2016-08-31, 22:37
  #1537
Medlem
Paradocss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Morgonrodnad
Även borgerlig framtid är positiva till att sälja Sverige till NATO.

Just därför skulle man lika gärna kunna rösta på dem som på SD.
Citera
2016-09-13, 23:06
  #1538
Medlem
8711s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av redrackham
Kommer SD arbeta för att avtalet upphävs nu när riksdagen åter har öppnat?

Nej. Men SD säger nej till Nato och är motståndare till att Sverige ska ansluta sig till försvarsalliansen. Sverigedemokraterna vill se ett starkare svenskt försvar, samarbete inom norden, värnplikt med mera.

Sverigedemokraterna har aldrig varit för att Sverige ska gå med i Nato. Tvärtom har man alltid varit motståndare till det. Det är Sverigedemokraterna fortfarande.
Citera
2016-09-14, 01:38
  #1539
Moderator
sm910difs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av redrackham
Så man var för värdlandsavtalet, men vill därefter inte ta några ytterligare steg in i ett NATO-samarbete?
Ptja, man är väl emot NATO lika mycket som man var emot världlandsavtalet - vilket man själva sa var ett steg närmare NATO som man inte skulle stödja, men ändå röstade för. Varefter man bara några dagar senare släppte fram en VU-ledamot, dvs ur den absolut innersta/högsta SD-kretsen, för att offentligt deklarera sitt stöd för NATO (nu var det tydligen inte lika viktigt längre med ideologisk avvikelse, att hålla ihop utåt osv.) samt anställde kanske den största bombhöger-profilen Dick Erixon som chefredaktör till Samtiden.

Tror man att SD kommer göra något faktiskt motstånd mot NATO, när de redan visat hur de svikit när det väl kommit till kritan i omröstning om värdlandsavtalet och TTIP, så är man bra naiv.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback