• 24 826 online
  • 1 105 905 medlemmar
  • 57 575 256 inlägg
2017-06-19, 11:44
  #1393
Medlem
sm910difs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av S2B2
Gillar nuvarande live på RN där det pratas om hur näste 6 blivit större och angående norra norrland.
Själv är jag från detta område och haft funderingar på kontakta näste 6 men jag är osäker vad jag själv får ut på det och vad jag överhuvudtaget kan hjälpa till med utan att bli igenkänd och förlora jobbmöjlighet m.m.
När jag fått ordning mer på livet och läst in mig ännu mer så.
Du får ett skäl att återigen kunna gå som en rakryggad man igenom livet, och därtill ett en dag kanske direkt livsavgörande nätverk av likasinnade. Det kommer alltid finnas det där lilla som "bara" behöver ordnas först, när en sak är klar dyker något annat upp. Alla andra har också räkningar att betala, kanske familjer eller i vart fall relationer att vårda osv. Man ska inte göra något förhastat, men man kan inte heller låta sådant bli ett större hinder än vad det är. I så fall kommer vi varken ha familj eller jobb att oroa oss över i framtiden oavsett.

I övrigt enig med tråden om att Holmqvist och RN i allmänhet håller hög klass. Det är så man nästan fått lite prestationsångest över att uppta deras programtid de gånger de ringt - vilket i slutändan självklart är hur det bör vara med nordens ledande nationalsocialistiska organisations utåtriktade propagandakanal.

Edit: Någon form av eget program med folk mer från nästena - typ Holmqvist, Boström och liknande - hade kanske kunnat vara intressant om det vore möjligt, det finns ju uppenbarligen många bra radiopratare som kanske hade passat till lite mer fria diskussioner som inte var så bundna till att förklara/kommentera organisationens mer officiella ståndpunkt till allt som dyker upp i samtiden. (Vilket RN av naturliga skäl mer behöver inriktas mot.)
__________________
Senast redigerad av sm910dif 2017-06-19 kl. 12:01.
Citera
2017-06-20, 09:05
  #1394
Moderator
zBr9s avatar
Vill ni bara prata om NMR i allmänhet finns det en tråd för det:

(FB) Nordiska motståndsrörelsen tråden, allt om NMR

Inlägg i den här tråden ska ha tydlig koppling till podcasten i fråga.

/moderator
Citera