• 29 147 online
  • 1 179 895 medlemmar
  • 60 923 333 inlägg
2018-07-13, 18:30
  #985
Medlem
Starobrnos avatar
AfS, det mest invandringsovänliga partiet
Citera
2018-07-13, 19:37
  #986
Medlem
SevenStarss avatar
Alternativ för Sverige.
Sist så röstade jag på Sverigedemokraterna men de är för mjäkiga och Israeldyrkare... aldrig mer!
Vi behöver återvandring snarast...
Citera
2018-07-14, 05:44
  #987
Medlem
Mjälls avatar
* Eftersom resultatet blir detsamma oavsett vad man röstar på, ska man rösta på det parti som bäst överensstämmer med ens åsikter. Man ska inte "taktikrösta" på riksdagspartier för att "åtminstone påverka i rätt riktning". Det är ren narcissism. Valet är en opinionsmätning som korrumperas av sådant beteende.

* Det är inte ok att rösta på ett massinvandringsparti.

* Det är inte ok att rösta på ett parti som inte vill legalisera narkotika.

Ovanstående punkter gäller alla och endast ignorans talar emot.

Ändå kommer ni gå och rösta på riksdagspartier. Usch. Jag önskar att ni någonsin når min nivå av kosmisk fromhet, storsinne och briljans. Lyssna på mig för jag är bäst, no joke.
Citera
2018-07-15, 11:52
  #988
Medlem
MagnusBengtsens avatar
NMR, pga massmedias kampanj och svartmålning av dem.

Jag hatar regeringspartierna och önskar dem åt helvete. Alliansen är befläckad av Annie Lööf, som är en slyna. Fredrik Reinfeldts onda ande svävar också fortfarande över de sk borgarna, som är globalistlakejer och landsförrädare.

NMR eller Afs eller SD. NMR är mest sting i att rösta på. Afs är dock mest salongsfäiga fast fortfarande tuffa.
Citera
2018-07-15, 12:10
  #989
Medlem
MagnusBengtsens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 20/20
Det blir Moderaterna sannolikt rakt igenom, möjligtvis lokalsmak på landstingsnivå. Främst pga samlingen vettiga människor i deras ranker i kombination med att de har bäst förutsättningar för att leda Sverige kommande mandatperiod.

Håller egentligen med SD i invandringsfrågan, men vad hjälper det när de har så många stolpskott i sina led som man inte vill ha i närheten av politik. Har egen erfarenhet av det som fd aktiv i kommunpolitik (i inget av partierna nämnda ovan). Detta är helt klart en fråga om mognad, tror SD kommer ha bättre namn på listan nästa val.

Det där har jag som fd moderat hört i alla tider. "Stolpskott" och så drar man fram en gröngöling på landsbygden på youtube som bevis. Varför alltid denna kvarvarande överlägsna attityd? Istället vill M påminna om Kuk-Anders (som slickade Merkel mellan benen och gav bort 100 miljarder till ECB för att han var så djävla bra).
Citera
2018-07-15, 14:34
  #990
Medlem
MagnusBengtsens avatar
Valet av NMR eller AFS beror också på att man lärt sig vilka odrägliga människor det är som håller fast vid att rösta på de gamla vanliga partierna. Sverigedemokraterna kommer fortfarande i viss mån undan från att vara en del av det här packet.
Citera
2018-07-17, 05:26
  #991
Medlem
lufttorks avatar
SD kommer jag rösta på. Gjorde det förra valet också. Och det är därför att dom är mest trovärdig. Invandringspolitiken är bäst och det är min viktigaste fråga, därefter kommer sjukvården.

Jag har sneglat på afs. Men jag tycker att läget är akut och en röst på afs kan vara bortkastad, om de inte kommer in i riksdagen. Dock är jag lite kluven eftersom jag inte vet hur långt deras återvandring går. Jag anser att återvandring bör ske, men var stoppas detta? Kärleksinvandring? Adoption? Skötsamma och arbetande invandrare? Dessa grupper ska få stanna! Kriminella och Icke integrerade skall ut ur landet.
Citera
2018-07-17, 13:49
  #992
Medlem
Witkos avatar
Jag röstar på direkt demokraterna eftersom jag vill att "all makt ska utgå från folket på riktigt"

Att lägga en lapp i en låda var fjärde år är ingen makt alls, när du lagt lappen i lådan så har din makt upphört. Du vet inte vilka personer som som kommer tillsättas på de olika ministerposterna och hur deras erfarenheter ser ut.

Du vet inte vilka ändringar politikerna kommer göra de kommande fyra åren, du vet inte vilka överenskommelser politikerna kommer göra med andra partier eller block.

