• 27 257 online
  • 1 165 044 medlemmar
  • 60 152 201 inlägg
2018-04-18, 07:57
  #133
Medlem
jag antar att det inte finns ett äktenskapsförord så att han mister det mesta av det han jobbat ihop så han bter ihop och har vant sig att bo tillsammans med en psyksjuk idiot som din mamma.
Citera
Igår, 21:08
  #134
Medlem
Någonting annat som jag kom på att jag inte nämnde alls i första inlägget är angående hennes hygien och respekt för andra. Hon hostar väldigt mycket och får därför upp mycket slem i munnen. Hon brukar då spotta ut det i toan och det ser skitvidrigt ut, typ brun/grått slem. Vi har hela tiden sagt åt henne att spola efter sig för det är inte kul att behöva se det precis innan man ska göra sin business men trots det så gör hon aldrig det.
Hon är också väldigt onödigt vulgär. Tex, jag satt och åt min middag i köket och mitt i allt det där hör man hur hon säger med slem i munnen "jag måste gå och spotta" och går in på toan och så sitter jag där och tappar min matlust helt för jag blir äcklad av att behöva visulera det i mitt huvud + höra slemmet i hennes mun, istället för att bara tyst gå till badrummet.

Många gånger kan man också se kiss i toan efter att hon varit där men inget toapapper. Varken spolar eller torkar sig då alltså.

Hon står också och hostar rakt ut i köket fritt fram åt alla håll utan att hålla för och hosta i armvecket eller liknande, många gånger har hon öppnat kylskåpet och hostat rakt in och slutar inte trots att vi säger till.

Asså är det sideffekter av alkohol i många år att man helt enkelt inte fattar? För det här förekommer som mest när hon druckit 2-3 vin glas.
__________________
Senast redigerad av zcrummig Igår kl. 21:13.
Citera