• 32 107 online
  • 1 146 613 medlemmar
  • 59 351 088 inlägg
Igår, 10:54
  #325
Medlem
BeatriceCencis avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Saabgubben
Vilka jävla äckliga människor finns det i detta land. Kanske inte alla. Men lyckads inte hitta en människa i denna tråd iaf. Bara massa djur som härjar.

Tänk på om en utländsk läkare läser detta å hen har givetvis betalat mer skatt än va ni någonsin gjort, hjälpt era barn, mammor, pappor å räddat många gånger liv utan att hen tänkt på hudfärg.. eller rättare sagt utan att hen tänkt att den han hjälpt var bond.
Varför hör man inte era smutsiga åsikter ute i verkligheten? Är ni för fega för det?
Tänk nu på att en invandrare som är läkare å varit hjälpsam å snäll mot samhället, en invandrare som kan göra mer än vad ni kan göra, i o me att hen kan rädda liv. Kommer trolla med alla vita äckliga som delar era åsikter. tänk om hen trollar på hög nivå. kanske tom hans troll kostar liv.. tänk på att det kan vara en du eller någon du känner hen kommer träffa nästa gång.

Här i livet får man alltid tillbaka nångång, du får tillbaka precis vad du har gett.

Keep it up motherfuckers

Ditt resonemang visar ju att ni självutnämnt goda hen-användande vänsterpack är precis likadana. Om du vore en bättre människa än de som du kritiserar så skulle du inte göra så, även mot människor du inte tycker om. Rasist är du uppenbarligen också.

Sedan, de flesta läkares löner i Sverige är bekostas av skattepengar. Du och alla andra som är för mångkultur kan för övrigt låta dig behandlas av de invandrade läkarna från Mellanöstern och Afrika så tar vi andra de svenska läkarna, ok? Jag har nämligen dåliga erfarenheter av invandrade läkare.
Citera
Igår, 15:00
  #326
Medlem
Ephedrines avatar
Citat:
Ursprungligen postat av NightSlasher
VPN, oregistrerad kontantkortstelefon som är köpt i annan stad med kontanter som är tankad med värdebevis köpt i ytterligare en annan stad med kontanter, använder endast öppet publikt wifi på centralstationer & köpcentrum etc med hundratals (om inte tusentals användare per dag), är alltid på olika platser när jag sms:ar etc. Lycka till.
Jävlar vad rädd du är.
Du gör inge olagligt precis
Citera
Idag, 00:16
  #327
Medlem
BillHicksHOLLOGRAMs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Spud-boy
Jo, fast han ska nog inte stå DÄR, in person, med polisen.. Så dom får se hur han ser ut..
Vet ni inte hur svårt det är att hitta folk till och med i Sverige om man åker till en annan stad?
Folk måste sluta vara rädda för babbar! dessutom de har växt upp på skit mat som Donken hela livet, man blir vad man äter. Enda gången som de är stora är när de trycker bola och det försvinner väldigt snabbt.
Citera
Idag, 00:50
  #328
Medlem
crippe-flippes avatar
Jävla bra gjort av dig TS. Det är bara att jävlas så mycket som möjligt med arabskräpet.
Citera
Idag, 01:15
  #329
Medlem
Spud-boys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av BillHicksHOLLOGRAM
Vet ni inte hur svårt det är att hitta folk till och med i Sverige om man åker till en annan stad?
Folk måste sluta vara rädda för babbar! dessutom de har växt upp på skit mat som Donken hela livet, man blir vad man äter. Enda gången som de är stora är när de trycker bola och det försvinner väldigt snabbt.

Jo, sant.. Men, du skrev "kg", och för ett kilo heroin lär man väll få minst 8 år i finkan - du tror inte det skulle uppstå lite AGG, mot TS?..
Citera
Idag, 12:08
  #330
Medlem
boobacars avatar
Citat:
Ursprungligen postat av BeatriceCenci
Ja, pizza- och restauangblattarna förtjänar att luras, så mycket pengar som de blåser det svenska samhället på med svart arbetskraft och odeklarerad försäljning. Men varför ringa upp dem igen och säga något? Beställ pizzor till hela familjen och bara skit i att dyka upp, och helst specialpizzor med någon extra ingrediens på typ curry, tabasco eller tonfisk, så att de inte kan pytsa ut dina gamla pizzor till andra kunder när de inser att du inte dyker upp.
Mitt syfte var att höra hur de gick från någorlunda trevliga och serviceminded till 110% ja ska knulla din mamma-mode över telefonen
Citera