• 8 278 online
  • 1 134 498 medlemmar
  • 58 817 226 inlägg
2017-03-14, 11:31
  #1
Medlem
Men det värsta är ändå att.. Orka vilja investera tid å vara det som förväntas i dagens samhälle, att killen ska ta initiativ.. KLAGA DÅ INTE på att man blir trakaserad dagligen...Men... "erövra" dig då.. för att enbart kunna få in toppen eller max inte över hälften.. orka investa så mycket tid.. När man är så ful å ser ut som en blatte också i ansiktet..

Men däremot.. det är sjukt märktligt.. Tjejer som stämplar killar som självsäkra för att de "charmar" å tar initiativ.. En on off switch, för när jag vill ha "ragg" så "ON".. så kommer de perfekt efter perfekt.. och sen "off".. Och ingen stör? Och defintiivt ser man aldrig å utsättas för de man inte attraheras av som inte ger upp, som de man attraherades man sa nej, men sen man tänkte om och det var nice.. Den oattraktive gör samma grej, och sen blire en polisanmälan..

Visst.. killar är så desperata idag tack vare den brutala misogyni som pågår i Sverige.. Men förvänta inte att killar gör något åt detta.. Ni vill dessutom DEFINITIVT inte att ALLA killar ska nu "lära sig ragga å ta en kvinna" som en lösning för om det är så det ska gå till.. nä kjolen är inte ursäkt för våldtäkten.. Men vansinnet är förklaringen.. Var ej korkad! Och tro ej att någon skyller på någon.. Det är en ond cirkel.. Men killar kan inte göra så mycket, det är lite cp för de flesta "å ta paus och tänka på annat" när det inte hänt något på den fronten på flera år trots att man frågat folk.. Det som händer är ju att tiden och åren fortsätter gå medans man varken är med om eller hör killar blivit stötta på av någon tjej.. Kanske någon snubbe nånstans bland alla hundratals snubbar man känner, 1-2 max..

Däremot tjejer.. varför vägra förstå.. Det är ni själva som gör er till offer och objekt? Säg aldrig heller "men jag sökte ju inte uppmärksamheten å ville någon skulle försöka"... Hur gärna vill ni bli 30-40 och oskulda eller bara haft 2 dejter eller nått å legat med två tre och de är håriga korta tandlösa ohygiensika lamm å älg korsade män för det var desperata ligg efter du försökt ta kontakt med hundratals.. Låter det kul? Tror inte det heller låter kul för killar å hårt äcklas av vad FAN vare jag doppa??! å spy påvägen hem..

Men då betyder det att man kan som tjej, för å jämföra.. bara gå å ta initiativ på killar som är vad hade varit relativt för en kille att säga "brazzers pornstar 20 åring brud"?, Inte du i några tighta HM kläder och blogg tipps.. utan den dära med DYRA operationer och träning som ändå är den bland 500 andra sånna för de har ofördelaktiga proportioner och symetri till nedre/övre kropp längder höft bredder ala skelett osv osv osv.. Wtf? Och sen utöver det.. Säga nä, han dög inte nästa hunk tack?


För mig.. Det låter VÄLDIGT mycket som att kvinnor är den aktiva rollen och drivaren av hur samhället är idag, våldtäkter och trakkaserier och sexuella våldet osv.. Bara för man kan.. trots man ser ut som skit och saknar attityd å charm kan väldigt väl henka 1-2 träffs dejter med framgångsrika eller helt okej folk, enbart kolla bland "färdiga" produkter?

Det är den jag menar.. Vägra se er egen makt? Varför ska killen redan vara klar å etablerad och företag och förening och hobbyn och tränad och status och duktig på ragga osv osv.. För att försöka få "dig" på fall? Vad gör du? Har kul å säger "han fick ta del av mig ha kul, så det är hans belöning"? ...

Jag fattar inte.. Varför inte sluta klaga på killar och hur man blir objektifierad, utnyttjad, och förbisedd sina talanger och enbart värderad för sin vagina.... Och bredda era vyer? Det betyder INTE att ni ska ta folk.. Asså.. Va inte korkad? Vill man att killar ska respektera kvinnor mer, se dem som människor merå å inte som tillfälliga desperata halvslaka dopp... Så får man sluta göra den dära..

190 lång, tränat minst 4 år, dominant, "vet hur man behandlar en kvinna".. osv osv å sånna grejjer eller underverk till mirakel en naturlig kemisk klick efter 1000år säger emot alla ens krav men underbar? Visst killar har också sina drömmar å fantasier osv osv, men de tröttar så fort och vill dra? Hur ofta ser ni killar dissa alla tjejer och bara vill ha porrskådisar som bjuder dem på gåvor och han glider.. ?

Alla har inte samma smak nej.. Man har sina krav.. JA.. det MÅSTE man.. Killar är dock så kravlösa? Mjah.. Inget illa menat, tjejer råkar mycket mer sällan ut för "självmord" eller "utanförskap" eller "hemlöshet" och "ge upp på livet".. Men istället depressioner, som verkligen oftast beror på att man inte lärt sig vara stark specifik genom att "bygga å skapa själv", menar specifikt.. avsaknad av självinsikt? Men överbortskämdhet av medhårstrykningar av att man är så bra och underbar och rolig, skrik på tjejer på alla uteställen och hörs mest och största drägg.. Ärligt talat.. Det är så.. Och killar agressiva deathwishers som för att skydda er och säger inget.. bara för att.. man tillåmed kan säga man är feministisk man och spy grovt bra feministiska myter och meningar för att sedan vara ett drägg å utnyttja tjejerna omkring och smutsa ner å tillslut tjejer tar tag i något å diskar å städar.. ÅTER IGEN?, för han själv FORTFARANDE inte ställde så låga krav och pallar förståss inte.. Vara den som fick chansen av dig bland många många andra, och du som tjej.. Det är oftast så.. En gång någon, vill ni helst fortsätta och inte behöva nya snubbar hela tiden.. Men ja.. inte kan vara den samma villige som tog initiativen höhö, efter 1-2 ligg? Men när det väl... får hända något med "någon han ändå bockar rätt väl i kraven han ofast inte ställer".. Så blir snubben, helt plötsligt oattraktiv i fråga för han vill investera ? ? Men man vill killen ska investera, om det är någon som pallar inte samma knäckemacka utan smör 1 gång till, betyder ju inte han dör för knäckemackor utan smör å vill matas det hela livet för han var hungrig nog å tog en tugga, som han kanske aldrig hade gjort om det regnade plankstek överallt?

Ni tar mest plats.. Alltid.. Killar är ganska osynliga.. oftast.. Men.. Det är idag ABSOLUT tabuu belangt att kritisera eller säga emot en kvinnlig åsikt eller kvinna? Kvinnor tar inte dessa kritik som är bra för dem å höra egentligen.. Som kritik om hur män upplever dem, lyssnar kvinnor? Nä intill aldrig.. Ingen reflektion.. Bara PSYCHOOOO HEJDÅÅÅ palla lyssna.. NEEEXT!? Hmm.. han eller han nu imorn.. hmm.. "jo.. bra.. haha.. okej.. visst............,... ja varöfr inte.. hämtar du mig?......." kan ej! bilen på reparation! men nästa vecka? Kanske!
-
"andra killen, Ja.."

OKej.. blev andra killen.... Vad gör första? Väntar på nästa vecka medans söker andra tjejer tills dess och efter osv..
Och killen? Ser kanske lite utseende, sex är hunger ofta och inte nöjje - som för tjejer.. Tjejen är oftast inte den som bjuder å köper å kommer med förslag eller driver samtalen och är extrovert.. Men mest "checkar läget, är han creep eller inte?" Och han ska försöka.. inte som att någon säger.. men föreliggande sociala konstruktion tvingar killar så för "det är ju så han är manlig!, du som är mannen och får hennes fötter å flyga över marken!.. dafuq? han känner inte ens dig.. Börjar det låta iaallafall lite resonerligt nu? Jag skriver klyddiddididigt som fan för jag har inte en text eller "mening" jag kan "förkorta och omformulera".. Men ja.. Tjejer överallt till majoritet ger det intrycket att ni vill det är killar som ska agera första steget.. Därför stör killar er idag överallt otåligt mycket för många av er.. Ni mördar mäns identitet som män om de är blyga, och det görs med ignorans.. Dagar veckor år går fortfarande å tjejer flyr blyga och intiativslösa killar.. Dessa killar.. Radikaliseras.. Och påverkas "ta initiativ också då"... och matas med nekanden och tjejer som blå ignorerar, läser inte, svarar inte kontakt försök av främlingar..

