• 27 788 online
  • 1 159 668 medlemmar
  • 59 878 713 inlägg
2017-11-07, 20:22
  #121
Medlem
DDRTVs avatar
Propaganda TV har aldrig varit neutral i rapporteringen. Även clownen Manne som förstörts mig var politiksk.

Propaganda TV när den är som bäst, vi på DDR tiden gjorde det bästa för folket.

https://m.youtube.com/watch?v=w_u0poaSK8g
Citera
2017-11-07, 20:23
  #122
Medlem
Tarstans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Tennant
Inte särskilt.

På text-TV kunde man idag läsa:
Man väljer, utan vidare diskussion, att betona hur dyrt detta är.

Det är inte någon god journalistik. SVT är inte bra.
Det är fult, samma som gjorde nu med skattegrejen i Malta. Vi ska glömma det andra som kostar pengar. Det här är skurken.
Kommunistisk propaganda kallar jag det, eller revisionism (typ av iaf). Man vill styra debatten och tanken på detta istället för invandringen tex.
Citera
2017-11-07, 20:42
  #123
Medlem
har-du-ens-betygs avatar
Det är ju uppenbart att Bonnier även kontrollerar den analytiska delen som ges till SVT i samband med nyheterna från TT. Alltid en hottentotte-uppfattning från dem t.ex. "Bidragen till Rinkeby har minskat" sedan när en annan HT intervjuas gör dem om texten för att få läsaren att tro att HT pratade ren Svenska.

Tack o lov för Fotbollskanalen dock.
Citera
2017-12-04, 21:15
  #124
Medlem
Igår, kl. 21.00 på SVT Aktuellt (10min, 4sek. in i programmet) så nämner de att en BREXIT-omröstning efterfrågas när opinionsmätningen bara hade frågat 1000 personer.

SVT Aktuellt skulle knappast tagit upp denna lilla omröstning om det var motsatsen, det vill säga om det inte hade blivit BREXIT.

Att EU är ruttet är ingen nyhet för de gör ju nya omröstningar tills de får som de vill. SVT är minst lika ruttna när de basunerar ut EU:s ruttna antidemokratiska budskap. Det märks ju tydligt vart i frågan SVT står. Märktes ju även tydligt när alla på SVT såg gråtfärdiga ut när BREXIT var ett faktum.
__________________
Senast redigerad av www3 2017-12-04 kl. 21:19.
Citera
2017-12-07, 16:25
  #125
Medlem
T.H.F.C.s avatar
Citat:
I söndags uppmärksammade Samhällsnytt ett inslag i SVT Rapports 19:30-sändning dagen innan från Gaza i Mellanöstern där hakkors förekom som väggmålningar i en palestinsk fiskmarknads lokaler. Detta utan att det uppmärksammades av SVT:s utsände Stefan Åsberg eller av SVT Rapports nyhetsankare. Nu har hela sändningen raderats från SVT Play utan att tittarna informerats.
https://samnytt.se/svt-raderade-hel-...akkors-haveri/
Citera
2017-12-08, 10:20
  #126
Medlem
Guru-Gurus avatar
Citat:
Ursprungligen postat av T.H.F.C.
https://samnytt.se/svt-raderade-hel-...akkors-haveri/
Jaså, vill inte vårt kära och opartiska SVT att vi ska få reda på att araberna pryder sina hus med nazistiska symboler? Vem kunde ana det
Citera
2017-12-08, 10:48
  #127
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av T.H.F.C.
https://samnytt.se/svt-raderade-hel-...akkors-haveri/
SVT ska enligt sitt sändningstillstånd vara objektiva och neutrala. Men som vanligt driver man en egen agenda och visar, medvetet, endast sådant som gagnar den politiska sidan man stöder.
Citat:
När Samhällsnytt ringer upp SVT Nyheters ansvarige utgivare Charlotta Friborg, bekräftar hon emellertid att det är hon som har fattat beslutet om att ta bort Rapport-sändningen från SVT Play och att skälet till detta är att det förekom hakkors i inslaget från Gaza.
Citat:
Många tycker det är konstigt att varken er utrikeskorrespondent när reportaget gjordes eller någon annan på SVT när inslaget färdigställdes lade märke till hakkorsen. Men om det nu gick obemärkt förbi, vore inte det naturliga då att SVT, när man nu upptäckt detta, följer upp saken och låter Stefan Åsberg intervjua de som arbetar på fiskmarknaden om orsaken till att man har målat hakkors på väggarna?
– Problemet är att inslaget är gjort för flera veckor sedan och Stefan Åsberg är inte kvar på Gaza.
Och han kan inte åka dit igen då? Tycker inte SVT att det har något nyhetsvärde att undersöka hur utbredda nazistiskt antisemitiska åsikter är bland palestinierna i Gaza? Att sådana strömningar finns i regionen har tidigare rapporterats av bland annat Per Gudmunds…
– Okay, tack ska du ha. Hej!
Citera
2017-12-08, 15:58
  #128
Medlem
80231s avatar
Denna artikel är iofs skriven av TT, men det är SVT som okommenterat publicerar den:
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/i...cket-tacksamma
Citat:
Lika lite har han lust att kommentera de starkt negativa reaktioner som Trumps beslut mött runt om i olika delar av världen, även från USA:s och Israels allierade – annat än att säga att beslutet var ”moraliskt” och rätt.

Ni har rätt och alla andra har fel?
– När man talar om den historiska sanningen har vi rätt, ja.

Uttrycket "alla andra" ger intrycket av att det endast är Israel (eller Mr Ben-Dov(er...)) och Trump som gillar beslutet, vilket så klart inte är sant.

Det är inte Peter Rawet-nivå på den frågan, men...
Citera
2017-12-08, 16:10
  #129
Medlem
trickydicks avatar
Den mångåriga Aktuellt medarbetaren Lars Adaktusson twittrar:

Citat:
Inte en enda balanserande röst i rapporteringen om USAs beslut om Jerusalem i kvällens Aktuellt. Så dystert att @svtnyheter inte ens försöker upprätthålla opartiskhet i relation till Israel.

https://twitter.com/Ladaktusson/stat...04447344431106
Citera