• 30 195 online
  • 1 179 558 medlemmar
  • 60 908 179 inlägg
2018-07-13, 18:30
  #985
Medlem
Starobrnos avatar
AfS, det mest invandringsovänliga partiet
Citera
2018-07-13, 19:37
  #986
Medlem
SevenStarss avatar
Alternativ för Sverige.
Sist så röstade jag på Sverigedemokraterna men de är för mjäkiga och Israeldyrkare... aldrig mer!
Vi behöver återvandring snarast...
Citera
2018-07-14, 05:44
  #987
Medlem
Mjälls avatar
* Eftersom resultatet blir detsamma oavsett vad man röstar på, ska man rösta på det parti som bäst överensstämmer med ens åsikter. Man ska inte "taktikrösta" på riksdagspartier för att "åtminstone påverka i rätt riktning". Det är ren narcissism. Valet är en opinionsmätning som korrumperas av sådant beteende.

* Det är inte ok att rösta på ett massinvandringsparti.

* Det är inte ok att rösta på ett parti som inte vill legalisera narkotika.

Ovanstående punkter gäller alla och endast ignorans talar emot.

Ändå kommer ni gå och rösta på riksdagspartier. Usch. Jag önskar att ni någonsin når min nivå av kosmisk fromhet, storsinne och briljans. Lyssna på mig för jag är bäst, no joke.
Citera
2018-07-15, 11:52
  #988
Medlem
MagnusBengtsens avatar
NMR, pga massmedias kampanj och svartmålning av dem.

Jag hatar regeringspartierna och önskar dem åt helvete. Alliansen är befläckad av Annie Lööf, som är en slyna. Fredrik Reinfeldts onda ande svävar också fortfarande över de sk borgarna, som är globalistlakejer och landsförrädare.

NMR eller Afs eller SD. NMR är mest sting i att rösta på. Afs är dock mest salongsfäiga fast fortfarande tuffa.
Citera
2018-07-15, 12:10
  #989
Medlem
MagnusBengtsens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 20/20
Det blir Moderaterna sannolikt rakt igenom, möjligtvis lokalsmak på landstingsnivå. Främst pga samlingen vettiga människor i deras ranker i kombination med att de har bäst förutsättningar för att leda Sverige kommande mandatperiod.

Håller egentligen med SD i invandringsfrågan, men vad hjälper det när de har så många stolpskott i sina led som man inte vill ha i närheten av politik. Har egen erfarenhet av det som fd aktiv i kommunpolitik (i inget av partierna nämnda ovan). Detta är helt klart en fråga om mognad, tror SD kommer ha bättre namn på listan nästa val.

Det där har jag som fd moderat hört i alla tider. "Stolpskott" och så drar man fram en gröngöling på landsbygden på youtube som bevis. Varför alltid denna kvarvarande överlägsna attityd? Istället vill M påminna om Kuk-Anders (som slickade Merkel mellan benen och gav bort 100 miljarder till ECB för att han var så djävla bra).
Citera
2018-07-15, 14:34
  #990
Medlem
MagnusBengtsens avatar
Valet av NMR eller AFS beror också på att man lärt sig vilka odrägliga människor det är som håller fast vid att rösta på de gamla vanliga partierna. Sverigedemokraterna kommer fortfarande i viss mån undan från att vara en del av det här packet.
Citera
Idag, 05:26
  #991
Medlem
lufttorks avatar
SD kommer jag rösta på. Gjorde det förra valet också. Och det är därför att dom är mest trovärdig. Invandringspolitiken är bäst och det är min viktigaste fråga, därefter kommer sjukvården.

Jag har sneglat på afs. Men jag tycker att läget är akut och en röst på afs kan vara bortkastad, om de inte kommer in i riksdagen. Dock är jag lite kluven eftersom jag inte vet hur långt deras återvandring går. Jag anser att återvandring bör ske, men var stoppas detta? Kärleksinvandring? Adoption? Skötsamma och arbetande invandrare? Dessa grupper ska få stanna! Kriminella och Icke integrerade skall ut ur landet.
Citera
Idag, 13:49
  #992
Medlem
Witkos avatar
Jag röstar på direkt demokraterna eftersom jag vill att "all makt ska utgå från folket på riktigt"

Att lägga en lapp i en låda var fjärde år är ingen makt alls, när du lagt lappen i lådan så har din makt upphört. Du vet inte vilka personer som som kommer tillsättas på de olika ministerposterna och hur deras erfarenheter ser ut.

Du vet inte vilka ändringar politikerna kommer göra de kommande fyra åren, du vet inte vilka överenskommelser politikerna kommer göra med andra partier eller block.

Du vet inte vilka lagförändringar som kommer göras, det kan vara grundlagen som ändras ytterligare en gång eller någon annan lagändring som påverkar din inkomst eller ditt leverne på något annat sätt.

Du är helt avskuren från all makt fram till dess att det är dags att återigen lägga en lapp i en låda,
fyra år senare och de politiska löftena som uteblev får dig kanske att rösta på ett annat parti inom samma block eller till och med ett annat block.

Men i slutänden kommer du ännu en gång bli besviken då det är 349 röstberättigade som bestämmer över 7 miljoner röstberättigade.

Nu kommer ju aldrig någon form av direkt demokrati få existera i sverige eftersom politikerna skulle förlora en hel del makt och de skulle behöva anpassa sig till folkets vilja istället för tvärtom.

För mer makt åt folket och mindre politisk korruption röstar jag på direkt demokraterna.
Citera