Du vet inte vilka lagförändringar som kommer göras, det kan vara grundlagen som ändras ytterligare en gång eller någon annan lagändring som påverkar din inkomst eller ditt leverne på något annat sätt.

Du är helt avskuren från all makt fram till dess att det är dags att återigen lägga en lapp i en låda,
fyra år senare och de politiska löftena som uteblev får dig kanske att rösta på ett annat parti inom samma block eller till och med ett annat block.

Men i slutänden kommer du ännu en gång bli besviken då det är 349 röstberättigade som bestämmer över 7 miljoner röstberättigade.

Nu kommer ju aldrig någon form av direkt demokrati få existera i sverige eftersom politikerna skulle förlora en hel del makt och de skulle behöva anpassa sig till folkets vilja istället för tvärtom.

För mer makt åt folket och mindre politisk korruption röstar jag på direkt demokraterna.
Citera
2018-07-17, 20:43
  #993
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av lufttork
SD kommer jag rösta på. Gjorde det förra valet också. Och det är därför att dom är mest trovärdig. Invandringspolitiken är bäst och det är min viktigaste fråga, därefter kommer sjukvården.

Jag har sneglat på afs. Men jag tycker att läget är akut och en röst på afs kan vara bortkastad, om de inte kommer in i riksdagen. Dock är jag lite kluven eftersom jag inte vet hur långt deras återvandring går. Jag anser att återvandring bör ske, men var stoppas detta? Kärleksinvandring? Adoption? Skötsamma och arbetande invandrare? Dessa grupper ska få stanna! Kriminella och Icke integrerade skall ut ur landet.

Jag har aldrig förstått mig på det här med "kasta bort sin röst"...

Ärligt talat... vart tror du SD varit idag om inte folk hade "kastade bort" sina röster i valet 2006? Då hade SD fortfarande varit ett minimalt parti och de som sa att de var för små 2006 skulle säga exakt samma sak 2010... Nej, om jag röstar på SD nu så riskerar det att bli en bortkastad röst... men 2014 så... sen 2014 upprepas historien igen... och igen... och igen...

Istället var det ett antal människor som villigt "kastade bort" sina röster... de som gjorde det riskerade inte bara att "kasta bort sina röster"... de riskerade både jobb, kompisar och familj, för det var ett flertal som gav de tidiga SD röstarna långfingret...

Jag skulle faktiskt vilja säga att de som röstade på SD 2006 banade vägen för dem som inte hade kulor stora nog att våga ta chansen då... och nu upprepas historien.

Folk vågade inte rösta på SD 2006 för att de riskerade att kasta bort sin röst...
Folk vågar inte rösta på AfS 2018 för att de riskerar att kasta bort sin röst...

Same shit different year... om bara tillräckligt många som faktiskt skulle vilja rösta AfS tog modet till sig att säga fuck it... jag chansar så skulle det kunna hända grejer... men så länge folk väntar på att andra ska dra igång det hela så kommer Sverige bara att fortsätta ner i avgrunden...
Citera
Idag, 11:30
  #994
Medlem
PureBredMutts avatar
Håller med fullkomligen!

Jag som själv är "svensk men inte arisk" kommer rösta på SD 2018, finns många anledningar till detta.
Är fd. Moderat som många andra som nu vänt sig till SD som parti.

Mitt förtroende för resterande partier/partiledare raserade så fort jag fick nys om Decemberöverenskommelsen, inte för att jag då röstade SD, men med denna överenskommelse så menar de på att SD:s väljare helt enkelt inte förtjänade att höras, vilket vrickade min inställning till det svenska valsystemet (kan betraktas som naivt men så var det, bättre att vakna sent än aldrig antar jag)

Jag har en fråga till er som fortfarande överväger att rösta på M eller S 2018.
Nu med detta uttalande från Jan Björklund:


https://www.youtube.com/watch?v=jWu9...NoEIng&index=4

(tid:11:40)

Så kort, en röst på M är en röst på S vice versa.

Frågan är då: Hur resonerar ni kring detta?

Att man är såpass insjunken i sin "kamp" att utesluta något som helst inflytande från SD, TROTS folkets röst, så att man hellre samarbetar med rödgröna eller det blå blocket??

Om nu SD skulle få över 25 om inte 30+(vilket jag hoppas och tror), så kommer resten utav partierna envist fortsätta att exkludera och särbehandla SD gällande inflytande, man KAN INTE gå runt som Moderat eller Socialdemokrat idag förespråka för demokrati, för det som händer och har hänt inom den svenska inrikespolitiken är ALLT ANNAT än demokratisk, hur kan man stötta ett parti som tycker att dem står över det svenska folket och deras valröster?
__________________
Senast redigerad av PureBredMutt Idag kl. 11:44.
Citera