5 338 besökare online
1 096 375 medlemmar • 57 132 684 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Samhälle Försvunna personer
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Fredrik
Medlem
Ännu mera material för oss kalenderbitare (dvs inget som kommer leda fallet framåt).
Blandade iaktagelser, olika liftare, tågpassagerare samt nån pojke i Eskilstuna som liknade Johan.
http://www.mediafire.com/file/uy7kjpgeo98aicn/XX5.rar
 
Marshallstacken
Medlem
Ett stort tack till dig Fredrik som med dina fina inlägg håller tråden vid liv! 👍🏻
 
Fredrik
Medlem
Tack för de uppmuntrande orden. Johan fallet är något som verkligen var stort på 80 talet. Och något jag läst många artiklar om genom åren. Även fast jag glömt de flesta så börjar jag minnas dem igen nu när jag läser FUPen.

Alla inblandade är ju rätt så gamla vid det här läget, och jag hoppas verkligen inte LA tar med sig hemligheten om Johans öde med sig i graven. Även om det nog är stor risk att han gör det.

Han lyckades verkligen med sitt mål att förstöra ACs liv (och även BAs även om det nog inte var målet).
 
Fredrik
Medlem
Dagens läsning http://www.mediafire.com/file/zyqs2iy48d4l7jf/XX6.rar

Först en polis som har pratat med BA och AC. Bland annat frågar han om "Forsa" någon som vet varför? Om ingen vet så antar jag att det framgår senare i fup.

Sedan förhör med två lärare på vårdskolan om familjerelationer hos AC samt lite mindre smickrande ord om TW. (Som alla andra som tillfrågas om honom, LA finns det ju en hel del som gillar).

Avslutas med förhör med Stefan Hansson och hans mor, Stefan är killen som skulle ha följt med Johan till BA på fredagen.
 
VEMDÅJAG
Medlem
Så länge LA lever så finns ju hoppet att detta kan lösas, även om ingen straffas.
 
Fredrik
Medlem
Vad tror ni om detta vittnesmål? En tjej som strax efter 0805 hör ett vrål i bosvedjan som mest låter som en fyllegubbe. Är det LA som skriker åt Johan? Hade det varit så smart om han ville få in honom i bilen? Eller chockas Johan så mycket så han inte vågar säga emot?

Eller är det helt enkelt bara något ljud som inte alls har med detta att göra?

http://www.mediafire.com/file/3xuz2g...Fylleskrik.rar
 
Fredrik
Medlem
Här kommer två intressanta förhör till. Hoppas det inte blir för mycket att smälta på en gång. För syftet med att jag lägger ut alla dessa förhör är att jag hoppas att vi framöver kan ha en intressant diskussion om fallet när så mycket fakta som möjligt är känt.

Först kommer LAs syster Gunvor Öhman, hon är en av de som påstår att LA besökte sin mor vid 13 tiden på fredagen. Något som Pelle Svensson säger i rättegången är en lögn. Personligen är jag förbryllad över att de isåfall har lyckats hålla detta hemligt i nästan 40 år. När så många är inblandade i en lögn gällande ett av Sveriges mest uppmärksammade rättsfall. Har verkligen ingen under denna tid råkat ta ett glas för mycket och sluntit med tungan?

http://www.mediafire.com/file/e3169x...amh/Gunvor.rar

Sedan kommer LAs vän Thim. Han har väl egentligen inte så mycket att tillföra men ändå intressant att läsa om hur de träffats veckan efter försvinnandet.

http://www.mediafire.com/file/uk8w47hn8uxcang/Thim.rar
 
Fredrik
Medlem
Tips om en bög som tidigare jobbat i Bosvedjan. Detta får väl mer ses som ett tidsdokument än egentlig ledtråd i fallet. http://www.mediafire.com/file/md7ewdgjtmj11t8/Bog.rar
__________________
Senast redigerad av Fredrik 2017-04-26 kl. 11:32.
 
Fredrik
Medlem
Förhör med de två kvinnliga arbetskamrater som LA påstår sig ha sett på stan när han gick sin påstådda runda där efter att ha besökt sin mor. Tidpunkten är hyfsat nära den tid som Hedenus säger sig ha sett LA utanför icabutiken på sjukhuset. Centralt här är väl att LA beskriver den enes kläder, en blå kappa om jag inte minns fel. Något som jag tror stämmer. Fast det var nog inte enda gången hon hade den kappan, men ändå en vågad chansning att dra upp. Själv tror jag mer på att han var vid sjukhuset.

http://www.mediafire.com/file/xzw4865a27ddbnu/BLGW.rar
 
VEMDÅJAG
Medlem
Hur är det med LA:s syskon idag? Lever dem?
 
Fredrik
Medlem
Jodå, de lever.
Systern Gunvor 83 år, bor i Stockholm
Brodern Bertil 81 år, Söråker Timrå
Syster Britt-Marie 76 år, Mörrum
Kusinen Ilse 83 år, Skönsberg Sundsvall
 
PekkaPojkka
Medlem
Fredrik... Vill du sammanfatta lite vad du skriver om? Det blir för mycket för mig att läsa igenom..
Vem är Vem? Alla dessa förkortningar. Och vad har hänt i fallet efter att Quick friades?
Lite kortfattat... Jag har läst och sett lite om detta förut, min första känsla då var ju att det fanns en trolig GM, mycket indicier osv. Jag mins dock inte vem... någon släkting eller något va?
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela