• 38 344 online
  • 1 213 414 medlemmar
  • 62 598 798 inlägg
2016-06-22, 10:19
  #1
Moderator
Siegfrids avatar
Den beryktade konservative gayaktivisten och debattören Milo Yiannopoulos kommer att åka till Sverige inom kort och där leda en prideparade genom ett "muslimskt ghetto".

Det meddelar han i ett inslag från Rubin Report som lagts upp på Youtube igår.

https://www.youtube.com/watch?v=4ph-...outu.be&t=2267
start 37.47.

Det är inte sagt vilket område prideparaden ska gå igenom eller exakt när.

Han refererar till när australiska TV-team och Tino Sanandaji jagades ut från Husby av en ilsken mobb.
Sverige regeras enligt Milo av en samling "far left progressive lunatics" som skapat ett samhälle där polisen drar sig tillbaka för att inte vara onödigt störande.
Men poängen med en pride marsch är just att stå upp för sin sak även om det verkar störande för omgivningen.
"Jag vill påminna folk i Europa om att det är inte kristna, buddhister, zoroaster, eller ateister som försöker jaga bort homosexuella från gatorna med saltskott i bössan" säger han.

Diskussion: Är Sverige redo för en prideparad genom en muslimsk ghettoförort med tanke på det mottagande som liberalernas försök att måla en parksoffa i regnbågsfärger fått nyligen?
Citera
2016-06-22, 10:25
  #2
Medlem
Då lär det va många som laddar upp med stenar nu då hoppas han har ordentligt med skydd i paraden.
Citera
2016-06-22, 11:00
  #3
Medlem
Lite intressant hur man ska hantera det här.

Både stenar och handgranater är möjliga scenarier, Vad händer om det dyker upp en riktig gayparad i ett utanförskapsområde och hur provocerande är det? Polisen har inte tillträde till områdena och hur ska de kunna skydda deltagarna?

Sverige har undantagslagar/undantagstillstånd just nu(gränskontroller), så det är möjligt att man hänvisar till rikets säkerhet och stoppar demonstrationen? Jag kan inte se hur man annars löser det?

Det kan tänkas att Milo har varit lite smartare än den svenska polisen och helt sonika inte berättar vilken plats eller område man tänkt hålla demonstrationen. I och med att polisen inte har tillträde till vissa områden blir det svårt för dem att stoppa en 'olaglig' demonstration i ett område de inte har tillträde till. Moment 22 för svenska myndigheter.
Citera
2016-06-22, 11:04
  #4
Medlem
usb3s avatar
Haha, helt jävla galet!

Nu kommer det bli internationell bevakning av Sjunnessons(?) pridetåg. Milo är dessutom så pass högprofilerad att han bara är snäppet under Trump. Kommer krävas ett enormt säkerhetspådrag från svensk polis.
__________________
Senast redigerad av usb3 2016-06-22 kl. 11:07.
Citera
2016-06-22, 11:06
  #5
Medlem
Enoch.Thulins avatar
Sjunne försökte sig ju på något liknande för ett tag sedan. Han överlevde, men det var i väldigt liten skala.
Citera
2016-06-22, 11:19
  #6
Medlem
mahutma_homos avatar
Jag gillar Milo. Han säger sanningen. Jag tycker det är jättebra att lägga paraden där den behövs istället för söder, där det redan är accepterat. Pride har aldrig varit nån feel-good-evenemang. Det var från början en protest och provocerande. Hoppas invandrarna visar sitt rätta ansikte som de brukar göra och attackerar med ord, knytnävar och molotovcocktails. De är ju inte smartare än så dessa stenkastande berikare. De agerar på djuriska impulser. De fattar inte att de själva förlorar på att visa upp hur intoleranta de är. Det rimmar dåligt med ett demokratiskt samhälle som är byggt på yttrandefrihet och respekt för andra. Vänster och sossemaffian vägrar ju ta i det här problemet. Får se om de lyckas sopa det under mattan ännu en gång.
Citera
2016-06-22, 11:31
  #7
Medlem
Jo det stämmer. Detaljer senare
se www.pridejarva.se
Citera
2016-06-22, 11:35
  #8
Avstängd
Sverige är ju ett av de länder i Europa, förutom Ryssland, där högerextrema dödat flest homosexuella. Ett 15-tal homosexuella har dödats av högerextremister i Sverige
Citera
2016-06-22, 11:38
  #9
Medlem
mahutma_homos avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Rebell4ever
Jättebra ide!

Tycker också att när de ändå ska provocera, ska de passa på att måla närmsta moske i regnbågens färger, klä en gris i läderoutfit och bögknulla den utklädd som profeten Muhammed framför en Iman!!

Fjanta inte bort det här. Pride har nästan helt spelat ut sin roll. Förutom i förorter där mentaliteten är ca 1400 år efter det övriga samhället. Det är ett riktigt problem. HBTQ-människor blir faktiskt misshandlade, hånade och till och med mördade av vissa människor som anser att de har fått ett godkännande av "allah". Dom flesta muslimer går inte så långt. Men avskyn är väldigt utbredd. Vi måste kräva samma respekt av dessa människor som vi gjort med ursprungsbefolkningen i väst. Sen att de tycker att vi inte ska få provocera eftersom deras tro är "helig" är inte vårt problem. Vi lever i ett sekulariserat och på pappret fritt samhälle. Vi har endast en uppsättning lagar att förhålla oss till. Det ska inkludera även muslimer och andra bakåtsträvande fördömande kulturer. Det man har gjort nu är att ge dessa hatkulturer fritt spelrum genom att inte göra något. Inte prata om det. Tvärt om så mörkas den här typen av problem. Dessutom anklagas de som tar upp det för att vara "främlingsfielntliga" eller "islamofobiska" och annat trams. På så sätt har maffia-vänstern fått tyst på all form av kritik. Men det måste upphöra nån jävla gång.

Jag har råkat ut för mycket hat från muslimer. Det är aldrig någon i omgivningen som vågar säga ifrån till dessa. Till och med svennarna som är närvarande förväntar sig att jag ska respektera deras hat och fördömande av homosexuella. De har skaffat sig total immunitet .
Citera
2016-06-22, 11:39
  #10
Medlem
RIP Milo Yiannopoulos 1983-2016

Om han är den jobbiga jäveln som var i ett brittiskt debatt program för ett tag sen.. *långfingret*

Välförtjänt i så fall.
Citera
2016-06-22, 11:41
  #11
Medlem
JustZlatans avatar
Frågan är om svensk media kommer uppmärksamma detta och hur de kommer göra det. Milo kommer väl framställas som en högerpopulist.

Intressant hur som helst och det kommer bli kaos på platsen.
Citera
2016-06-22, 11:46
  #12
Medlem
clappens avatar
Finns en hygglig risk att han faktiskt blir mördad. Vågat.
Citera