2015-09-29, 23:16
  #241
Medlem
NS_14s avatar
Kommer detta verkligen som en överraskning för folk? Jag kanske är gammal i gamet men en påminnelse om det mediala landskapet kan vara på sin plats. Vi har:

En kulturchef på Aftonbladet som hyllat massmorden i de sovjetiska förintelselägrena - Gulag - i den mest barbariskt totalitära regim som funnits: Sovjetunionen. Samma kulturchef har även i en krönika, rubricerad "jag grät när Berlinmuren föll", yttrat besvikelse för att det massmördande vänsterimperiet föll.

http://cornucopia.cornubot.se/2015/0...yllar.html?m=1

Tidningen DN har en antivit knivmördare anställd som avrättat en främmande pojke på grund av dennes (enligt DN-mördarens tycke) "fascistiska kläder". På samma tidning basar den polske juden Woldodarski som varit mycket tydlig med att under hans vakt skall tidningen inte primärt ägna sig åt sedvanlig nyhetsrapportering, eller skildring av verkligheten överhuvudtaget, utan selektiv rapportering som lämpligast överrensstämmer med den vänsterorienterade agendan att "tycka rätt".

http://lennart-svensson.blogspot.se/...ipper.html?m=1

http://mobil.dn.se/ekonomi/dnse-starker-sin-stallning/

På Sydöstran (kontrollerad av Bonnieroligarkin) härskar en gammal DDR-politruk vid namn Hans Bülow som jobbat för diktaturen DDR:s utlandsradio. Precis som i Sverige försökte diktaturen DDR utåt sett ge sken av att vara en "demokratisk folkrepublik" medan man i själva verket slagit samman kasperpartierna i ett där alla var eniga om avgörande frågor som att skydda och värna den kommunistbyråkratiska revolutionen, kontrollera folkets tankar och bibehålla sina maktprivilegier:

https://tankaromib.wordpress.com/201...o-tycker-till/

Självaste chefen för SVT, Eva Hamilton, har givit Stora Journalistpriset (förvisso Bonniernominerat) till AFAs gren "AFA dokumentation" (omdöpt till "Researchgruppen") för att man i samverkan med Bonniertidningen Expopressen upprättat omfattande åsiktsregister på systemkritiska svenskar man sedan hängt ut.

http://www.friatider.se/brottsd-md-v...journalistpris

Att SVT i detta inavlade träsk av Sovjetnostalgiker, vänstersekterister och DDR-politruker på alla avgörande propagandistiska och opionionsbildande
poster med mediakapitalet i ryggen, skulle stå sig som för goda för politiska kommissarier som åsiktssäkrar debattörer i det enda politiska debattprogram man tilldelar tid, med allt vad vi vet att deras vänner och kollegor romantiserar från ledarplats, är inte naivt utan nästintill sinnesrubbat. Det räcker med att ta sig en titt på kanalens "värdegrund", "mångfaldsplan" och "alla människors lika värde" (kommunistfloskler samtliga) för att begripa vad man har att vänta sig.
__________________
Senast redigerad av NS_14 2015-09-29 kl. 23:21.
Citera
2015-09-29, 23:54
  #242
Medlem
Ruskig utveckling vi ser i Sverige, med åsiktsförtryck och förföljelsen av Sverigevänner. Demokratin och freden i detta land är hotad på ett sätt jag aldrig trodde jag skulle få se.

Tanken på ett inbördeskrig i Sverige har tidigare varit en utopi, men jag ser faktisk risken som överhängande inom en snar framtid. Jag själv har aldrig brukat våld hela mitt långa liv och trodde och hoppades aldrig behöva göra det. Framförallt vill jag inte bruka våld, är närmast pascifist. Men när mitt land, min familj/vänner och min trygghet hotas på detta grava sätt, och i allt större omfattning, då måste jag göra mig redo för strid.
Citera
2015-09-30, 00:51
  #243
Medlem
NoTruces avatar
För två år sedan hade jag kanske blivit duktigt upprörd över detta, men inte nu längre. Varför? Av den enkla anledningen att SVT/SR slutat vara public service för länge sedan. Jag ser dem nu som vilka agendasättande frifräsare som helst. Att de inte får en spänn av mig i avgift följer därmed automatiskt.

Vad gäller Tobbe Mårtensson når han nog ut till fler som det är - via sina YouTube-videor. I det aktuella klippet vinner han stort på att behålla lugnet. Var och en som har det minsta förstånd förstår vem som går vinnande ur det här. Att hoppas på att Granskningsnämnden skulle ta upp det här är nog att hoppas på för mycket. Det skulle ju kunna leda till predikat, och så kan vi ju inte ha det.
Citera
2015-09-30, 09:28
  #244
Medlem
Nu äntligen lite ytterligare tryck på det vänstervridna SVT, näringslivet startat konkurerande verksamhet. Artikel i SVD idag.


http://www.svd.se/medieforetag-start.../om/naringsliv

Kanske det börjar hända något.
Citera
2015-09-30, 12:09
  #245
Medlem
Det vore ärligt om SVT tydligt annonserar att Debatt-deltagare i förväg granskas av Expo. Enbart vänsterfolk fick applåder i senaste debatt.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback