• 28 608 online
  • 1 111 988 medlemmar
  • 57 836 176 inlägg
Idag, 01:21
  #1321
Moderator
T-80Us avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Orden
Återigen. Detta framfördes tidigare av admin5. Så man får anta att det är en officiell linje.

Men det är ju fortfarande inte sant. Vi vet att det inte är sant, ni vet att det inte är sant. DÅ får man ju undra varför ni kan stå för vad ni gör, för hur saker och thing faktiskt är. Vad vinner ni på det här lögnen?

Det är sant.

Att en sida i en debatt för sig på ett sämre sätt än den andra sidan, och därför får fler inlägg raderade, och blir varnade i större utsträckning, innebär knappast att det är åsikterna som sådana det är fel på.
Citera
Idag, 12:35
  #1322
Medlem
IR5s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av T-80U
Det är sant.

Att en sida i en debatt för sig på ett sämre sätt än den andra sidan, och därför får fler inlägg raderade, och blir varnade i större utsträckning, innebär knappast att det är åsikterna som sådana det är fel på.

Fel!! Den som sätter igång den "dåliga" delen är någon är samma troll-konto som spinner vidare med ett annat konto. Låter man bli och svara kommer skit stå kvar, och svarar man tar ni bort det och låter skit stå kvar. Så det är dina åsikter som egentligen styr, och dina åsikter har vi ju sett exempel på.
Det är så ni skapar riktningen i en tråd och renodlar den efter vissa högerextrema ideal.
Vad folk här inne talar om handlar egentligen inte högerextremismens direkta formuleringar, utan snarare om dess symbolik. Hur denna högerextremism "görs" och tillåts favoroseras med hjälp allmänt vedertagna "fördomar" som du upphöjer till fakta, det är det användare diskuterar här som ger detta forum dess högerextrema karaktär.

Detta tyder på en kulturell stagnation och djupt rotade föreställningar som ger er en identitet. Samma kritik gäller människor som vuxit upp i förorterna i kontrast till denna föreställning som är i grunden en amerikansk påfund, förorter. Man vill fostra något för att slå på och bekräfta sin egen identitet och detta görs på FB.
Citera
Idag, 16:52
  #1323
Medlem
IR5s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jecke
Flera som blandar ihop höger-vänster-skalan med auktoritär-frihetlig.
Den politiska kompassen är betydligt bättre, där dessa värden får olika axlar.
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/..._chart.svg.png


Flera här hävdar att högerextremism är samma sak som auktoritär, och att vänstern är frihetlig, och missar helt att nazismen (nationalSOCIALISM) snarast ligger i mitten av höger/vänster-skalan men är extremt auktoritär, vilket även kommunismen och fascismen är (den ena till vänster, den andra till höger).
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/...36/456/aa0.png


Och personligen tycker jag den här är rätt talande.....där jag själv då snarast är centerist till eran alt-right/SJW-extremism.
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/...21/913/417.png
Nej, det tror jag inte! Nazism eller national-socialismen är som du säger något helt annat. Men rasism är en högerpolitisk påfund då dess premisser alltid rättfärdigat den högerpolitiska agendan. Vare sig du tar liberalismen som exempel så bygger den vidare på rasistiska föreställningar. Men den enda skillnaden är att liberalismen hela tiden förhandlar med sin omgivning för att upprätthålla samma strukturer i andra former. Exempelvis har den klassiska slaveriet ersatts med en allomfattande människohandel blocken emellan, som hela tiden rättfärdigas och omsätts i denna dynamiska tillvaro. Därför ser du också att gårdagens nazist som tog på sig pilotjacka numera klär sig i kostym och gärna predikar för det svenska folket. En snorunge som plötsligt tack vare globalismens era fick chansen att byta till kostym.
Sådana människor kallar vi för politisk prostituerade som äter bröd efter dagens pris.
Finns inget Sverige kvar om du märkt eftersom ni politiskt sätt tillhör EU och USA. Hyenor som äter skräp efter stormaktens måltider, det är där svenskheten gick åt helvete och inte efter några svartskallar i Rinkeby eller Tensta.
Kritiken mot FB handlar just om det här.. Att man istället för att forumet gör anspråk på yttrandefriheten medan man anspelar på institutionaliseringen som Sverige varit utsatt för sedan 90-tal. Det är exakt här FB tror sig vända sig till den delen vars yttrandefrihet begränsats. Det är BS! De som idag kvävs är folket vars åsikter strider mot paktspelet.
Citera