• 38 920 online
  • 1 170 975 medlemmar
  • 60 397 664 inlägg
Igår, 19:56
  #14497
Medlem
Devonss avatar
Riktigt bra kommentar av Martin Saxlind för övrigt:

"Har inte svenska folket historiskt sett levt längre under auktoritärt monarkistiskt styre än under modern parlamentarisk demokrati?

Det är klart att man kan peka på en viss frihetstradition och mena att svenskarna är anti-auktoritära på så vis, men samtidigt kan man ju konstatera att dagens svenskar i hög utsträckning accepterar ett väldigt ofritt samhälle. Svenskarna är också väldigt auktoritetstroende även om det idag uppstått en splittring där många svenskar ser SD som den nya auktoriteten, det är ju bara att studera sverigedemokrater på Facebook så ser man tydligt att det bara handlar om att byta auktoritet för dem snarare än något direkt frihetsälskande som vissa kanske vill försöka få det till.

Ska man exkludera människor över begreppet demokrati bör man nog också definiera vad som menas med det eftersom lite allt möjligt kan kallas för demokrati. Motgift har väl dessutom problematiserat demokratibegreppet tidigare och många libertarianskt sinnade nationalister är skeptiska till demokrati (de ser demokrati som kollektivism, massans diktatur osv).

Sedan kan man ju vilja vara en del av den offentliga debatten bäst man vill, det är inte helt lätt när sociala medier censurer, åsiktslagar existerar och etablerade medier vägrar ta med nationalister i debatter. Extremism och sekterism kanske kan förvärra problemet, men enligt mig är det rätt uppenbart att huvudproblemet är att det existerar ett objektivt förtryck mot nationalister som är svårt att kringgå utan att släppa på viktiga principer. Icke-extrema personer som Jan Milld har ju hållits borta från offentligheten lika mycket som mer radikala aktörer och t.o.m. harmlösa filmer från AfS censureras på Youtube. Därför tycker jag att det är rätt småaktigt att skuldbelägga offren för förtryck som "sekterister" istället för att kritisera förtryckarna som strypt debatten. Det blir att man slår neråt i hopp om att själv slippa bli slagen, vilket jag inte tror är en smart taktik."


https://svegot.se/2018/05/19/vi-har-...-inkluderande/
Citera
Igår, 23:14
  #14498
Medlem
Devonss avatar
Det börjar bli riktigt kul att läsa Ingrids tweets! Nu börjar folk tröttna på att hon delar denna artikel om och om och om igen.....

https://twitter.com/Xfiles70830267/s...04785861312512


Andas besvikelse här med.......

https://twitter.com/ingridcarlqvist/...40568907091968
Citera
Igår, 23:44
  #14499
Medlem
Mr.Grankvists avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Devons
Det börjar bli riktigt kul att läsa Ingrids tweets! Nu börjar folk tröttna på att hon delar denna artikel om och om och om igen.....

https://twitter.com/Xfiles70830267/s...04785861312512


Andas besvikelse här med.......

https://twitter.com/ingridcarlqvist/...40568907091968

De verkar ha några trogna följare som håller med, men bara en person i kommentarfältet till artikeln om gratisklippning ställer den relevanta frågan:

Citat:
Är bilden hämtad från SD Thailand?

Vad vill de som kallar sig nationalister signalera med en bild där en rasfrämling utför jobbet? SD-Thailand-etiketten verkar vara fullt adekvat!
Citera
Idag, 00:18
  #14500
Medlem
Mr.Grankvists avatar
Man kan kolla twitter då och då för att se om det händer något på den där fronten.

Det här skriker ju totalt aningslös svärjevänlighet:

Citat:
Alla hockey-killarna sjöng med i Du gamla, du fria! Nu jäklar är Sverige på gång, snart är vi en stolt svensk nation igen.

https://twitter.com/ingridcarlqvist/...15870932873216

Det här är visserligen ett retweet men det säger allt om var personen står om den håller med någon som klagar över integrationssvårigheter:

Citat:
Precis allt globalisterna som styr gör är att under alla omständigheter försöka trycka in så mycket folk som möjligt, helst såna som är svåra att integrera.

https://twitter.com/jrnspiken/status/997570259568734215
Citera
Idag, 01:08
  #14501
Medlem
Devonss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Mr.Grankvist
De verkar ha några trogna följare som håller med, men bara en person i kommentarfältet till artikeln om gratisklippning ställer den relevanta frågan:Vad vill de som kallar sig nationalister signalera med en bild där en rasfrämling utför jobbet? SD-Thailand-etiketten verkar vara fullt adekvat!

Ja, men du vet ju att de vill integrera...... Alla blir ju svenskar så småningom. Ge det lite tid bara så ordnar det sig och bara de följer våra lagar, arbetar och sköter sig så..... Blir även så trött på det här tjatet om att de bränt sina broar och inte kan få ett journalistjobb inom mainstream media som Carlqvist och Celander upprepar hela tiden som ett argument för donationer. Än sen! Då får man väl söka sig till någon annan del av arbetsmarknaden. Hur många kan räkna med en anställning i en tight branch med mycket konkurrens som en självklarhet? Det finns så många arbetslösa inom vitt skilda sektorer och inte fan sitter de och tigger donationer för att de inte får jobba med det de vill. Dessutom köper jag inte rakt av att deras svårighet att få en anställning inom statsunderstödd media helt och hållet beror på deras politiska ställningstaganden. Det kan mycket väl ha att göra med en mängd andra orsaker. Oförmåga, dåliga prestationer, attitydproblem, samarbetssvårigheter är saker som mycket väl kan vara en förklaring. Jag säger inte att det är så men det känns som att det ligger nära tillhands på något sätt. Men inte skulle de erkänna en sån sak.
Citera
Idag, 01:31
  #14502
Medlem
Devonss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Mr.Grankvist
Man kan kolla twitter då och då för att se om det händer något på den där fronten.

Det här skriker ju totalt aningslös svärjevänlighet:Det här är visserligen ett retweet men det säger allt om var personen står om den håller med någon som klagar över integrationssvårigheter:

Allt har blivit en jäkla sörja och det Motgift stod för förr har devalverats till något oigenkännligt, obestämt, grumligt, urvattnat och principlöst sen samarbetet inleddes med denna madam och hennes knähundar Frändelöv och Celander.
__________________
Senast redigerad av Devons Idag kl. 01:36.
Citera
Idag, 18:14
  #14503
Medlem
Thornhills avatar
Svegot kommenterade Flashback i kvällens sändning!
Citera
Idag, 18:36
  #14504
Medlem
Run3s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Thornhill
Svegot kommenterade Flashback i kvällens sändning!
Dan som vid nyår proklamerade i Ingrid och Conrad att han slutat läsa Flashback. Sades något vettigt då?
Citera
Idag, 19:22
  #14505
Medlem
Run3s avatar
Vet inte om det är jag som tänker fel. Men när jag går in på radio.svegot.se så får jag upp någon jättekonstig sajt. Har Dan i DNS:en skapat ett CNAME eller A record till http://forbreakingmyths.com för subdomänen 'radio'? Är det ytterligare ett av hans suspekta projekt?
Citera