• 63 587 online
  • 1 146 120 medlemmar
  • 59 335 089 inlägg
  • 6
  • 7
Idag, 20:28
  #73
Medlem
Mikro55s avatar
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/su...tade-i-kalmar/

Citat: "En 32-åring blev, förutom för grov misshandel, även häktad för narkotikabrott medan en 31-åring även häktades för grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott. Åtal ska vara väckt senast den 1 februari.

/.../

Åtminstone tre av de sex män som häktades på torsdagen poserar på sociala medier i attribut som signalerar deras medlemskap i X-team.
Alla tre är hemmahörande i Kalmar och polisområdeschef Patrik Oldin bekräftar för P4 Kalmar det kriminella nätverkets närvaro.
– Det vi känner till är att X-team har, eller försöker etablera sig, eller att det finns individer som sympatiserar med X-team i Kalmar. /..../

Även en sjunde person har gripits och anhållits för delaktighet i attacken i Linköping. Det rör sig om en 27-årig Kalmarbo som misstänks för medhjälp till brottet. Häktningsförhandling mot honom sker under fredagsmorgonen på tingshuset i Kalmar." Slut citat.
__________________
Senast redigerad av Mikro55 Idag kl. 20:40.
Citera
Idag, 20:40
  #74
Medlem
Fortfarande ingen som har info om dom häktade?
Citera
Idag, 20:47
  #75
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av bonusmannen
Fortfarande ingen som har info om dom häktade?

maila och begär hos tingsrätten så får du se!

Citat:
Ursprungligen postat av Mikro55
X-team rätt - och bekräftat i artiklar om dagens häktningsförhandling i Kalmar (2018-01-18), där sex av sju anhållna häktades för "grov misshandel".

Men Bergagänget? När BO var i en lägenhet i Skäggetorp - ser inte kopplingen.

Kan lika gärna vara ett sätt att ta makt över handeln i skäggetorp. Det är har varit lite vakum sedan BC försvann, och många småhandlare som kört. Alt likagärna att någon av de "egna" som behövt läxas upp.
Citera
Idag, 20:51
  #76
Medlem
[quote=tardumej?|62955038]maila och begär hos tingsrätten så får du se!Jo jag vet men var en kille som kommenterade innan så han kanske kan underlätta och skriva ut den bara om han kan.
Citera
Idag, 21:29
  #77
Medlem
tjenaretjenares avatar
Är en som har initialerna DP häktad? Sen är väl den ena som mördade en kille en midsommar på Öland för 10talet år sedan med i de här kretsarna enligt den tråden, där var offret lustigt nog också från Linköping dock har det inget med det här att göra.
Citera
Idag, 22:11
  #78
Medlem
MossTrumss avatar
Polisen i Linkan sitter bokstavligt bakom flötet och ser inte gäddorna i vassen.

I Helsingborg sitter Bandidos i Calvin-Klein kostymer och håvar in stålarna från knarkhandeln i Linkan när undersåtarna i X-team gör skitjobbet.

En eller två ggr om året tar Bandidos i Helsingborg av sig kostymerna och sätter sig på hojarna för att demonstrera sin närvaro i någon liten skithåla som Linköping.
Citera
  • 6
  • 7