• 14 785 online
  • 1 198 283 medlemmar
  • 62 078 934 inlägg
  • 4
  • 5
2018-07-08, 14:12
  #49
Medlem
siljaeuropa94s avatar
Expressen är experter på utövandet av den ädla konsten Fake News. Stora journalistiska Fake News priset har de snart kammat hem.
Citera
2018-07-08, 14:13
  #50
Medlem
Mosbulles avatar
Pinsamt.
Fake news kommer ifrån MSM hela tiden.
Citera
2018-07-08, 16:07
  #51
Avstängd
Expohunters avatar
De senaste årens fake news från media börjar bli ett stort antal fall nu. Har de någonsin erkänt eller rättat sig själva?
Citera
2018-07-08, 22:38
  #52
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Energiknippe
Man blir trött på Flashback emellanåt. Här kör Expressen en serie artiklar som varje SD-röstande flashbackare borde tycka var det bästa sedan fotbolls-VM 94 men på grund av skolk från svenskalektionerna så missar de hela poängen.

På mitt jobb talas det mer om den här artikelserien än något annat. Folk talar nu öppet om invandringens baksidor, något som skulle vara omöjligt för ett år sedan och vissa puckon här brölar på om mörkning?


Expressen gör ääääääntligen sitt uppdrag - journalistik men folk här missar helt poängen. Seriöst, läste ni ens artikeln? Om inte - gör det. Om ni gjorde det - läs den igen. Sakta. Läs även artikeln om killen som lurade in sig i en klass och kidnappade en taxichaufför. Rubriksättaren i den här tråden kan även skicka sitt cv till Aftonbladet.

Jo, artiklar som denna fyller helt klart en funktion. Media måste smyga in det onämnbara med babysked för att folk de hjärntvättat i decennier inte ska slå ifrån sig sig sanningen.

Men många på Flashback har lämnat detta stadium. Man har läst hundra artiklar på Expressen om flyktingsnyft. Så det finns ingen mening i att läsa denna artikel. Man vet ju ändå vad den handlar om.

Två totalt olika målgrupper...
Citera
2018-07-09, 16:55
  #53
Medlem
Jag har aldrig förstått vem Thomas Mattson är. Han skriver inga ledare, han skriver inget i den tryckta tidningen, han svarar aldrig på något utan hänvisar till pågående utredning(konstanta anmälningar) och vill därför inte föregå denna. Han skriver lite i en blogg som har lågt läsvärde och saknar intresse för större läsekretsen.
Nu under Almedalsveckan medverkade han för första gången? i ett forum angående pressens roll samt alla de fällningar av PO flera tidningar fått och då i synnerhet Expressen. Man förstod direkt varför Thomas Mattson aldrig framträder offentligt. Hade det varit en debatt med motståndare hade han blivit slaktad. Nu var det ett resonemang med likasinnade kolleger men inte ens detta klarade han utan att framstå som en förrättad barnunge utan insikt och visioner, trumpen och sur. Chefredaktör för en av Sveriges största tidningar - hur har han fått denna tjänst?!
Citera
  • 4
  • 5