• 47 344 online
  • 1 146 397 medlemmar
  • 59 344 935 inlägg
  • 5
  • 6
2018-01-15, 19:03
  #61
Medlem
Ustyugov3s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av MasterXS
Tycker det är intressant hur media och polisen babblar på om olaga sammankomster med flaggor när det gäller NMR, men vänstern struntar de i.

Vänstern kommer som bekant dit för att störa, ställa till oreda och bråka. De har även allt som oftast egna flaggor med sig men det är ju inte värt att bry sig om tydligen. Alla är inte lika inför lagen.

.. Och skicka upp helikopter för flygbladsutdelningar, utvecklingen i det här landet är sinnessjuk. Det måste tom politiska motståndare kunna se. Polisen har onekligen tagit över AFA/RFs roll nu när de inte har något våldskapital längre.

Exakt! Nästa gång ni hör en polis klagar över "bristande resurser", tänk på hur mycket pengar de måste använda på Motståndsrörelsen. Hisnande. Och väldigt, väldigt patetiskt. Hade aldrig klarat av att rättfärdiga beteendet om jag själv var polis, man ser hur vissa av dem skäms också.
Citera
2018-01-15, 19:46
  #62
Medlem
Framtyrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Zaedrews
Något förbjud är det ju inte tal om än så länge. Sedan just gällande denna aktion så har NMR stenkoll på vad de får och inte får göra. De får utan tillstånd stå och dela ut flygblad. Polisen kan inte göra ett skit mot detta. Men nu valde de också att börja veckla ut sina nazistflaggor och då blir det enligt lag en sammankomst och något de måste ha tillstånd för och det ger då polisen rätt att ingripa om tillstånd saknas.

Varför tar de och vecklar ut flaggor när de vet att detta ger polisen en ursäkt till att ingripa om de inte faktiskt vill bråka med polisen?

Det finns ingen lag som säger att man måste söka tillstånd för att få bära en fana offentligt.

Vilket jävla hästjobb för polisen med alla tillstånd som skulle behöva delas ut innan fotbollsmatcher
Citera
Igår, 21:23
  #63
Medlem
Kattenxs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Framtyr
Det finns ingen lag som säger att man måste söka tillstånd för att få bära en fana offentligt.

Vilket jävla hästjobb för polisen med alla tillstånd som skulle behöva delas ut innan fotbollsmatcher

Polisen önskade nog att de kunde agera så mot fotbollsfans med men de kan inte rucka på det våldskapitalet som finns i en stor supportermarch utan jätte kravaller, och de vill dom inte ha. Däremot ett 15tal inresta lantisar kan de ju utan svårighet avlägsna för att lugna ner stämningen.
Citera
  • 5
  • 6