• 24 859 online
  • 1 105 905 medlemmar
  • 57 575 279 inlägg
2017-06-16, 01:29
  #2557
Medlem
Gruppen är ett skämt. Jag är långt ifrån instämmande med många er rent politiskt men vad ska en Facebook-grupp göra dagen då du står med en K-pist riktad emot dig? Svenska folket är lättkränkt och det kommer ifrån mig som röstar vänster.
Citera
2017-06-19, 01:51
  #2558
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Yrisens
Kan du visa källa på att de flesta i gruppen är Sossar?

Det luktar rätt unket om den där gruppen, gråsossar är en högst rimlig gissning. Eftersom du tog åt dig personligen så kan detta tolkas som att du faktiskt kan vara sosse?

Citat:
Ursprungligen postat av Yrisens
Vi kväver inte några öppna samtal, tvärtom, vi välkomnar det. Vet inte hur många ggr jag ska behöva upprepa samma sak, vi vill att alla ska kunna vara med i öppna samtal utan hot hat rasism,sexism osv. Många är rädda för att ens våga kommentera pga rädslan för att bli påhoppade på ett eller annat sätt.

Källa på det fetade tack! Du behöver inte heller köra den där uttjatade ramsan om sexism, rasism och hot&hat igen, du är som en parodi på dig själv. Var lite innovativ istället, uppfinn istället några nya ord som kan sätta uttryck på det du vill förmedla.

Citat:
Ursprungligen postat av Yrisens
Vi blir fler och fler som vågar säga emot eller att säga vad man tycker, att vi visar att hot och hat funkar inte längre som det gjorde för 10år sen och fram till för nått år sen.
Människor har blivit tystade pga det men inte längre.

Men ni tycks ju gör ju allt för att förhindra människor från att uttrycka sina innersta känslor? Ni behöver inte gilla yttrandefriheten men ni bör respektera den, allas åsikter är precis lika mycket värda, sen får du tolka det hur fan du vill.

Citat:
Ursprungligen postat av Yrisens
Att kalla det åsiktsdiktatur? Antidemokratiskt? Nä inte ett dugg. Man kan faktiskt få fram det man vill säga utan hot och hat. En del verkar ha väldigt svårt för det dock eftersom en del har kört med det i 10 år och det har funkat.

Men ni kan faktiskt liknas vid en antidemokratisk kraft som försöker förhindra fria debatter där precis alla får göra sig hörda oavsett vilka obekväma åsikter dom än har, fakta är istället att ni mer eller mindre tycks förakta allt och alla som inte delar era åsikter, sen lindas det in i floskler och rent skitsnack. Källa på det fetade förresten
Citera
2017-06-22, 02:39
  #2559
Medlem
Europes avatar
Håller gruppen fortfarande på att spammar kommentarsfält på nätet? Det har nu gått ett halvår och jag gissade från början att intresset skulle svalna under den tiden, förutsatt att gruppen - eller medlemmar i den - inte erhåller offentliga medel för att syssla med propagandan. Trots allt kommer gruppen inte göra någon skillnad. Ja, jag minns hur Malena Ernman i svensk ljugmedia förutsåg att den skulle det, men sådana som Ernman förutsåg även att "vinden hade vänt" under sommaren 2015, d.v.s. att alla nu skulle bli rabiata postmarxister och fanatiska anhängare av den svenska asylpolitiken, så utifrån den förutsägelsen borde ju gruppen inte ha uppfyllt någon funktion till att börja med. Dess anhängare kännetecknas av att de systematiskt gör felaktiga förutsägelser och att de aldrig lyckas pricka rätt.

Jag kollade lite grann in medlemmarna i gruppen. Nu kollade jag bara en liten andel, vilket inte säger något om det totala mängden gruppmedlemmar, men jag undrade varför så många bland de jag hann se föreföll vara ensamkommande afghaner, samt varför flera av svenskarna föreföll jobba på Samhall? Att det skulle finnas många av de värsta politrukerna inom svensk ljugmedia var ju förväntat, samt inte heller blir man förvånad om det skulle visa sig finnas en hel del offentligt avlönade 'kulturarbetare', bluffmakare som 'genuscoacher' m.fl., men ensamkommande afghaner och Samhallsmedarbetare känns inte alls som grupper som uppenbart borde vara överrepresenterade. Eller rättare sagt känns det inte som grupper som själva skulle i stor mängd spontant och oberoende av varandra ansluta sig till en liknande grupp.
__________________
Senast redigerad av Europe 2017-06-22 kl. 02:42.
Citera
2017-06-22, 02:52
  #2560
Medlem
Europes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Antagonist88
Tydligen så är det så att den här vidriga kvinnan är med i #jagärhär.

Anställd kvinna på HVB-hem gav minderårig lapdance

Ja, att sådana personer finns med i gruppen är ju ganska väntat. Jag undrar om inte sådana personers närvaro även förklarar den stora mängd ensamkommande afghaner bland medlemmarna? För jag är rätt säker på att det en invandrare från t.ex. Afghanistan eller Iran, som precis har kommit till en helt främmande kultur och ett helt främmande samhälle med ett främmande språk, inte känner själva ett brinnande och fanatiskt behov av att omedelbart kasta sig in i det nya samhällets samhällsdebatt på nätet. Jag skulle gissa på att det finns många saker de prioriterar framför det.
Citera
2017-06-22, 03:04
  #2561
Medlem
Europes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Nordanvindarna
Känns som att de här sammanslutningarna börjar tappa luften nu när det kryper fram vad det är för osympatiska människor som är aktiva i grupperna.

