23 890 besökare online
1 096 209 medlemmar • 57 123 877 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Samhälle Aktuella brott och kriminalfall
Svara på ämne
Ämnesverktyg
kickilinan
Medlem
Läsvärt i Barometern Kalmar idag.
Läkaren var så finurlig att han såg till att få 15-miljonersvillan med all interiör på sin egen födelsedag. Dessutom var de sambo enligt läkaren...


BAROMETERN-OT
Läkaren som tog emot en 15 miljonerkronorsvilla av en äldre kvinna i Kalmar har nu yttrat sig till Kalmar tingsrätt. Det rapporterar P4 Kalmar.
Emma Skogberg
A A

Läkaren menar att han fick villan i egenskap av vän och inte som läkare. Enligt honom bodde han i Tornedalen och firade sin födelsedag när kvinnan ringde upp och sa att han skulle få ta över fastigheten.

P4 Kalmar skriver att mannen såg sitt boende som att han var samboende med kvinnan, inte som att han var inneboende hon henne. Relationen ska ha varit fylld av vänskaplig kärlek och 2015 skrev hon formellt över huset på honom. Han skriver i sitt yttrande att kvinnan sällan pratade med honom om sin hälsa och att hon inte var hans patient. Han säger också att gåvobrevet som han fick fastigheten i var kvinnans initiativ och att de pengar som togs från hennes konto härrör till kostnader för husrenovering och löner till anställda.
 
spoiler
Medlem
spoilers avatar
Han måste verkligen vara seriöst gay.

"Enligt Barometern ska mannen bland annat ha beställt sammetsgardiner för runt 800 000 kronor. Det är oklart när ärendet kan avgöras i tingsrätten."

http://24kalmar.se/2017/02/28/slakti...-manga-logner/
 
spoiler
Medlem
spoilers avatar
"Nu har Kalmar tingsrätt satt ett datum. Den första juni kommer parterna att mötas för förhandlingar."

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/sma...an-till-ratten
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela