• 20 390 online
  • 1 160 010 medlemmar
  • 59 889 097 inlägg
  • 5
  • 6
2018-03-17, 05:39
  #61
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av trueforgood
Kokain är nog världens mest överskattade drog. Har testat det 4 gånger och den sista gången var det nära på 90% rent.

Visst blir man välmående, men man bara snackar och snackar och lyssnar inte ett skit på vad andra säger. Man kan sitta ett gäng och prata men efter en timme vet man inte ens vad man pratat om eftersom man just bara pratat. Dessutom är det som ett jävla sanningsserum och man berättar lätt om sina innersta hemligheter. Riktigt farligt ur den synpunkten om man har saker att dölja.

Andra dåliga saker är att det faktiskt är en jävligt farlig drog. Sista gången när jag tog det som var nära på 90% rent tog jag lite för mycket och hjärtat rusade och jag fick svårt att andas. Ändå ville jag återdosera och polaren som hade det fick hindra mig. Jag blir ALDRIG så på droger i övrigt.

Dessutom jävligt höga straff! Grips man med strax över 0,6 gram kokain på sig klassas det enligt normalgraden, vilket innebär att man riskerar tre års fängelse.


Sist men inte minst är det extremt beroendeframkallande och DYRT, och i Sverige är det oftast så utblandat att man knappt känner av det.

Totalt meningslös drog som jag aldrig rör igen.

Hur vet du att det var 90%? Tog du ett gram och kokade eller trodde du på säljaren? I så fall vill jag veta vem det är.. Jag försöker inte misskreditera dig helt och hållet men om du inte köpt direkt från teglet så kan det finnas alla möjliga orsaker till varför du mådde dåligt!

Du har helt rätt i ditt sista stycke, det är en pissig drog på det sättet den är så otroligt beroendeframkallade.

Edit: En flopp är det knappast med tanke på hur stor industrin kring den är och hur många som brukar.
När du får tag på en riktigt jävla hård och glittrande sten som bryts ner i flakes... Damn son
__________________
Senast redigerad av Astrius 2018-03-17 kl. 05:42.
Citera
2018-03-17, 08:11
  #62
Medlem
mrtowlies avatar
Kokain funkar ju fint om man vill rycka sig ur en sluddrig fylla och bli en elegant, klartänkt och "skön" kille på 3 sekunder. Det går ej att förneka.

Däremot har det (för mig) negativa effekter vilka redan nämnts i tråden, tex att jag snackar alldeles för mycket, berättar verkligen ALLT om mig själv inklusive saker jag knappt berättar för min bästa vän. Tycker jag är så sjukt fashinerande med otrolig livshistoria och detta måste ju förmedlas till alla. Ångest efteråt över detta. Lägg till att man hinkar i sig oerhörda mängder alkohol då man i princip kan dricka hur mycket som helst och sedan ångest i flera dagar på det.

Det är absurt beroendeframkallande. Efter ett tag kan man inte gå ut längre utan att börja jaga kola, man känner sig som en oskön jävla sopa som "bara" är full på alkohol. Frågar random snubbar på krogtoaletter om de har ladd. En gång lyckades jag fråga en civilpolis som visade leg och rekommenderade mig att lämna stället asap. Snyggt jobbat där mrtowlie!

Fy fan jag är så nöjd att jag ej längre är den del av den där karusellen, men visst, det var kul när man var yngre och inget spelade någon roll men att hålla på efter 30 med detta är bara tragiskt.
__________________
Senast redigerad av mrtowlie 2018-03-17 kl. 08:17.
Citera
  • 5
  • 6