nation svenskar? Jag var själv på plats båda gånger. Vi delade ut flygblad exakt som vi som aktivt gör något för att rädda våra barns framtid gör runtom i landet och medierna skriver lögn efter lögn och förstorar saken in i det gränslösa (inte ett enda brott har skett från vår sida). Jag uppmanar alla att sluta klaga och aktivt göra något. Här är rapporten från händelsen
https://www.nordfront.se/kampgrupp-1...e-resurser.smr
Citera
2018-07-20, 01:49
  #27
Avstängd
Expohunters avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Millediablo
Fast här är det skitsamma om det är lokala byfåneklubben som stått utanför och delat ut papper, min frågeställning är mer djuplodande.
Hur vet man att detta ens har hänt, äger Ica-handlaren utrymmet där detta skedde, är flaggningen med prideflaggor en naturlig motåtgärd i sådana sammanhang, vad är valfrågan som denne reporter menar att Jennie vill lyfta?

Meningen är dessutom (det fetade) inte begripbar i mitt tycke.
Det är ingen som vågar göra det här till inte valfråga.

https://www.nordfront.se/kampgrupp-1...e-resurser.smr

Det här var ju lite smått skrattretande;

Citat:
– De var allmänt otrevliga mot folk som inte ville ta emot deras flygblad, berättar Jenni Steiner som äger Trossen med sin syster,

https://www.sn.se/trosa/nmr-dok-upp-...upp-i-protest/
Citera
  • 2
  • 3