11 811 besökare online
1 044 619 medlemmar • 54 692 758 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Ekonomi Värdepapper, valutor och råvaror - allmänt
Svara på ämne
Ämnesverktyg
tarumbar
Medlem
Efter ca ett halvår så kom KK-förvaltaren fram till att långivarnas pengar inte tillhörde konkursboet och rekommenderade alla att skriva på fullmakten eftersom KK-förvaltaren inte hade något med dem pengarna att göra.
 
fraka
Medlem
Det stämmer, konkursförvaltaren rekommenderade att skicka in fullmakten. Däremot är det så att konkursförvaltaren kommer använda styringsgruppen för utbetalningarna om jag förstått det rätt, även om man inte gett fullmakt för styringsgruppen att driva in pengarna. Alecta driver in allting som sagt.

Någon som kan bekräfta /vet hur man ska tolka outstanding loan och total balance i brevet vi fick?
Dvs. ska dessa slås ihop för att få total fordran man har eller har de använt rubriken outstandning loan men menar innestående medel (som f.ö anges inne på trustbuddys login), dvs. det som man totalt har och som total balance i så fall är en del av?
Hoppas ni förstår vad jag menar!
 
fraka
Medlem
Edit: Fick svar på funderingarna:

Total balance är den balansen / de pengar du har på klientmedelskontot det datum då brevet skickades ut. Dvs. det som fanns på konkursdagen och det som kommit in efter konkursdagen, direkt hämtat från Lindahls. Kommer att förändras och därför har man ett procenttal knutet till detta baserat på det totala kapitalet på klientmedelskontot.
Outstanding loans är helt enkelt de utestående lånen som finns, och bör ha växt i takt med att räntor debiterats sedan konkursdagen.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela