10 473 besökare online
1 087 900 medlemmar • 56 830 881 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Livsstil Hår- och kroppsvård
Svara på ämne
Ämnesverktyg
hille44
Medlem
Vad är det som gör att kvinnor måste sminka sig för att gå utanför hemmet? Är de så fula utan smink att de inte vill visa sig osminkade? Många kletar på sig så mycket att det ser ut som de har taggtråd runt ögonen. För att inte tala om parfymen de häller på sig. Om de visste att den naturliga doften från en ren kropp är mer attraherande än smink och parfym kanske de skulle tänka om. En fundering bara
 
15minFame
Medlem
15minFames avatar
Det är lätt att vänja sig och man tror att man ser tråkig ut utan. Du är säkert van att se fixade kändisar och sen se någon paparazzi bild där de är helt ofixade. Skillnaden är kan vara ganska stor.

Men kan hålla med om att vara uppfixad som om man ska ut en lördagkväll, fast det är tisdag eftermiddag, är lite överdrivet.
 
GoodnightRobiceau
Medlem
GoodnightRobiceaus avatar
Dåligt självförtroende, de vet med sig att de inte ser allt för attraktiva ut utan smink.
 
ProcioneLavatore
Medlem
ProcioneLavatores avatar
För att alla ska vara så "perfekta" och "felfria" som möjligt.
Sist jag sminkade mig var nog i augusti så har tyvärr inget bra svar på frågan :/ Jag går i mjukisbyxor bland folk utan minsta lilla problem och har alltid blivit "uppläxad" av tjejer om att jag borde klä mig mer tjejigt och sminka mig. Jag känner mest att det är komiskt är tjejer säger att jag klassas som tönt medan dom själva sitter där med löshår, lösnaglar, smink och tillfixade och på det har dom "attityd" och låssas att dom inte bryr sig.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela