26 365 besökare online
1 074 933 medlemmar • 56 287 930 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Samhälle Aktuella brott och kriminalfall
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Utflyttad
Medlem
Utflyttads avatar
Citat:
 Ursprungligen postat av hannes.muller
Just när det meddelades att förundersökningen skulle läggas ned så talades det ju om att man planerat för att sända ytterligare förstärkningar vid behov till polisen på Gotland. Man fick ju intrycket att polisen sedan länge planerat nedlagd förundersökning och en ytterligare maktdemonstration.

Jag tror, men vet inte, att nedläggningen gick så smidigt att inte några förstärkningar ansågs nödvändiga.

Jag själv är så gott som aldrig i Visby. Däremot är det nu två personer som sagt mig att de nästan aldrig sett så många polisbilar cirkulera i Visby som just efter att förundersökningen blev nedlagd. Det verkar som polisen gjorde ytterligare och planerad maktdemonstration för att visa att inga som helst ifrågasättanden av rättssystemet skall förekomma.

Att man skulle skjutit till extra resurser till gotlandspolisen till denna svåra utredning har jag ännu inte hört ett knyst om. Mer än då att brottsoffret förhörts fem gånger... :-(

Som jag tidigare noterade i tråden, aldrig har avståndet varit större mellan lagstiftaren och den allmänna rättskänslan.
Lagstiftarens negligering av skattebetalarnas känslor är synnerligen farlig. Personligen så har jag skiftat från att vara motståndare till att acceptera medborgargarden. Vilka övriga alternativ finns?

Och nu så höjer man skatterna samtidigt som skattebetalarna erhåller mindre för pengarna - undrar hur länge vanliga människor kommer att fortsätta att knyta nävarna i fickorna?
 
Golden-Tie
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av HelenaE
BO benämnde ju själv det som "big mistake" bara nån dag efter det inträffade i ett offentligt inlägg på FB.

Vad jag har hört var det inte hon
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela