• 47 344 online
  • 1 146 397 medlemmar
  • 59 344 932 inlägg
  • 5
  • 6
2018-01-14, 21:20
  #61
Medlem
Citat:
Citat:
Ursprungligen postat av Paradoxal
Det lär vi nog aldrig få veta. Inte vem/vilka GM är heller. Tänk för 30 år sedan, då kunde tidningarna skriva om ett mord i flera månader. Nu verkar det vara så många mord att det snarare verkar som det mörkas för att hålla allmänheten lugn.
Jo det är fel det att den koden de kallar det gäller för brot av invandrare typnåt sånt och att det strider mot vår lag att vi inte får ta del av vad som händer i vårt land . hindras från att veta .
skulle gärna vilja peta på det juridiska att man blir illa behandlad och så av polisen då man är utsatt för brott av invandrare .kanske lite off men sant .
jag har sett samma som dig att vissa mord verkar bara struntas i tystas ner . jag bor i Stockholm runt har det varit flera mord hittade mördade men inget står i media mer än de skjutningar som är i rinkeby tensta .tänkte på det idag det va två i Rissne tex under 2017 och några till såna fall det bara hörs ingenting mer än att de hittats mördade tidningarna är dåliga på följa upp mord . ett mord det lotta som blev ihjälslagen det stod så stora rubriker om det . men om Anna Books jävla bantning skönhetsoperationer står det .
fö samma fenomen orkan i Mexiko dödar 65 personer står en gång lite om det samma orkan närmar sig USA och en person dör av fallande träd ,det står live fem dagar och hela förstasidan tre dygn .
Vad jag vill säga är att människovärdet som Svensk media speglar är det där vissa människor länder är skit samma med .så är det med mord med i Sverige en annan kvinna än lotta blev mördad i vällingby av sitt ex men hon pratar man inte om .
varför pratar de inte om detta tro bygga upp acceptansen gäng uppgörelser låta attityden skit i det du växa .
somliga tror ju de är värda mer än andra trött på både expressen Aftonbladet trött på dessa blattar med sina jävla ideer med .
Citera
2018-01-15, 22:08
  #62
Medlem
Paradoxals avatar
Någon som hört något mer eller kan vi avskriva detta till mängden av alla andra mord polisen inte vill (?) lösa...?
Citera
2018-01-15, 22:15
  #63
Medlem
megacoolmans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Paradoxal
Någon som hört något mer eller kan vi avskriva detta till mängden av alla andra mord polisen inte vill (?) lösa...?

Kan ju vara ett fall av självsanering. Då kanske polisen låter det passera utan större ansträngningar för att hitta gärningsmännen.

Tänkte kolla Veckans Brott i morgon. Kanske de tar upp det där
Citera
2018-01-16, 14:24
  #64
Medlem
Identiteten på BO är fortfarande inte formellt bekräftad, enligt polisen.
Måste väl tolkas som att BO inte var från Sverige och inte bosatt i Sverige.
Citera
  • 5
  • 6