• 38 184 online
  • 1 139 770 medlemmar
  • 59 043 343 inlägg
  • 1
  • 2
2017-12-02, 20:45
  #13
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av ted.awa
De vill förlora kunder, det är den enda förklaringen jag har kommit på.

Jag vet inte vilka reklamer som länkades, jag har bara sett den som går på TV där killen säger "jag springer för dig". Jag använde ofta pricerunner tidigare men har nu gått över helt till Prisjakt (enligt informationen jag hittade är det inte samma ägare).

Vilken rutten reklambyrå har gjort filmerna till Pricerunner? Eller är det hemmagjort? SÄMSTA reklamen!!! Kommer bojkotta pricerunner tack vare denna skitreklam
Citera
2017-12-04, 10:34
  #14
Moderator
Siegfrids avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Onanikrem
Obehaglig reklam, känns som de försöker vara lite lustiga över någon sorts missbildning?
Precis vad Reklamombudsmannens Opinionsnämnd tyckte som fällde filmen för diskriminering:

Citat:
Pricerunners nya reklamfilmer anses vara diskriminerande mot personer med funktionsnedsättningar. Därför fälls kampanjen av Reklamombudsmannens Opinionsnämnd (RON).
--
"Opinionsnämnden finner att karaktärernas utseende i filmerna kan anses likna utseenden som de syndrom som anmälarna nämnt kan orsaka. Vidare finner nämnden att vissa av karaktärerna i filmerna ger intryck av att ha någon funktions*nedsättning. Framställning*arna av karaktärerna är enligt nämnden nedvärderande för såväl personer som har syndrom som kan ge upphov till liknan*de utseenden som personer med vissa funktionsned*sätt*ningar" skriver de i sitt beslut.

Stjärnbyrån som fått sin kund fälld heter tydligen Honesty:
Citat:
Förra året fick Pricerunner svenska ägare. Ambitionen är att locka fler köpsugna konsumenter och för att lyckas har de förbättrat sajten på en rad områden. För att berätta om det för markanden anlitar de nu reklambyrån Honesty.
– Vi tar ett stort steg framåt med vår produkt och behöver ta ett lika stort steg med vår kommunikation. Framförallt behöver vår reklambyrå förstå hur digitaliseringen har förändrat förutsättningarna för marknadsföring, säger Nicklas Storåkers, vd på PriceRunner, i ett pressmeddelande.
https://www.resume.se/nyheter/artikl...-till-honesty/
VD. tillika jubelidiot, Walter Naeslund (observera högfärdsstavning) är stolt över ny kund:
Citat:
@WalterNaeslund

New client again! This is going to be exciting!
Det kan man säga att det blev...
https://twitter.com/WalterNaeslund/s...39466483470336

https://www.resume.se/nyheter/artikl...tionsnedsatta/
Citera
2017-12-04, 10:38
  #15
Medlem
Cheeswisss avatar
Vad är grejen med YES reklamen? Jag springer till grannen och lånar diskmedel, det är väldigt många tonåringar som verkligen brinner för att diska
Citera
2017-12-08, 00:03
  #16
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Cheeswiss
Vad är grejen med YES reklamen? Jag springer till grannen och lånar diskmedel, det är väldigt många tonåringar som verkligen brinner för att diska

Dubbad reklam känns också så billigt.
Citera
  • 1
  • 2