• 29 258 online
  • 1 179 895 medlemmar
  • 60 923 377 inlägg
Igår, 01:44
  #265
Medlem
GenesisPs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Flytt-lasse
Känner ingen normal människa som uttryckt det, bara media och en jävla massa foliehattar/batikhäxor i diverse forum.
Punkt slut.

Lite så ligger det till.
Citera
Igår, 06:20
  #266
Medlem
Herostratoss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Moentos
Det er muligt vi er på samme side, men truslen fra nazister mod demokratiet er totalt overdrevet når der er få hundrede af dem og ingen er indvalgt i rigsdagen.
Hvorimod der er hundrede tusindvis af muslimer i Sverige og de er indvalgt i rigsdagen hvor de kan påvirke landets politik og lovgivning, samt at muslimer er overrepræsenteret i kriminalstatistikken med sandsynligvis en faktor 10.000 : 1 i forhold til nazisters kriminalitet.

Nøgleordet er proportioner.
Helt riktigt. Ofta glöms kriminaliteten i invandringens spår bort. Jag skulle helst se ett stopp på all invandring från dessa länder. Kombinerat med återvandring. Därmed inte sagt att säkerhetspolisen bör låta bli att ha koll på nazister. Det borde vara en relativt lätt uppgift då de paraderar runt i kyparuniform, talar svenska och är få.
Citera
Igår, 09:39
  #267
Medlem
Det är exakt samma diskussion som det här med att man ska vara livrädd för att ryssen står runt hörnet. Det är politisk taktik. Sverige är ett socialistiskt land, och självklart vill man få det att verka som att nazismen finns i varje hörn av vårt land och att det är det enskilt största hotet mot oss.

Vad gäller IS-biten så handlar det ju om muslimer. Och där blir det brutal mental meltdown för alla socialister som friskt blandar religion och "ras"/etnicitet och per automatik tror att man blir rasist om man kritiserar något som har med islam att göra (vilket IS har).

Blame social democracy!
Citera
Igår, 14:17
  #268
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Mjäll
Du tror inte att "tidningskolumnister och samhällsdebattörer" speglar en efterfrågan, en allmän attityd? Du tror inte att de formar opinion alls?

Vilka personer du som enskild person råkar känna är fullständigt irrelevant. "Alla" i rubriken är inte bokstavligt menat.

Jo, "tidningskolumnister och samhällsdebattörer" speglar en efterfrågan, en allmän attityd. Det är min poäng.

Vilka avser du, eftersom ordet "alla" inte var vad du avsåg?
Citera