• 23 004 online
  • 1 176 187 medlemmar
  • 60 681 648 inlägg
2018-06-01, 15:35
  #1081
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Fluson
Alltså majoriteten av alla Ksalol är hemmapress, även de som kommer blistrade. Jag har fått bra ksalol och dålig ksalol, både i karta och lösa.

Man känner direkt på smaken på en Ksalol 1 mg om den är äkta, det ska smaka beskt som fan men en liten svag "nyans" av sötma om man skulle suga på den de två första sekunderna.

Men bara för att Ksalolen inte är äkta så betyder det inte att de är helt verkningslösa, de innehåller ojämn styrka och brukar vara lite mer åt det vitare hållet i färg. Sen är det ett "jack" på tabletten och om den inte rullar rakt om du skulle lägga tabletten på sidan och rulla iväg den, rullar den jämnt och fint så är det ett gott tecken på legit ksalol. Smakar den äckligt så är det också ett gott tecken på äkta Ksalol.

Tack för svar! Jag tror att de är legit, är beställda av en legit shop så. Men det är klart att det kan vara sämre kvalité ibland. De jag har är ljusblåa och smakar inte gott. Men även om det är lite sämre kvalité så kan jag tycka att jag borde känt mer av 6 st med tanke på det var första gången jag ens provat benzo med sån styrka. Nu blir kanske detta inte i rätt tråd men jag fattar inte riktigt sånt haha. Vad är najs att blanda ksalol med? Annan benzo eller annat?
Citera