18 674 besökare online
1 060 430 medlemmar • 55 527 407 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Resor Nordamerika USA
Svara på ämne
Ämnesverktyg
vivira
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av brietling
Tja!
Läst igenom tråden o det mesta tyder ju på att man bara borde ljuga på esta/planet när man reser!

Men jag har gjort d's-160 ansökan med en del prickar i registret någon seriös här inne som kan svara på om det är helt kört?

Jag tänker att om man varit rak o ärlig med allt så borde ju det kännas säkrare för amerikanarna en om man gått dit o blå ljugit!

Dom främjar ju bara falska idéntiteter etc med den där mentaliteten!

Tacksam om någon seriös kan svara ska dit i september!

Jag har läst mycket på UK sidor och olika forums om folk med prick i register som sökt B2 visum och kan säga att rätt många fått avslag och behövde söka Waiver of inadmissibility, och som jag förstår det tar upp till 6 mån att få sådan undantag. Då jag själv har sökt B2 visum och var orolig då vi redan bokat resa och det går inte avboka. Enligt de engelska personer i olika forums det behöver inte äns vara allvarliga brott som "Moral Turpitude" att de fick avslag ändå. Samt om man är dömd nyligen nämligen spelar stor roll än om man är dömd för många år sedan. Brott som hänt nyligen är lättare att få avslag, då de vill se om personen har förbättrats med åren och det kan de inte om det hänt nyligen. Så jag blev dömd för 6 mån sedan, jag tror jag har inga chanser alls i intervju, så jag känner mig rätt ledsen. Då vi förlorar så mycket pengar. Men jag ska snart söka intervju tid och vi får väl se. Har du redan fått intrevju tid? Du får gärna berätta sedan om du fick avslag eller visa.
Folk är så sega här och skriver inte så mycket om sina ambassad intervjuer. Verkar att de flesta med prick luras och åker med ESTA. Då ingen skriver sina erfarenheter om B2 visum ansökninga och intervju. Jag har startat någon tråd om frågat att folk ska berätta lite sina erfarenheter men ingen har svarat. Inte en enda.
 
realthug
Medlem
realthugs avatar
..
 
Svara på ämne

Denna tråd visas även på Travel Forum:
http://www.travelforum.se/f618801

Svara Topp Dela