Vad skyddar ni er för då? Det är er egen produkt nå? Ni beställde att ALLA skulle bli så, smakar det inte så bra Men nä.. Därför suger det att kvinnor får inte kränkas framför andra kvinnor.. Men män får kränkas fritt framför andra män.. Och kvinnor kränker ofta inte män utan mäns närvaro.. Men män kränker kvinnor nästan ständigt utan kvinnans närvaro.

Tyvärr.. Människor är så.. INgen har någon rättighet att beställa, så ska det va.. Och tusentals får råka illa ut å svälta, och man ska ignorera konsekvenserna av deras svält och total vägra inse stora delar av problemet som orksaka det, för allt ska stämplas kvinnohat och våld?

Och psykosociala funktioner av könet är helt misogynt numera Män tvingas å vara "manlig" identitet och utöver det skapa identitet utav fåtal valbara accepterade identiteter.. Kriminiell, hip hop, rockare, snobb, ultra bohem, akademiker..Mycket strävt.. och förståss.. Att alla ska vara dominanta extroverta sociala hundar efter kvinnor och vinna henne...
Kvinnor vet inte var de ska känna sig "en del av samhället och folket omkring".. för att allt en kvinna gör och får stämpel/identifiering ska demoniseras till förtryck av kvinnor, vilket är själva förtrycket.. Att demonisera perspektiv och upplevelser.. Så kvinnor får inga kritik... De tror de är tjocka å fula trots de ser bra ut.. även som mulliga.. Och saknar så mycket av egen identitet å tro till självskänsla att MEDIA?=!!!=? #"?=iq04rqasfd....och bloggar överväger vad som är rätt att göra å vara, till männens smak.. skriven av andra kvinnor?
Citera
2017-03-14, 11:32
  #2
Medlem
Kopior av varadra i dussinmängder för då söker FLER kontakt och HÖGRE status män försöker å man hittar fortfarande inte någon bra, som iaf vill stanna SÅ MAN BEHÖVER MER BLOGGAR Å UTSEENDE.. Så frekvensen kan ökas och då välja bland fler å kanske funkar bättre när man letar bland 1 miljon fel män istället för 1 tusen fel män?
Hur råkar ni ändå, trots att inte behöva vara tvingade till extrema former av agression och radikalisering.. Ändå lura sig själva att "okej han då, han är ändå bra nog, det duger nu!" Och det är det bästa, trots 1 000 000 000 andra val, du gjorde just den? Med stockholmsyndromet och daddy issues? Varför? Varför hålla sig fast i PK så hårt och också vägra lyssna på män hur de tänker å känner, utan å kalla det kvinnohat, förtryck och sexism? För att du... blir utnyttjad om å om å om igen av killar du trode var rätt okej, och sen misshandlad eller svartsjuka pojkvännen eller ja.. problem problem problem 10001240 killar, men denna här.. Denna här får jag svälja nu ordetnligt så pallar jag nog och gör rätt så blir han inte arg å lämnar mig, jag är rädd för ensamhet?


Hmm.. Lyssna... Tjejer fan.. Ni frossar i er som satan efter en breakup.. det är ALLTID så.. fattar ni inte? Killen kanske fick en rebound brud någora månader senare å det vara en månad eller två och DU bara DÖÖÖR av svartsjuka och ångest och jämför dig mot denna tjejen kanske, varför vill han ha henne men inte mig?!

Ehh.. För att du kanske.. Knulla 100 st efter jag ville ta lite avstånd för du vägrar.. lyssna å höra mig, trots jag krävdes att faktiskt.. Socialt dominera utmtrymmet så att du kunde få träffa mig, överhuvudtaget? Skulle jag.. dominera in allt du behöver och vill ha i livet i hel perfektion och helt perfekt under hela ditt liv och åldra dig som fin utställnigs pris?

Låter det som hat? Hatar inte.. Förklarar ju.. Varför alltid också kontra med hur skit killar är? ÄR det inte nog med allt redan? Man hör skit om killar NONSTOP dygnet runt året runt utan att det besparas alls? Ser ni metro tidningen numera? Den är PURE hat mot män. KLaga på mina inlägg på facebook liksom.. Ni kvinnor, inte du å du alltså.. Men alltså lyssna xD KVINNOR hänger GÄRNA ut sin man å allt å vad som hänt å gjort å snälla alla ge mig uppmärksamhet kolla på mig nu igen som förra året när jag var i bikini på tv.. HAN VAR OTROGEN!! TYPISK MAN!!! Och hatar män för de uppleveser ni valde att hoppa med in i tåget på från första början.. Det var inte du som tog mammas/pappas bil å mannen i passagerar sätet å sen mannen råka illa ut för du som brud dominera honom lite för hårt lite för många gånger och förstörde hans sociala umg krets för du är svartsjuk å dyker upp med kniv så fort han träffar en vän?

Och en grejj till dyker upp då i mitt huvud! Ni vill män ska investera.. alltså verkligen.. investera.. trots det är tabu att kritisera kvinnor.. ALltså investera i något som ska charmas till det och inte får varken kritiseras eller återspeglas men enbart förtryckas och förnedras genom våld och manipulation för det är precis det manlighet är ??!?? Eran manssyn? Men ta någon annan? NEJ HÅLL KÄFT NU KVINNOHATARE!!


WTf? ville bara ditt bästa, du som verka slå huvudet på samma spik hela tiden, ville bara hjälpa dig det ser ut å göra ont ju?

VA?? SÅ DU VET VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG FÖR DU ÄR MAN?!

Hah.. mmm visst... förståss.. det gör jag ju inte,, det vet den mannen du valde, han vet ditt bästa psykosbrud...
Eran makt? Lyssna här tjejer Jag är jämnlik.. På riktigt.. Den mest jämnlika personen du någonsin kommer träffa kanske.. Inte en feminist.. Inte en manchauvrist.. Inte för din skull.. inte för feminismen.. INte för att det skulle vara bra.. Kolla.. den har bara gjort mig SKIT! För jag inte vill gå runt å ta initiativ och pumpa muskler å sätta på nya tjejer så ofta jag än kan för att du ska tycka det är manligt? Och slipper tänka oj, 40 år gammal aldrig haft brud,.. psychooo!! Det är patetiskt.. Det är lite väl psycho att kvinnor ska kalla saker å ting för sexister men i själva verket vara sexismens råaste form.. Det är typ som.. Negerjägare med vapen som kallar annat folk för nazister.. Tror man.. att detta är okänt.. för män? Nä.. typ alla vet.. även om de vet.. många erkänner inte.. För annars sticker alla kvinnor bort.. Han får ju bara vara våldsam mot henne... inte diskutera..

Eran makt tjejer... Ni vägrar å inse den.. Bara för ni vägrar å inse den.. Så blir den inte svagare eller icke existent eller överlämnat åt någon annan att ta ansvar.. Ni sprayyar bajs som en berzerk kanon å vägrar förstå att kanonen är du, du har bevarelsedriften redan etablerad..

Lyssna på mig istället.. Skit i feminismen.. Jag älskar er.. Feminister älskar inte er. Feminster bryr sig i princip enbart om att använda etablerade makten av "titeln" feminism till att tvinga samhället och ekonomi och människor anpassa sig efter en enda fittas behov med PK ord som "så alla kan få chansen"..Bara för hon faila sin dröm, ska alla ha chansen å prova nu, prova på hennes dröm.. Men när du som kvinna råkar illa ut då? Har andra kvinnor i feminismens namn funnits för dig och hjälpt dig? Eller var det män som hjälpte dig, och du bara tacka å tog emot å drog så han fick spel och slog? Förutom kvinno grejjer då som INTE har med feminismen att göra.. Kvinnorjour, har alltid funnits.. Till å med kanske bättre förr? Då när samhälle kunde försvara sig själva å kvinnor hjälp av omgivning istället för isolerade sverige idag där män lider och exploderar i ilska, hat å vrede frekvent återkommande.. Och feminister använder detta för att göra det ÄNNUVÄRRE genom att bara gnälla det är så män beter sig tack vare könet, men kön är en social konstruktion och män vill vara och älskar våld.. särskillt mot kvinnor.. Kalla henne henne för fet gris är inte okej, det är sexistiskt.. sexistiskt.. sexistiskt.. gruppvåldtagen tjej.. Feminismen? Helt tyst.. de får gå kvar i skolan.. Män å deras sex.. min kropp är inte din!! Nej är ett nej!

Kvinnor som våldsamt tvingar graviditation att hända då? För att hinna få barn innan klimakteriet, synd.. tidigt för vissa.. Och något "feministiskt" hindrar henne å vilja få barn? Jag ska göra karriär? Sen pressa in barn där nånstans, välja å vraka.. Men prins charming, den perfekta drömprisen var är du, jag har pussat för många grodor högt över medelklassen! Ska jag fortsätta med min flickvän å adoptera? Eller prata med min flickvän å diskutera om vi ska lura en man att göra oss gravida? För vem säger ja, om man bara kastar till en främling gör mig gravid? Är ju nsätan 40! Ingen vill ha oss.. På tal om.. hon vet inte ens hur man säger hej.. Bara väljat å vrakat ju. Han är bra kille å sånt men.. kärleken är ju inte däär.. Finns ju en annan här.. som också är feminist.. och varit med melodifestivcalen förra året.. och bjuder mig med till stugan de har i gran kanaria över helgen.. Det är feminister som vill ha det så här.. Innan feminism så var inte kvinnor bortskämda.. Dom fick kämpa.. precis som män.. Fast olika roller.. Man fick välja.. till viss mån.. Men något fucked up alltså.. Vad var det för ursäkt? Senaste tiden.. Att kalla saker å ting PÅ GRUND AV KÖN OCH MÄN.. när det är uppenbarligen män som tvingats, återigen.. överprestera.. För att bli tacksamt komplimerade efteråt.. Med den hat att inte "backa", för de kvinnor som tycker vi ska också ha vad ni har, men sluta! Kalla mig inte svag!

Eh? Hur tror man män blev starka? OM de blev starka? JO?! HÄRDADES!.. dom blev inte starka genom att "komigen puppen! Du klarar det! Jaa! KOlla! Ribban är lite lägre nu! Man ska "överleva också den ju" host host.,.".. .Å sen med mildare och mjukare krav.. tror man ska TACK vare systemet.. Utan extra blod å svett å tårar och förlorade armar å ben i betong å slit å gruvor å kloaker och infrastrukturer osv osv... Ska förvänta sig.. vara likställda.. dom som överlevde de hårda förhållanden och sedan kalla det förtryck, att de inte ger plats? Vem fan har sagt DU FÅR INTE VARA MED Å BYGGA? Hehe ja bob förlora 2 ben.. Är du med? Eeh, nej.. jag ska hem å.. baby.. du.. vet.... eller nått.. sånt TV propoganda skit feminism gärna använder på två tre idioter för att faschisera en totalbefolkning på miljoner så de kan inte bara få som de själva ville, för sitt problem å behov.. men även tvinga hela samhället göra samma sak.. KOMIGEN KVINNOR.. BOLAG BOLAG BOLAG WOOW SERRU BERIT NU SKA JAG TA ALLT HAN SKAPAT SÅ GUBBFAN KAN TITTA PÅ MIG Å RUTTNA Å JAG LEVA I HUSET HAN BYGGT FÖR OSS! KOM FERNADNO.. KNULLA MIG.. DU OCKSÅ LUIGIo.. mohammet.. ahmet.. ohh.. oj.. vad gör du? Åkte du till thailand? Gubbejävel.. Importerar fru också.. Sexköpare svin.. Äckel!! - men.. sen när du lämna mig.. jag har varit ensam.. inga vänner för jag bara jobba.. du hade dina vänner.. men jag gjorde allt för oss... och du bryde dig alpdrig om mig.. så jag stängde in mig själv.. å var ledsen.. du bara drog? Tog mitt allt? använde feminism å sitta vd nu? du knullar väktaren till parkeringen.. Och lägger dig ännu en gång i.. ATT JAG SKAFFA FRU FRÅN THAILAND?? FÖR JAG INTE DUGER I SVERIGE FÖR JAG MÅSTE TA INTIATIV PÅ 2010240 KVINNOR PÅ BERUSADE STÄLLEN OCH DOMINERA DEM!?? Å VARA VÅLDSAM??


Sååå.. vad ska ni kvinnor göra? Hitta killar, få dem att växa.. Naturligt.. Inte genom att de tvingas dit annars dör de.. Ge dem hopp istället.. Säg de duger.. Säg de är fina.. Säg de är gulliga.. Säg de är häftiga.. får man vara med.. Säg jag vill knulla din kuk.. Till killar som ni idag kallar misslyckade vita män, för de itne är alpha dominerande företagsägande noncshcalanta narcisster idag, färdiga för dig å bara flytta in i huset.. och sen ut.. lika fort..

Kvinnor.. Hör ni?
Citera
2017-03-14, 11:32
  #3
Medlem
GÅ EMOT FEMINISM!! Sluta hata på män! Skaffa ryggrad! Ta initaitiv! Bestäm er!! Stå på er! Ta plats! Sluta skylla allt på allt å alla andra och förtryck och borderlines och adhds.. Ni behöver män, män behöver kvinnor.. Och jag menar inte FÖR FÖRÅHLLANDE Å SEX.. om du, ni, hörde så.. Jag menar ju ATT VI KAN ITNE SITTA Å UTESLUTA Å SPOTTA PÅ MÄN OCH KVINNOR FÖR TJAFFS OCH EFTERBLIVNA MYTER OCH TOLKNINGSFÖRETRÄDEN FÖR ATT LÖSA ETT JÄVLA PROBLEM.. Ett jävla problem.. SAMMARBETE!! Ni måste lyssna på män.. män måste få ta plats också! inte bara kvinnor och deras önskemål till män.. Annars tar den oskyldiga nörden du vet.. får spel. följer dig å KABOOOM.. Du döda hans liv.. genom å spotta på hans kön å t vinga honom gå till klubbar å ta initaitiv på fulla kvinnor, du fick ditt.. barn.. barnbarn.. hus.. liv.. han är fortf ensam.. aa.. taskigt.. taskigt att han också döda dig.. Men ehhm..Skyll dig själv?
Citera
2017-03-20, 15:24
  #4
Medlem
Du borde kanske skriva en TL;DR aka en kort summering
Citera
2017-03-20, 21:26
  #5
Medlem
Overklighetss avatar
Precis som sista raden. Låt de skylla sig själva. Domedagen kommer.
Citera
2017-03-22, 23:07
  #6
Medlem
Misogyni i samhället? Really nu? Eventuellt blir det misogyni som ett svar på samhällets idiotutveckling.

Du verkar superbitter. Skriver massor med svammel. Visst mycket av ditt svammel är adekvat men du är extremt känslopåverkad. Lär dig plocka bort känslor och kom till kärnan.

Som jag skrivit förr - svenska och förrädiska västerländska kvinnor kommer bli de största förlorarna någonsinn på grund av mansinvandringen och jag verkar få allt mer rätt i min profetia. Även de flesta dödade och skadade i dagens attack i Storbritannien var kvinnor. De skördar det de sår helt enkelt. Simpelt.
Citera