Nja, det var ju redan från början känt att gruppen innehåller ökända psykopater som Martin Aagård och Fredrik Virtanen. Det ingår liksom i sakens natur att de flesta som ingår i gruppen är moraliskt och intellektuellt degenerade och depraverade. Det har nog inte så stor betydelse för medlemmarna i gruppen, då de inte ser något fel med att vara det. Tvärtom. Men visst, en del av klientelet kan säkert bestå av 'vanliga svenskar' som har oturen att vara lågbegåvade och lättledda, samt som äger den för svenskar så typiska blinda tilltron till den svenska överheten och har en närmast religiöst pietetsfull inställning till de styrande inom svenska staten. Samtidigt lär just dessa inte heller klara av att producera mer avancerade inlägg än av det irrationella emotionella slaget. Det är ändå de mer kluriga och moraliskt depraverade individerna som klarar av att sprida mer effektiv desinformation. Samtidigt brukar den gruppen av människor inte fortsätta att ägna tid åt något om de inte uppenbart tjänar på det ekonomiskt och karriärsmässigt.
Citera
2017-06-22, 18:54
  #2562
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Europe
Håller gruppen fortfarande på att spammar kommentarsfält på nätet?

Jo de försöker väl här och där. Skillnaden nu jämfört med för några månader sedan är att det nu inte bara är vi lite mer insatta utan till synes även gemene man i kommentarsfälten som har koll på vad #jagärhär faktiskt är för patrask. Tidigare kunde gruppen leva på och utnyttja det faktum att förvirring uppstod när ett antal av dem bajsade ner ett kommentarsfält med sina floskler, folk blev osäkra och fick i värsta fall en känsla av att de hade "hela internet" emot sig vilket verkligen var diskussionsdödande. Idag ser jag hur de allra flesta bara viftar bort jagärhärarna som bajsflugor.

Tidigare fick jag lägga rätt mycket tid på att försvara folk mot #jagärhär, gå i klinch mot dem direkt i kommentarsfälten och förklara för övriga deltagare i diskussionen vilka de var. Not so much anymore då folk i allmänhet som sagt i mycket högre grad fått upp ögonen och själva kan skjuta ner/ignorera idioterna. Vilket är mycket bra.
Citera
2017-06-22, 21:51
  #2563
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Kallfusion
Idag ser jag hur de allra flesta bara viftar bort jagärhärarna som bajsflugor.
Om vi nu bara kunde se till att topsa en #jagärhärare skulle denna beskrivning med stor sannolikhet kunna beläggas som ett oomkullrunkeligt biologiskt faktum.

#jagärhär → #jagärbajsfluga
Citera
Idag, 15:01
  #2564
Medlem
4598gj45s avatar
En mellanstadielärare håller på med det här.

Citat:
Jakob Möllstam är lärare på Jonsereds skola. Fritiden ägnar han bland annat åt att administrera nätverket #jagärhär

Citat:
Tillsammans med 72 000 andra i Facebook-gruppen #jagärhär fyller Jacob Möllstam kommentarsfält på Facebook med nyanser och förståelse, humor och värme. Den tysta majoriteten är inte längre tyst. Ofta får de tillmälet PK-vänster, men medlemmarna i gruppen kommer från alla politiska läger — utom kanske SD. Gemensamt är att de tröttnat på det hårda kommentarsklimatet.

Citat:
— Jag förstår inte när det blev dåligt att vara politiskt korrekt. Men nu tar vi tillbaka begreppet, säger han.

Tycker synd om ungarna och deras föräldrar.

http://lararnastidning.se/han-ar-har-mot-nathat/
Citera
Idag, 15:44
  #2565
Medlem
Pirre77s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 4598gj45
En mellanstadielärare håller på med det här. Tycker synd om ungarna och deras föräldrar.

http://lararnastidning.se/han-ar-har-mot-nathat/

Alltså, i min värld får alla tycka precis vad fan de vill om allt. Man får också ha åsikter om allt. Vilka åsikter som helst så länge du håller dig inom lagens ramar!

Däremot HATAR jag när SANNINGEN förtigs, förvrids, göms undan och förtalas! Detta är något som sker på daglig basis av sådana här självutnämnda godhetsprofeter som i artikeln. Jag ger mig faan på att vi hade haft såväl ett annorlunda debattklimat såsom samhälle om godhetsknarkarna gett fan i att våldta sanningen!

Så dra nu inte alla hundratusentals lärare över en och samma kam! Kan lova er att är det någon yrkesgrupp som är fullständigt spyless på de senaste årens migrantinvasion så är det lärarna som tvingas ägna sin lediga tid åt att planera in vad ensamkommande Mustafa från Afghanistan ska göra samtidigt som h*n planerar vad Muhammed som kom från Somalia förra veckan ska göra, vad Arif från Syrien ska göra samt förstås de 25 SVENSKA barnen ska göra. Och detta bara förväntas lärarkåren göra helt automatiskt utan något som helst stöd, hjälp eller extra något överhuvudtaget!

Nog för att det finns PK-folk även inom läraryrket, men här finner du också en hel jävla hög med smarta sociala människor som gärna hjälper andra till en viss grad, men som förstått att detta inte fungerar längre och definitivt inte som nu till vilket pris som helst. Den nivån är passerad för länge sedan...

Vad fan håller Sverige på med egentligen? Vem/vilka tjänar på detta vansinne till invandringspolitik?
Citera