5 410 besökare online
1 096 375 medlemmar • 57 132 688 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Samhälle Jämställdhet och diskriminering
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Pomfritttillkorven
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av axelinaoneandonly
Det är åtrån och kraften i den som avgör, vad annars? Vad menar du med kvinnors skönhet och "vad dom har mellan benen"? Vad är det med vissa män, att kvinnor ska bli intresserade/känna lust inför någon random man, någon som står på två ben och är till pojke född? Det där är en sådan underlig inställning. Har era mödrar curlat er in absurdum?

Kvinnan är ingen serviceinrättning. Hon är mannens hjälpare. Men inte till vilken man som helst! En god kvinna kompletterar en redan god man. Vill du alltså "ha" en kvinna, som inte åtrår dig utifrån den man du faktiskt är, hur just du ser ut och är? Du skulle trivas med att "ha" en kvinna intill dig oavsett hennes egentliga behov? Även att hon enbart behövde dig ekonomiskt?

Även kvinnor kan ha ett behov av sex, närhet, spänning och ja attraktion. Inte åtrår man väl någon som man finner ful, fånig, vek? Inte ens om vederbörande tryggar ens ekonomi. Varför kan inte män sluta inbilla sig att tjejer/kvinnor blir KÅTA på beroende och otrygghet! Kåta blir de väl sällan. Men i många länder finns inga sociala skyddsnät, simple as that. Tjejer från öststater är nu väldigt aktuella på porrscenen, av en orsak. Taskig ekonomi och länder i moraliskt förfall.

Varför vill vissa män ha sex med kvinnor där ömsesidigheten inte är klarlagd? Männen kan till och med betala, vad är det? Kan man på något endaste sätt få dessa män att förstå att fröken höger är bättre, hederligare, värdigare?

Är kvinnors skönhet så fullständigt förslavande för många män? Skulle dessa män inte överleva i en värld utan kvinnor?

Hela din text är så motsägelsefull. Du säger emot dig själv rakt igenom. Fundera på det om du har lust. Jag orkar inte debattera just nu.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela