26 881 besökare online
1 087 715 medlemmar • 56 824 389 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Mat, dryck & tobak Alkohol och dryck
Svara på ämne
Ämnesverktyg
KRNARN
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av Kloonke
Vill föra med mig sprit från Tyskland, men åldern är inte riktigt inne, vad tror folk om denna idé?

Har läst på att man måste vara över 20 för att få föra med sig sprit in i Sverige, jag ska resa med flyg så att gömma det på nått smart ställe går inte riktigt. Min tanke är att köpa 100cl av sprit, dela upp det i tio 100ml flaskor http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90235117/ och följa alla regler att ha dom i plastpåse och så vidare.
Om det skulle bli problem, vart skulle jag stöta på dom då? Tullen i Tyskland eller Sverige, eller behöver man ens alltid gå genom tullen?

Lägg 1liters flaskan i ditt incheckade bagage som du packar in väl med plastpåse och kläder. Du kommer inte få några problem.
 
Efon
Medlem
Om man är under 20, kan man ta med alkohol på kielfärjan när man åker från Tyskland? Dvs är det problemfritt om man dricker upp på båten och inte vill ta in i Sverige?
 
Waikato95
Medlem
Waikato95s avatar
Jag har ''smugglat'' alkohol flera gånger (under 20) från utlandet till Sverige, bla från Tjeckien, Amsterdam, Tyskland, Danmark och Polen. Även Italien. Har aldrig varit några problem även fast tullpersonalen har stått och övervakat. Inga problem med andra ord. Om du skulle ha oturen att åka fast så är det väl inte direkt någon stor grej. Dessutom är det ens medfödda rättighet som människa att bestämma vad man själv vill stoppa in i sin egen kropp.
__________________
Senast redigerad av Waikato95 2017-03-21 kl. 00:52.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela