• 10 922 online
  • 1 134 974 medlemmar
  • 58 834 523 inlägg
  • 3
  • 4
2017-03-21, 20:16
  #37
Medlem
Mjälls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Lawline
Vänstern kommer att demonstrera och leva rövare. Pressen kommer att skriva spaltmil om att katastrofens tid är här. Det kommer inte att finnas någon framtid kvar osv.

Min fråga är hur kommer media att skriva när det går upp för dom att sen SD tog makten så har Sverige gått mycket bättre med sjunkande brottslighet och våldtäkter. Integrationen börjar på att fungera och dom som vi släpper in kan lära sig svenska och få arbete omgående. Utanförskapsområdena är på väg att försvinna.

Vilket tarmvred för Expo, vänstern och media som hela tiden varit emot det.

SD kommer inte kunna fixa allt det där, bara bromsa accelerationen av accelerationen av accelerationen av problemen.
Citera
2017-03-21, 22:26
  #38
Medlem
idiamindadas avatar
TV-soffor och paneler kommer befolkas av Greiderar, Guillouar, Pascalidouer, Gardeller som diskuterar hur hatet skall stoppas, om ljudet av stöveltramp om hur "vi måste bli bättre på integration", diskussioner om billiga Dressman-kostymer. Ingen större skillnad mot idag, kort sagt.
Citera
2017-03-21, 22:42
  #39
Medlem
SD får en liten höjning i röster men kommer aldrig vinna ett val. Sedan kommer SD luta sig nedåt och upplösas. SD är inte tänkt att vara ett politiskt parti som existerar i hundra år. Åkessons eftermäle kommer att vara skitkass och ingen student kommer läsa om honom än som parafras.
Citera
2017-03-21, 23:53
  #40
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Simmaellersjunk
En ytterst hypotetisk fråga. SD kommer garanterat inte att få egen majoritet. Tippar på 24%. Lika garanterat är att det åter blir en parlamentarisk "gridlock", värre än nuvarande mandatperiod. Det innebär i sig ändå en slags "valvinst" för SD, som gör att det blir nödvändigt att hitta samarbeten i riksdagen.

Och det är i samband med det som media, både fasta krönikörer och frilansande yrkestyckare, kommer att få tuppjuck.

Jag tror inte att det blir så mycket dyngsprättande på själva SD-politikerna, som det kommer att bli på personer som tycker att partierna ska börja samarbeta. Mer "förintanden" av tredjepartsfolk, och mindre gräv om SD-lokalpolitikern som heilade på en fyllemaskerad 2005. Det som händer Springare och Janouch nu, kommer att bli vardagsmat efter valet för en större grupp av dumdristiga opinionsbildare som föreslår samarbeten.

Riktigt underhållande kommer det att bli att höra svekdebatterna om politrukerna som nu pratar vitt och brett om att "aldrig ge SD inflytande".


24% ? Nu är det ju inte val på söndag, utan om ett och ett halvt år. Varför skulle samhällsutvecklingen stanna upp nu, när snöbollen precis börjat rulla? Och den rullar snabbare och blir större för varje månad. I september 2018 lever vi i ett helt nytt land som inte har många likheter med det vi lever i idag. Därför kan vi inte alls diskutera om SD kommer att få 24 eller 28%. Självklart kan dom lika gärna få 54% i Riksdagsvalet, om vi beaktar denna skenande samhällsutveckling, som kommer att kryddas med mängder av intressanta (häpnadsväckande) händelser, i vårt avlånga land, som vi inte ens kunde föreställa osss i våra värsta mardrömmar...
Citera
2017-03-22, 03:49
  #41
Medlem
HaSib-HaSibs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av 4yoonly
Läser inte DN, men Trump har 3 artiklar per dag på SVT nyheter minst...
Hatet är nog det största jag varit med om någonsin... emot en person...
Glöm inte bort aftonhoran i sammanhanget som dagligen visar sitt fula mobbingtryne. Dom har spaltmeter negativa nyheter om Trump per dag. Det är vad man kan kalla ett utpräglat näthat.
MSM som vill stoppa näthatet är de största näthatarna.
Ang. valet så kommer dom att jämföra valvakan med kristallnatten och naturligtvis skylla på ryssarna.
__________________
Senast redigerad av HaSib-HaSib 2017-03-22 kl. 03:57.
Citera
2017-03-22, 07:02
  #42
Medlem
svaret går att läsa i tidningen från igår- Löfven varnade för rysk inblandning i valet
Citera
2017-03-22, 17:08
  #43
Medlem
Jag tror SD kommer öka lavinartat för folk har faktiskt fått nog nu med allt våld och alla förstår vad det beror på.
Citera
2017-03-22, 17:28
  #44
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Jimmie2018
Först blir det väl en massa generiskt skit om hur dåligt allt kommer att bli, men...

Det blir ännu bättre när vi i SD börjar repatriera alla invällare! Då kommer snyftvalserna i vänsterpressen att fira stora triumfer, men vi andra 50+ procent kommer att njuta i fulla drag!

SD kommer förhoppningsvis att skrota presstödet också och de dumma vänstertomtarna till journalister gräver bara sin egen grav! När presstödet skrotas ska jag fira ordentligt.

Ett bättre Sverige för riktiga svenskar!

Jimmie som statsminister 2018!
Jag tror helt enkelt att journalisterna, inte alla men väldigt många kommer att vända kappan efter vinden.
Citera
2017-03-22, 20:54
  #45
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Turbomachine
Lite gissningar på tidningsrubriker från stor media:
Idag vann ondskan.
Hatet segrade idag.
Ett mörker har sänkt sig över landet.
Brunskjortorna marscherar på gatan.
Hoppet är ute för Sverige.

Etc, etc.

Spot on! Glöm ej intervjuer med överlevare från förintelsen alt. deras barn.
Citera
2017-03-23, 09:53
  #46
Medlem
Mess avatar
Citat:
Ursprungligen postat av surri
Spot on! Glöm ej intervjuer med överlevare från förintelsen alt. deras barn.

Och andra sidan vem bryr sig för det är bara vänsterfeminister som läser skiten den dagen presstödet uteblir för dyngblaskorna i MSM.

Och att presstödet uteblir för samtlig vänstermedia om SD skulle få makt borde väl vara väldigt klart för samtlig nu vänsterextrem media (Det mesta således).
Citera
2017-03-23, 10:33
  #47
Medlem
Det kommer låta som följer,

"Idag får vi tillbaka Sverige, TACK alla svenskar! Sieg Heil! SS Hitlerjugend of the fire mountains. Hitler BFF! xOXoXo <3"

Typ så ser jag kappvändarnas rubriker se ut.
Citera
2017-03-23, 14:25
  #48
Medlem
DerTotenkopfs avatar
Bra fråga. Det blir antagligen inte som när Trump vann i USA. Amerikansk media är nämligen inte i närheten av lika PK som vår svenska.

Det kommer bli yrvakenhet, snyftreportage om kränkta, rädda invandrare och skuldbeläggning av "fake news" (alternativ media), "neofascismen" (populismen), Putin (Ryssland) och EU-länderna som vägrar "dela bördan" (var inte flyktingar en ekonomisk vinstlott?).

Vem vet, kanske bjuder man in experten Heinrich Arnstadt till morgonsoffan för att fräscha upp minnet av 30-talets Tyskland?

SVT extrasänder en programserie om förintelsen. Kanske TV4 också.
__________________
Senast redigerad av DerTotenkopf 2017-03-23 kl. 14:36.
Citera
  • 3
  • 4