45 432 besökare online
1 088 502 medlemmar • 56 861 230 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Dator och IT Programvara: Mac OS
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Melonpartiet
Medlem
Såg denna sajt: https://hunter.io/

Tänker mig att det borde gå att få tag i någon form av programvara för datorn där man kan göra samma sak, förslagsvis utan att det kostar tusentals kronor för ett script som bara söker efter ORD@domän

Googlade lite snabbt men hittar ingenting som uppenbart gör samma sak.
Vet någon om detta finns för Mac?

Tänker även att det vore praktiskt om man även kunde göra vissa avgränsningar, exempelvis om man bara söker mailadresser för SVT Norrbotten så borde det gå att avgränsa sökningarna till adresser som förekommer på http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/ snarare än svt.se och alla andra sajter som ligger under /nyheter/lokalt.
Det är givetvis overkill, men vore så klart bra om den möjligheten fanns.

Någon som vet?
 
251
Medlem
Vet ej om programmet ännu uppdateras men kolla efter "mail harvester". Testade det för kanske 10 år sen och det kunde då samla in ett par miljoner adresser per dygn. Borde vara betydligt snabbare idag om det finns nya versioner. Ge fan i att spamma mig bara!
 
Laxon
Medlem
Laxons avatar
Hade varit ett väldigt intressant script! Skall det användas till marknadsföring el dy?

Spoiler:
Kanske detta kan vara till hjälp?
__________________
Senast redigerad av Laxon 2017-03-20 kl. 14:37.
 
Melonpartiet
Medlem
Ser att det finns ett program som heter ScrapeBox som verkar helt okej för mitt syfte.
Tyvärr verkar det bara fungera på Mac...
http://www.scrapebox.com/email-scraper

Bör dock finnas snarlikt för Mac då?
 
Melonpartiet
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av Laxon
Hade varit ett väldigt intressant script! Skall det användas till marknadsföring el dy?

Spoiler:
Kanske detta kan vara till hjälp?

Syftet är att samla kontaktmöjligheter inom en viss sektor runt om i landet och därefter manuellt bygga egna utskickslistor med geografisk indelning. Så det är en "engångsgrej" för att sätta upp en egen infrastruktur och är inte jättesugen att lägga flera arbetsdagar på att leta varje enskild mailadress.
Så det vore givetvis fint om det gick att hitta någon typ av "scraper" eller "harvester" som inte kostar tusentals kronor i månaden, vilket jag kan tycka är totalt overkill.
 
studioxswe
Medlem
studioxswes avatar
Nej jag känner inte till något "klicka här-klart" program. Många webbsidor har dessutom anti-phising tekniker, dvs man kör for.efternamn@domän.se - eller så använder man teknik i javascript som byter ut adressen (lite för komplicerat att förklara för dig)

Tydligen vill du tjäna pengar på att spamma dessa mottagare (verkar vara inom media) - Men du kan köpa adresser hos en mängd register, då kan du välja ut marknadschef, it-chef, personalchef osv. dvs skicka till bara de som BORDE få mailet. Gör det instället!
 
briefing
Medlem
briefings avatar
Hej !
Då jag säljer verktyg på nätet så skriver jag kvitton i excel. Dessa sparar jag i en mapp. Alla mina kunders e-post adresser finns på cell H11 i varje fil. Finns det något bra och enkelt sätt att samla dessa adresser istället för att manuellt öppna varje fil vilket tar lång tid då jag har en bit över 200 kvitton.

Tacksam för hjälp.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela