• 23 017 online
  • 1 175 911 medlemmar
  • 60 666 127 inlägg
2018-06-19, 23:41
  #6949
Medlem
Chris.Hagens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av OVPN
Om vi får en begäran om biträde i realtid om en publik IPv4 så måste vi lämna ut de uppgifter som personen har tillhandahållit när personen registrerade sitt konto hos oss. Just nu är jag osäker om vi har möjlighet att notifiera personen i fråga direkt, då enligt Offentlighets- och sekretesslagen kap 18 finns bestämmelser angående att meddela och offentliggöra uppgifter beroende på brott. Detta är något vi kan fördjupa och lära oss mer om dock.

Vi har alltid förespråkat att man registrerar ett anonymt konto och betalar anonymt om man är intresserad av Publik IPv4. Enligt våra allmänna villkor är det så klart dock inte heller tillåtet att begå olagliga aktiviteter.Om du nyttjar den för att begå brott, exempelvis för att dela barnpornografiskt innehåll, och du har angett din vanliga e-postadress och betalat med ditt bankkort i samband med köp, så kommer de uppgifterna ges ut om polisen kontaktar oss med en begäran om vem som använder den IP-adressen just nu. Om du betalade kontant och hade en felaktigt e-postadress är den informationen vi kan ge ut, som du förstår, intetsägande.

Ingen information kan tillhandahållas om Polisen frågar vem som hade den vid X tillfälle.

/ David

Jag förstår. Nu var det vanligt fildelande jag hade i tanke. En vanlig FTP dump. Pedofiler hoppas jag är så klantiga att dem lämnar ut sig själva.
Citera